Φ novocaine Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 öyle bir cümle oluşturun ki 4 kelimeden oluşsun,bu 4 kelimenin 3 ü bir kişinin adının 3 kere tekrarı olsun ve cümle anlamlı olsun. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 öyle bir cümle oluşturun ki 4 kelimeden oluşsun,bu 4 kelimenin 3 ü bir kişinin adının 3 kere tekrarı olsun ve cümle anlamlı olsun. alev yanıyor alev alev adam adam gibi adam (senin gibi değil ) adam=ingilizce bir ad Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 biraz daha spesifik hale getirelim sonu oldu kelimesiyle bitecek Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 biraz daha spesifik hale getirelim sonu oldu kelimesiyle bitecek diğerüç kelime tam aynımı olacak değişik ekler almış olabilirler mi Alıntı
Φ ayaslan Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 alev zaten yanan maddelerden çıkmıyormu. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 alev zaten yanan maddelerden çıkmıyormu. ilk alev insan ismi Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 biraz daha spesifik hale getirelim sonu oldu kelimesiyle bitecek pembe pembe pembe oldu (birazdan al al olacak) Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 tebrikler nobody alternatif cevaplar var mesela yusuf;yusuf yusuf oldu gibi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Valla yeni gördüm Novacaine kusura bakma arkadaşım.. Mutlu,mutlu mutlu oldu diyeyim ben de Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 öyle bir cümle oluşturun ki 4 kelimeden oluşsun,bu 4 kelimenin 3 ü bir kişinin adının 3 kere tekrarı olsun ve cümle anlamlı olsun. MAVİ MAVİ MAS MAVİ Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 öyle bir cümle oluşturun ki 4 kelimeden oluşsun,bu 4 kelimenin 3 ü bir kişinin adının 3 kere tekrarı olsun ve cümle anlamlı olsun. KASIM, KASIM KASIM KASILMA Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Valla yeni gördüm Novacaine kusura bakma arkadaşım.. Mutlu,mutlu mutlu oldu diyeyim ben de bence olmuş BUNLAR OLDU OLDU OLANLAR Mesut, mesut mesut oldu (valla kopya cekmedim Taurus ) Aşkım Aşkım, aşkım oldu (aşkım diye isim varmış valla, isimler sözlüğünde gördüm ) aşkın da var o halde Aşkın Aşkın, aşkın oldu Yiğit Yiğit, yiğit oldu Bilge Bilge, bilge oldu Duru, duru duru oldu Uygar Uygar, uygar oldu Akın, akın akın oldu Duman Duman, duman oldu (çok içmiş bi de aşık üstüne ee duman olmuş zavallı ) Gözde Gözde, gözde oldu Şirin Şirin, şirin oldu Ozan Ozan, ozan oldu Leyla Leyla, leyla oldu metin Metin, metin oldu Sezer Sezer, sezer oldu (herşeyi ) Özgür Özgür, özgür oldu Egemen Egemen, Egemen oldu Nazlı Nazlı, nazlı oldu Burcu, burcu burcu koktu Hayal Hayal, hayal oldu Önder Önder, önder oldu Baki Baki, baki oldu BUNLAR DA DİĞERLERİ Yasemin Yasemin, yasemin koktu Veda veda, veda etti Su Su, su içti Umut Umut, umut doldu Özlem Özlem, özlem duydu Öykü Öykü, öykü yazdı Oya Oya, oya işledi Nur Nur, nur saçtı Müjde Müjde, müjde verdi Hediye Hediye, hediye aldı İnci İnci, inci aldı Beste Beste, beste yaptı Güven Güven, güven duydu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Bak yaa Sedoş kesecek seni topicine baksana bee.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Bak yaa Sedoş kesecek seni topicine baksana bee.. evet asım asım asılacak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.