Φ nuri Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2005 türkiyede bu üst kimlik tartışmaları son derece gereksiz ve saçmadır.bunlar vatanı parçalamanın ilk adımlarından biridir...........varmı tartışmak isteyen........ Alıntı
Φ tunc878 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2005 ne demek istediğini biraz açar mısın? Alıntı
Φ nuri Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2005 ben diyorumki üst kimliğin üst kimliği olmaz.türklük zaten bir üst kimlik değil mi?bunların içinde oğuzlar var,türkmenler var....ben türkiyeliliği savunanlara soruyorum;osmanlının son dönemlerinde halk görüş ayrılığına düşmüş,osmanlıcılık,türkçülük,batıcılık,islamcılık gibi kavramlar ortaya çıktı.peki osmanlıcılık görüşünü çürüten olay neydi? azınlıkların ihaneti nedeniyle bu görüş çürümedi mi?yarın aynı olayların yaşanmayacağını kim garanti edebilir.?unutmayalımki tekerrür eden tarih değil,hatalardır... Alıntı
Φ pervane Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2005 türkiyede bu üst kimlik tartışmaları son derece gereksiz ve saçmadır.bunlar vatanı parçalamanın ilk adımlarından biridir...........varmı tartışmak isteyen........ 1838[/snapback] selam üst yada alt kimlikten kastın burjuvazi oluşturulması yada ploroterya diktatoryasımıdır Alıntı
Φ viper Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Bence burjuvazi değil Çünkü tanımı ilk Leyla Zana kullandı o yüzden omun çıkarlarına hizmet eden bi tanım Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2005 Bence arkadas son derece acik, net ve anlasilir sormus, tesekürler. Sevgili forum arkadasim, bu tartismanin ülkeyi sürükleyecegi noktadan henüz heberin yokmus gibisin. Günen güne globallesen dünyada bilim teknik ve egitimde hizla ilerlememiz gerektigi üzerine calisma yapacagimiza, Türkiye de üst kimlik tartismalari üzerinde oynuyoruz. Bu cok, ama cok tehlikelidir. Almanya gibi gelismis bir ülkede daha gecen yillar üst kimlik tartismasina dünya arka tarafiyla güldü. Yani bu gün uluslarin düze cikmasi ic temizlikle degil, egitimle cözülür. Cünkü üst kimliktartismasi, nihayetinde ic temizlik anlamina gelir. (anlasiliyor saniyorum)Sizin ne demek istediginiz acik ama tarihsel yanlisliklar iceriyor. Atesle oynamktir, rehaha cikartmaz??? Evet ben de üst kimlik tartismasina karsiyim ev ülke tam tersine benim yöntemimle bölünmez. Üst kimligi Türklük olarak dünyaya lanse ettigin zaman bedellerine hazir olacaksin. Bu bedeli yakin tarihte Hitler cok aci olark ödedi. Sonuc: ÜST KIMLIK TARTISMASI ÜLKEYI FASIZMIN KUCAGINA ATAR KI, BU RIZIKOYA ARTIK TÜRKIYE CUMHURIYETI DÜSMEYECEKTIR. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.