Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 150
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

final sınavında nerde kazık ötesi soru var onu sorupta; bütünlemede de basit ötesi soru soran hocalara...

karşındakının zayıf noktalarını bile bile inadına üstüne gidenlere...

annem ve babamın gereksiz istek ve düşüncelerine...

hah işte herşey yolunda gidio diyecekken;bir anda herşeyin alt üst olmasına...

................................................................................

..................................... sinir oluyorum :online2long:

Gönderi tarihi:

USA ya sinir oluyorum..dünyadaki bütün ülkele çaktırmadan çomak sokupp nası böle sevimli görünmeyi başarabildiğine..haçlı zihniyetine...Türkiye'nin AB ye girebilmek için verdiği tavizlere, at gözlüğünü takmışlara,hala onlardan medet umanlara,Türk'ün Türk'ten başka dostu olmayacağını anlamayanlara,Millet Nano teknolojiyle uğraşırken hala türban kavgası yapanlara.....ooooff offff sinir oluyorummm sinirr..... :clover:

Gönderi tarihi:

Gerçek yaşantısında tutunamamış,insanlar tarafından muhattab dahi alınmadığını düşündüğüm kişilerin şu forumda kendilerini çok özel kişilermiş gibi gösterme çabalarına uyuz ve bir o kadar sinir oluyorum.... <_<

Birde sırf iltifat alabilmek için iltifat edenlere (sahtelikleri öyle belliki)uyuz olmakla kalmıyor kurdeşen döküyorum :w00t:

Gönderi tarihi:

saygısızlara..ne olursan ol yada ne bilirsen bil..herkez kendince bir değerdir..

sanal kurnazlara...

bide ****** meydan okuyan budalalara..sankim sanalda can atıcakmış gibi kabarark şamar gösterenler.. :)

birlikte öğrenmeye çalışmak yerine bilemediklerini-mizi ortaya çıkarmaya çalışanlara..

bide kedim boncuk beye çok kızgının..uyuzum..sinirim..yiyor yiyor fare yakalamıyor.. :angry:

en çokta kendime bozuğum..kızgınım..uyuzum..hatta sık kafama öldür beni.. :)

bu kalvye niye grii..vestel diye bilgisayar markası mı olur..çok kızdım.. :angry:

gülme sanada kızgınım..

kraldan çok kralcı bi çanak yalayıcı varsa göz kırpsın..yada gaz çıkarsın..hadeee.. :angry:

----

mustafacım ben bittim sen kaç canını kurtar.. :wub: ..gerçi sanada kızgınım ama..neyse...buuu güüünnn çookk seriii kızgınıımm..uyuzuuum..hatta kaşınıyom.. :unsure:

• 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Otobüste, inmeyeceği halde kapının ağzında duranlara acayip sinir oluyorum.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Çok arkadaşım var enteresandır...........adlarıda Murattt

Hepsiyle can ciğer samimiyim,ama gel görki;

evli olanları kılıbık derler ya..layt erkek yani atlet,gömlek gibi...

Aşağı yukarı hergün bir tarafları eşleri tarafında tırmalanan tipler...

Bekar olanlarıda bizim nizamettin...varya onun gibi, don,pijama yani ince belli,keçi kıllı,

sivri dilli onlara acaip uyuz ve sinir oluyorum o dillerini kopartısım geliyor....

Çünkü onlarında bayan arkadaşları olmaz hep erkek arkadaşları olur...

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Sapık insanlara :clover:

Gönderi tarihi:

Durup dururken masum hayvanlara tekme veya taş atanlara.

Hem uyuz oluyorum. Hem de hiç anlayabilemiyorum.

Gönderi tarihi:
keşke şu dünyada yalancılara yer olmasa...! nasıl yaralıyolar insanı.. yalandan da söyleyenden de nefret ediyorum... -_-

yalan söyleyen insanlara...hiç affım yoktur yalan söyleyene...

:wub: ben diiyorum sana bizim ruhlarımız bir diye.. bak gördün mü ? :hug:

ama haklıyız... -_-

Gönderi tarihi:

evet canım öyle sahiden,senin yazdıklarından bihaber ben de aynı şeyleri yazmışım...ama gerçekten ben hiç affetmem yalancı kişileri... :angry:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.