Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Buyurun aslında okadar çok ki..neyi yazsan diğerini yazmasam diye düşündürüyor.. ama öncelkle menfaati için dosluk kuranlara, paragöz ve pintilere, SÖZÜNDE durmayanlara, bu gün gel yarın git diyenlere, ve bekletilmeye dayanamam..yeter bu kadar.. Alıntı
Φ DİDEM Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Ben en çok bana uyuz olanlara uyuz oluyorum... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Ben en çok bana uyuz olanlara uyuz oluyorum... sen uyuz edecek ne yapıyorsun ki? sana uyuz olsunlar.. Alıntı
Φ DİDEM Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 İşte uyuz olduğum da o ya....Bana sorarsan ben kimsenin sinirine dokunacak birşey yapmıyorum.. Yoksa yapıyor muyum ki ne??? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 İşte uyuz olduğum da o ya....Bana sorarsan ben kimsenin sinirine dokunacak birşey yapmıyorum..Yoksa yapıyor muyum ki ne??? valla seni tanıyanlarla irtibata geçmek gerek onları uyuz ediyormusun diye.. ama ara sıra sinir etmek lazım çevreyi bence.. pamuk gibi de olunmaz ki Alıntı
Φ DİDEM Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 valla seni tanıyanlarla irtibata geçmek gerek onları uyuz ediyormusun diye..ama ara sıra sinir etmek lazım çevreyi bence.. pamuk gibi de olunmaz ki Bak, bu konuda seninle kesinlikle aynı fikirdeyim.. Çok güzel söylemişsin... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 bende her şeye uyuz olma..,herkesi uyuz etme potansiyeli var ....sayamıcam.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 okadar yani diyorsun senin arkadaşın olmak güç bişe sanırım.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 efet baya güç...birçok testten geçerler Alıntı
Φ Taş Yürek Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 kendilerini insanlardan üstün görenlere insan ayırımı yapanlara ve kültürlü geçinenlere ! Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Bu forumda yapmacık davrananlara uyuz oluyorum Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Bu forumda yapmacık davrananlara uyuz oluyorum Kimlermiş onlar? Bir bilgin mi var yoksa Ben değilimdir umarım... Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 iyi niyetle yapılan ve adına iyilik denen ve aslında karşılığıda beklenmeyen her davranışı,döndürüp dolaştırıp,adına ena ilik dedikleri bir kavrama çeviren ve sömürdükçe sömürmeyi ilke edinmiş,bir nebze gurur taşımayan ya da utanma nedir bilmeyen kişilere uyuz oluyorum... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Kimlermiş onlar? Bir bilgin mi var yoksa Ben değilimdir umarım... Yok sen değilsin.. Bilmiyorum görüyor musun ama pek çok war uyuz oluyorum işte.. Alıntı
Φ aytiCiP Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Önündeki Yemeği Afrikalı Edasıyla Yiyenlere,Ağzını Sapırdatanlara,Bana Tik Tik Bakanlara,Ayağıma Basanlara,Yalancı Aşıklara,..... Magazin Programlarına,Sokaklarda Gezen Küçük Polat Alemdarlara vs vs Teşekkür Ederim Oh Be İçimi Döktüm Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 İkiyüzlülere.. Yalancılara.. Kendini beğendirme çabasından şebeğe dönenlere uyuzum işte Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 bana uyuz ve sinir olanlara Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 bu gün aldırdım sinirlerimi..çocukça elmalı şeker yalama sonrasının dudakta bıraktığı izi dille çevrelemenin sevinci..ve yüzünde annesinden süt emen bir buzağı gülümsemesi.. Alıntı
Φ harbikizsevda Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 İNSAN GİBİ GÖRÜNÜP İNSAN OLMAYANLARDAN KÜPE TAKIP ERKEKLİĞİ AYAKLAR ALTINA ALANLARDAN ORASINI BURASINI GÖSTERİP KADINLARA HEP AYNI GÖZLE BAKILMASINI SAĞLAYAN KADIN VE KIZLARDAN DÜNYAYA NEDEN GELDİĞİNİ UNUTAN HERKESTEN ......... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Böyle mıy mıy mıy yavaş yürüyenlere uyuz olurum. Kopya vermeyen şahısa uyuz olurum. Birde lisans okurken bir kız vardı, sevgilisi ülkücü reisiydi. Çocuk izbandut gibi bir şeydi. Kızda kaşarın önde gideniydi. Bir arkadaşımız vardı, gariban, masum birisiydi. Kız "Sefkülüm, sefkülüm... ahanda bu çocuk bana baktııııı..." işvesini yapınca O izbandut gibi olan ezik şahsiyet, arkadaşın tepesine dikildi ve hırpalamaya başladı. O sırada kızın surat ifadesine baktım. Bundan iğreenç bir haz alıyordu... O kadar iğreençti ki, bir an için o kızın insan olmadığını hissettim. İşte ona gerçekten uyuz olmuştum... Ben alttan ders alırken girdiğim bir sınıfta bir kız daha vardı. Kız erkeklere o kadar açtı ki, inanamazsınız... Gözleri hep birilerinin üzerindeydi... Ve aslına bakarsanız o kadar çalışkan biri de değildi. Geçen sene öğrendim ki Üni.de araştırma görevlisi yapmışlar kendisini. Buna da uyuz olmuştum... Benim saçlarım lisans okurken belime kadar upuzundu. Bir gün hocamız "Türklerde insani değerler" diye saçma sabuk bir derste beni göstererek "Mesela ben senin tipini sevmiyorum ama senin bu tercihine saygı duyuyorum" dedi. Bende "Ben sizin tipinize bayılıyorum hocam, görmeden yapamıyorum" demiştim. Kendisine ve o uyuz sırıtmasına uyuz olmuştum... Yine aynı hocamızın bir dersinden, en yakın arkadaşım kaldı kalacak. Tek çaresi ödevi tamamlamaktı. Biraz süre rica ettik kendisinden. "-Benim sorunum değil Ahmetçim, bilmiyorum, benim sorunum değil" dedi yine o pis sırıtmasıyla. Kendisine yine uyuz olmuştum... Bir kız bana "Sen mesela! Kesin cehennemliksin..." demişti. "-Sen Cennetteysen, 4 değil 40 huri verseler yine girmem zaten Cennete" demiştim. Uyuz olmuştum kendisine ve çok gülmüştüm... Daha bir çok şeye uyuz oldum ama aklıma gelmedi şu an... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 aynı hatayı tekrarlayıp çok güzel bir dostluğu yıkanlara Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Kendini önemli birşeymiş gibi gösterip, küçük düşüren, alay ettiğini sanıp da komik duruma düşen, küçülen insanlara sinir oluorum.. Ve sürekli böyleleri beni buluyor.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Kendini önemli birşeymiş gibi gösterip, küçük düşüren, alay ettiğini sanıp da komik duruma düşen, küçülen insanlara sinir oluorum.. +1 Ben de Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 bİrşeyi yapmak için nazım nazım nazlanan insanı canından bezdiren kişilere oluyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.