Φ mavikiz_23 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 yalana kine ve degersiz zaman alana........... Merhaba ; Değersiz zamanı tanımlar mısın ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 kemal unakıtan aaaaaaaaaaaaaaaaaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 kemal unakıtan aaaaaaaaaaaaaaaaaa her yere un akıtıyor diye mi yoksaaa.. ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 her yere un akıtıyor diye mi yoksaaa.. ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ günışığı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Adamın namusuna dokunuyorlar hiç ses yok ! cüzdanına dokunuyorlar....AllAHH ..sağır sultanlar duyuyor feryadını.... nasıl bir toplumuz ben anlayamadım ki? sinir oluyorum ! sinir sinir sinirRRRRR !!!!!! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 Adamın namusuna dokunuyorlar hiç ses yok ! cüzdanına dokunuyorlar....AllAHH ..sağır sultanlar duyuyor feryadını....nasıl bir toplumuz ben anlayamadım ki? sinir oluyorum ! sinir sinir sinirRRRRR !!!!!! sen yine çok seri sinir olmaya başladın..anlaşılan yine psikolog figgaroluk bi durum.. ..beyaz önlüü giydirin.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 Bir tv reklamı sanırım beyaz eşya,çünkü reklamın kendisi öyle sinir bozucu ki tanıtılan şeyi idrak edemedim.. Adam buzdolabı kapısına gider içerden maç sesi yükselmekte kaç golun hıncını buzdolabı kapısına saldırarak çıkartır kapıyı defalarca kez yumruklayıp neden diye sorar nasıl asabımı bozdu şimdi görünce bir hışımla kumandayı kapıp kanal değişiyorum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 Bir tv reklamı sanırım beyaz eşya,çünkü reklamın kendisi öyle sinir bozucu ki tanıtılan şeyi idrak edemedim..Adam buzdolabı kapısına gider içerden maç sesi yükselmekte kaç golun hıncını buzdolabı kapısına saldırarak çıkartır kapıyı defalarca kez yumruklayıp neden diye sorar nasıl asabımı bozdu şimdi görünce bir hışımla kumandayı kapıp kanal değişiyorum.. iyi halt ediyorsun.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 iyi halt ediyorsun.. reklamda oynayan senmisin yoksa? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 reklamda oynayan senmisin yoksa? televizyonun o reklama kitlenip bozuk plak gibi hep başa sarar inşallah..tabi seste son ses..komşunuzun köpede kumandanızı aşırmış olurda inşallah kemik niyetine hanii..sonnada şuheda o reklam, o reklam suheda kutsal özdeşleşmesiyle kalakalasın koltukta vesselam..hani size dışardan bakan hanginiz reklam..hanginiz şuheda ayracı yapamıcak halliliğinden bahsediyom..ok.. not: şuheda beni güldürüyosun..senle ilgili düşünsel yanım fersah fersah fersahlaşıyorr.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Eğer yetkim olsaydı insanları geri zekalı yerine koyan reklam yapımcılarının tamamını akıl almaz işkencelerle cezalandırırdım.Mesela saçma sapan reklam tekstlerini ,kafalarına kulaklık geçirtip yüksek volumda hergün saatlerce dinletirdim.Bunlara izin veren medya sorumluları ve dahi rtükçüler de hışmımdan kurtulamazdı. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ suheda Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 not: şuheda beni güldürüyosun..senle ilgili düşünsel yanım fersah fersah fersahlaşıyorr.. Af buyur Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ suheda Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2008 imzamın yerinde yer alan şu ibareye gıcık oluyorum "imza forum kuralların uymadığı için silinmiştir:"inadınada değişmiyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Ya ama bak ben burdayım;hemde çok hastayım...Gelsene Diyarbakır'a;valla doktor parası yok.Mavişim geldim ama ne Taner abim ne de Evren abim var!Sana sinir oldum işte ben gidiyorum;baya ne sende yoksun.......... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2008 bu gün sıyırtmama sebep; son halife diyoki "enflasyon kontrol altında...herşey güllük gülistanlık" sonra .. "devlet, bina kiralıcakmış okul olarak" hadeeeee...bir adet okul kiralayana 1.kademe öğretmenleri bedavaaaaaaaa !!!!! (Allahım sen aklımı koru.......) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Ballcoouk Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Parmak arası terliğe,özelliklede ayak tabanına çarpması sonucu çıkan sese.....,,,, Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 yalancilara sinir oldum bugun. Aslinda bosvermem lazim o kisileri ama olmuyor iste... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cecile Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Bi gün öyle bigü böyle davrananlara acayip sinir olurum Manyak insanlarrr!!!!!!!! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Karsisindaki insani kucumseyerek bakanlara, ve parayi gozlerinde buyutenlere Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Burun karıştıranlara Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 adam burunkaristirmiyor resmen kas yapayim derken goz cikariyor demek bu olsa gerek Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Pcde isin olur ve hararetli bir sekilde yazini yazarsin tam konuyu bitirir noktayi koyarken birden pc donar restart yaparsin ve tum yazdiklarin bosa gider Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Özene bezene yeni bir elektronik eşya alırsın, eve gelirsin ve bozuk çıkar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Yada tam fisi takarken elinde ziit diye birses gelir gidis o gidistir... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.