Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Şampiyon kim olur?  

43 üye oy verdi

1. 1. Şampiyon kim olur?

• Galatasaray
      17
    • Fenerbahçe
      23
    • Trabzonspor
      0
    • Beşiktaş
      3

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ya off ya yönetim yalanlarla dolanlarla sizin gözünüzü kör etmiş artık anlayın eziksiniz fenerbahçe her alanda sizi geçti

sinir sisteminizi bozdu :P ahahaha

Ya sen hiç futbol dışında takımının dallarıyla ilgilenmez misin?

Bakalım fenerinizi play off ta görebilecek miyiz? (basketbol)

Futbola gelince helal olsun,ellerinden öpüyorum Galatasaraylı futbolcuların;o kadar maç parayla değil yürekleriyle oynadılar...

fenerin çıkarabileceği (daha doğrusu çıkaracağı) çeşitli (çeşidini herkes biliyor;söylemeye gerek yok!) olaylara karşın Galatasaray alsın derim... :clover:

Gönderi tarihi:

Ya sen hiç futbol dışında takımının dallarıyla ilgilenmez misin?

Bakalım fenerinizi play off ta görebilecek miyiz? (basketbol)

Futbola gelince helal olsun,ellerinden öpüyorum Galatasaraylı futbolcuların;o kadar maç parayla değil yürekleriyle oynadılar...

fenerin çıkarabileceği (daha doğrusu çıkaracağı) çeşitli (çeşidini herkes biliyor;söylemeye gerek yok!) olaylara karşın Galatasaray alsın derim... :clover:

fenerbahçe basketbolada yatırımlar yapıyor ama çok ta fazla umrumda değil basketbol diyince genelde nba i takip ederim ben...

ayrıca şampiyonlugu ister gs alsın ister X takım fark etmez bu fenerbahçenin büyüklüğünden hiç bir şey kaybettirmez biz takımımızı gönülden destekleriz karşılıksız ne kupalar ne transferler ne stadlar umrumda değil..

e tabi çok uzak bi duygu size bu anlıyorum...

Gönderi tarihi:

fenerbahçe basketbolada yatırımlar yapıyor ama çok ta fazla umrumda değil basketbol diyince genelde nba i takip ederim ben...

ayrıca şampiyonlugu ister gs alsın ister X takım fark etmez bu fenerbahçenin büyüklüğünden hiç bir şey kaybettirmez biz takımımızı gönülden destekleriz karşılıksız ne kupalar ne transferler ne stadlar umrumda değil..

e tabi çok uzak bi duygu size bu anlıyorum...

Ben nba,laliga,İngiltere (dünyayı aşağı yukarı tamamen) vs tekerlekli sandalye,hentbol vs takip ederim.

Ayrıca sizin çarşınız var mı?

varsa konuş.Hem BEŞİKTAŞ taraftarını çok seviyorum sözleri çok güzel oluyor mesela hindinize ne güzel cevap verdik ama (pek de lezizdi bir kez daha ister miydiniz?) :D

örnek ararsan çok!

sor,yazayım... (hem de zevkle!)

Gönderi tarihi:

Ben nba,laliga,İngiltere (dünyayı aşağı yukarı tamamen) vs tekerlekli sandalye,hentbol vs takip ederim.

Ayrıca sizin çarşınız var mı?

varsa konuş.Hem BEŞİKTAŞ taraftarını çok seviyorum sözleri çok güzel oluyor mesela hindinize ne güzel cevap verdik ama (pek de lezizdi bir kez daha ister miydiniz?) :D

örnek ararsan çok!

sor,yazayım... (hem de zevkle!)

ya sana soru soran olmadı,örnek isteyen hiç olmadı... ayrıca futbol konusunda benim inan çok bilgim vardır ama benle tartışabilecek kapasitede insanlarla tartışırım...

bak bi daha yazayım orda demek istediğim benim biz takımımızı kupa için sevmeyiz... ama size bu çok uzak beşiktaş bi kere yenilsin kılıçlar cekilir ama fenerbahçe nasıl zor durumdan kurtuldu bi antu coma bak istersen.. ama anlaman çok zor hemde çok

Gönderi tarihi:

ya sana soru soran olmadı,örnek isteyen hiç olmadı... ayrıca futbol konusunda benim inan çok bilgim vardır ama benle tartışabilecek kapasitede insanlarla tartışırım...

bak bi daha yazayım orda demek istediğim benim biz takımımızı kupa için sevmeyiz... ama size bu çok uzak beşiktaş bi kere yenilsin kılıçlar cekilir ama fenerbahçe nasıl zor durumdan kurtuldu bi antu coma bak istersen.. ama anlaman çok zor hemde çok

Çok ciddi söylüyorum ki ben şu ana kadar gördüğün en fanatik bayan Beşiktaşlıyım,o bakımdan tartışabilirim;beni hiç küçümseme!

Gönderi tarihi:

Çok ciddi söylüyorum ki ben şu ana kadar gördüğün en fanatik bayan Beşiktaşlıyım,o bakımdan tartışabilirim;beni hiç küçümseme!

bayan mı?? belli zaten ya...

artık seninle ikli futbol tartışmaları yapmak daha da mantıksız bi durum olmaya başladı...

GENELDE futbol bilgi alt yapısı olayı çözümler ve bu da GENELDE erkeklerde olur...

bak bakalım kaç tane spor yazarı var bayan...

seni küçümsemiyorum ama ordan burdan ufacık bilgilerle alıntılarla olmaaaas

hiç türk spor tarihi ile ilgili bi kitap okudunmu istersen tavsiye edebilirim...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Zaten 2 günde bir maça çıkıyorum bir yandan bileğim hafif sakat diğer yandan dizlerimde birkaç yara var...

Yine de bugünkü maçı hiçbir şeye değişmem.Azıcık daha kassaydım kaleden kaleye gol atıyordum olamaz ya!

Zati ondan yeterince üzgünüm :crying:

offf ya ne güzel bir ilki yaşayıp herkese de ilki yaşatacaktım!

offf ya offf kederlendim yine!..

Gönderi tarihi:

Zaten 2 günde bir maça çıkıyorum bir yandan bileğim hafif sakat diğer yandan dizlerimde birkaç yara var...

Yine de bugünkü maçı hiçbir şeye değişmem.Azıcık daha kassaydım kaleden kaleye gol atıyordum olamaz ya!

Zati ondan yeterince üzgünüm :crying:

offf ya ne güzel bir ilki yaşayıp herkese de ilki yaşatacaktım!

offf ya offf kederlendim yine!..

konumuzla çok alakalıymış :D

yinede geçmiş olsun

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

gönlüm galatasaray diyor ama febe son maçta bırakmaz herhalde diye düşünüyorum.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.