Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 EVET YA NEDENDİR BİLİNMEZ BU YAŞLARDA EN ÇOK TAKILIP KALDIĞIM BİR SORUNDUR BU.KİMİNLE TANIŞSAM BENDEN KÜÇÜK EE BU KONUDADA TAKINTILI BİRİYİMDE ...OLMUYOR İŞTE.. PEKİ SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ HANİ ÜÇ AŞAĞI BEŞ YUKARI FARKETMEZMİ YOKSA OLMAZ ERKEK BENDEN BÜYÜK OLMALI.YADA KADIN BENDEN KÜÇÜK OLMALI MI DİYORSUNUZ..... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Valla benim beraber olacağım erkek bi kere benden büyük olmalı ve bende şaşırmış olmalıyım İyisimi bu soruya cevapları bayanlar versin nasılsa erkeklere her yol roma... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 erkekler her yol roma demek benim icin fark etmedi... hal ve tavri olgunsa yasi önemli diil, tabi sübiyan olmadigi süre... ama benden yasca cok fazla büyük olmasini istemiom... bende dengeyi zor kuruyom, ya coluk cocuk takilio, ya on yas büyükler.... ya da erkekler icin her yol roma dienler... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 erkek bir kaç yaş büyük olmalı Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 erkek bir kaç yaş büyük olmalı sebep? Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 BENCE ERKEK BİR İKİ YAŞ BÜYÜK OLMALI ÇÜNKÜ ERKEKLER GEÇ OLGUNLAŞIYOR.YANİ SORUMLULUK ALMIYORLAR YADA ALMAKTAN KAÇINIYORLAR BELLİ BİR DÖNEM.VE SANIRIM BU DÖNEM 27-28 YAŞLARI OLUYOR.O YAŞDAN SONRA SORUMLULUKLARININ FARKINA VARIYORLAR Alıntı
Φ MJsFlower Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 üc asagi bes yukari farketmez Karcicegim. sonucta yas hicbirsey ifade etmiyor. sen erkegin kisiligine bak. önemli olan bu ve sadece bu. yas, meslek, para pul hepsi önemsiz. Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 walla erkeğin yaşı büyük olmalı benden.hatta şööle 4-5 yaş büyük olsun. ama anacım benden 4-5 yaş büyük bekar da kalmadı yahuu Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 üc asagi bes yukari farketmez Karcicegim. sonucta yas hicbirsey ifade etmiyor. sen erkegin kisiligine bak. önemli olan bu ve sadece bu. yas, meslek, para pul hepsi önemsiz. keske Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 26-27 den sonra üç aşağı beş yukarı farketmez...hatta bizde kendinden küçükle evlenen kadına zengin olursunuz ileride derler.. ama erkeklerin geç olgunlaştığı kesin. Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 benden kücük asla olmaz benden en az bes yaş büyük olmalı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Bence bi kaç yaş büyük olmalı en fazla 5 yaş dedikleri gibi erkeklerin geç olgunlaştıklarından küçüklerini düşünemiom bile.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 kılzar için önemi yok tabii ben şimdi 14 yaşında bi kızla çıksam yakışık alır mı :D Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 kılzar için önemi yok tabii ben şimdi 14 yaşında bi kızla çıksam yakışık alır mı :D pis sübyancı seni......deriz yani.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Demi Moore kendineden 17 yas kücük olan Ashton Kutcher ile evlenmis... darisi bizim basimiza.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 erkeğin bir kaç yaş büyük olduğu ilişkiler daha uzun soluklu ve daha düzgün gittiği için.ama genellemeden bahsediyorum yani "ceteris paribus" dersek, yoksa onun dışında insan aşık olur on yaş küçüğüne on yaş büyüğüne kaide olmaz. ama geneli böyle. tam sebebini bilmiyorum belki işin doğasında böyledir. fizyolojik bir şey olabilir. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 valla kendimi yaninda iyi ve huzurlu hissediim, gerisi umrum diil... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 pis sübyancı seni......deriz yani.. uhsauhasuhsa gerçektende öle diyolar hemen Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 bencede yaş farkı önemldir uzun vadeli bir ilişkide bayan yada erkek farketmez bu sıkıntı yaratır sevgiler Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 erkekler bayanlara gore herzaman gec olgunlastiklari icin -ki herdaim tasidiklari cocuk ruhlarindan bahsetmiyorum bile- en az 4-5 yas olmali derim ben aslinda 10yasa kadar normal diye dusunuyorum ama babamla aralarinda 9yas olan annem buna kesinlikle karsi cikiyo,sebebi de bu kadar yas farki olan erkegin esini herzaman cocuk olarak ve de surekli egitime ihtiyaci olan biri olarak gormesiymis,annemin yalancisiyim!! Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 erkekler bayanlara gore herzaman gec olgunlastiklari icin -ki herdaim tasidiklari cocuk ruhlarindan bahsetmiyorum bile- en az 4-5 yas olmali derim ben aslinda 10yasa kadar normal diye dusunuyorum ama babamla aralarinda 9yas olan annem buna kesinlikle karsi cikiyo,sebebi de bu kadar yas farki olan erkegin esini herzaman cocuk olarak ve de surekli egitime ihtiyaci olan biri olarak gormesiymis,annemin yalancisiyim!! 10 yaş biraz fazla olur. yani başka konualrıda gözetirsek, üç-dört neyse de on yaş fazla be Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 10 yaş biraz fazla olur. yani başka konualrıda gözetirsek, üç-dört neyse de on yaş fazla be ama gonlune de soz dinletemezsin ki Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 tamam da malum bazı devreler vardır kadın ve erkek için. eşlerden birinin erken girmesi şüphesizki o evlilikte sorunlara yol açar. Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 ama kadinlarin zaten erken girdigi bu donemlere erkekler de nispeten daha gec giriyo dolayisiyla bi denge sozkonusu zaten o zamana kadar tip bilimi nacar kul birakmicaktir her alanda eminim bi de bu kadar planli hareket edemezsin ki bisilere baslarken (bu arada her foldera yetisebilmen de alkislanasi bi durum ,bence gereksiz satasmalara cvp bile vermene gerek yok,nacizane fikrim ) Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 gerçekten 1000 mesaj olmuş bende şaşırdım ha Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.