Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

EVET YA NEDENDİR BİLİNMEZ BU YAŞLARDA EN ÇOK TAKILIP KALDIĞIM BİR SORUNDUR BU.KİMİNLE TANIŞSAM BENDEN KÜÇÜK EE BU KONUDADA TAKINTILI BİRİYİMDE ...OLMUYOR İŞTE..

PEKİ SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ HANİ ÜÇ AŞAĞI BEŞ YUKARI FARKETMEZMİ YOKSA OLMAZ ERKEK BENDEN BÜYÜK OLMALI.YADA KADIN BENDEN KÜÇÜK OLMALI MI DİYORSUNUZ.....

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

• Cevaplar 52
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Valla benim beraber olacağım erkek bi kere benden büyük olmalı ve bende şaşırmış olmalıyım :P

İyisimi bu soruya cevapları bayanlar versin nasılsa erkeklere her yol roma...

Gönderi tarihi:

erkekler her yol roma demek :angry2:

benim icin fark etmedi... hal ve tavri olgunsa yasi önemli diil, tabi sübiyan olmadigi süre...

ama benden yasca cok fazla büyük olmasini istemiom...

bende dengeyi zor kuruyom, ya coluk cocuk takilio, ya on yas büyükler....

ya da erkekler icin her yol roma dienler... ^_^

Gönderi tarihi:

BENCE ERKEK BİR İKİ YAŞ BÜYÜK OLMALI ÇÜNKÜ ERKEKLER GEÇ OLGUNLAŞIYOR.YANİ SORUMLULUK ALMIYORLAR YADA ALMAKTAN KAÇINIYORLAR BELLİ BİR DÖNEM.VE SANIRIM BU DÖNEM 27-28 YAŞLARI OLUYOR.O YAŞDAN SONRA SORUMLULUKLARININ FARKINA VARIYORLAR

Gönderi tarihi:

üc asagi bes yukari farketmez Karcicegim.

sonucta yas hicbirsey ifade etmiyor. sen erkegin kisiligine bak. önemli olan bu ve sadece bu.

yas, meslek, para pul hepsi önemsiz.

keske -_-

Gönderi tarihi:

Bence bi kaç yaş büyük olmalı en fazla 5 yaş dedikleri gibi erkeklerin geç olgunlaştıklarından küçüklerini düşünemiom bile.. B)

Gönderi tarihi:

Demi Moore kendineden 17 yas kücük olan Ashton Kutcher ile evlenmis...

darisi bizim basimiza.. :P

Gönderi tarihi:

erkeğin bir kaç yaş büyük olduğu ilişkiler daha uzun soluklu ve daha düzgün gittiği için.ama genellemeden bahsediyorum yani "ceteris paribus" dersek, yoksa onun dışında insan aşık olur on yaş küçüğüne on yaş büyüğüne kaide olmaz. ama geneli böyle. tam sebebini bilmiyorum belki işin doğasında böyledir. fizyolojik bir şey olabilir.

Gönderi tarihi:

bencede yaş farkı önemldir

uzun vadeli bir ilişkide

bayan yada erkek farketmez bu sıkıntı yaratır

sevgiler

Gönderi tarihi:

erkekler bayanlara gore herzaman gec olgunlastiklari icin -ki herdaim tasidiklari cocuk ruhlarindan bahsetmiyorum bile- en az 4-5 yas olmali derim ben

aslinda 10yasa kadar normal diye dusunuyorum ama babamla aralarinda 9yas olan annem buna kesinlikle karsi cikiyo,sebebi de bu kadar yas farki olan erkegin esini herzaman cocuk olarak ve de surekli egitime ihtiyaci olan biri olarak gormesiymis,annemin yalancisiyim!!

Gönderi tarihi:

erkekler bayanlara gore herzaman gec olgunlastiklari icin -ki herdaim tasidiklari cocuk ruhlarindan bahsetmiyorum bile- en az 4-5 yas olmali derim ben

aslinda 10yasa kadar normal diye dusunuyorum ama babamla aralarinda 9yas olan annem buna kesinlikle karsi cikiyo,sebebi de bu kadar yas farki olan erkegin esini herzaman cocuk olarak ve de surekli egitime ihtiyaci olan biri olarak gormesiymis,annemin yalancisiyim!!

10 yaş biraz fazla olur. yani başka konualrıda gözetirsek, üç-dört neyse de on yaş fazla be

Gönderi tarihi:

tamam da malum bazı devreler vardır kadın ve erkek için. eşlerden birinin erken girmesi şüphesizki o evlilikte sorunlara yol açar.

Gönderi tarihi:

ama kadinlarin zaten erken girdigi bu donemlere erkekler de nispeten daha gec giriyo dolayisiyla bi denge sozkonusu

zaten o zamana kadar tip bilimi nacar kul birakmicaktir her alanda eminim :)

bi de bu kadar planli hareket edemezsin ki bisilere baslarken

(bu arada her foldera yetisebilmen de alkislanasi bi durum :) ,bence gereksiz satasmalara cvp bile vermene gerek yok,nacizane fikrim ;) )

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.