Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

söylemek isteyipte söyleyemedikleriniz varsa buraya

Önerilen İletiler

• Cevaplar 209
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Sizi seviyorum.Bana iyi geliyorsunuz,acve hurmasi gibi :)

hah şööle..:) Sadece ben değil,biz de seni seviyoruz..:clover: Mutlu ol..;)

Gönderi tarihi:

Kelebek;hüznü yaşamakta gerek ama dozunda..LEyla'nın dediği gibi,imzan sana çok yakışmış..;):clover:

Gönderi tarihi:
o zaman beni de mutlu edin..kendimi şu sıralar iyi hissetmiyorum çok yalnızım sanki....çok garip... :( halbuki mutluyum..ama duruluyor mutluluğum..bi türlü yüzeyime vuramıyorum...!

alo... kizim...???

Noluyoruz... sinavlar bitti.. tatil yakin... insan ucuyo sen batiyo.. ama böyle olmuyo.. sen simdi sariliyo benim verdigim ayiya... sonra hersey geciyo... Ok

Gönderi tarihi:
Canimm :hug: sevildigini bilmek cok iyi geliyor,sen de cok seviliyorsun. :clover: imzanin cok guzel oldugunu soylesem mutlu olur musun? ;):hug:

gülemiyorum ki ablam...ortada hiç bişey yok...bahane arıyorum...aama bulamıyorum onu da...kafam karışık...bugün biraz arkadaşıma üüzüldüm..birazda gördüğüm bi manzara beni bu hale sokmuş olabilir...benim seni nasıl sevdiğimi zaten biliyorsun... :hug: ağlama diyorum kendime....! ama başaramıyorum...sıkılıyor içim işte...ben ölüm haberi duyduğumda hep böyle oluyorum :crying: 2 tane olması ağır geldi..tanımasam da ağır geldi yükü... :(

sarılabiliyorum ama sana ablam.. :hug:

Gönderi tarihi:
Kelebek;hüznü yaşamakta gerek ama dozunda..LEyla'nın dediği gibi,imzan sana çok yakışmış..;):clover:

kelebeğin kanadı yoruldu sanırım...ama sevgiyi hissedecek öyle bir yüreği varkii...hele de öyle bir avuçta ki kelebek..ısınıyor sayenizde... :wub:

alo... kizim...???

Noluyoruz... sinavlar bitti.. tatil yakin... insan ucuyo sen batiyo.. ama böyle olmuyo.. sen simdi sariliyo benim verdigim ayiya... sonra hersey geciyo... Ok

canımm...ayını sarmaladım.. :hug: böyle sıkı sıkı hemde...yüzüme şöyle bir baktı...hayat bu dedi...bir kelebeksin narinsin....sil gözlerinden yaşı dedi...ısıttım ayını..ayın ısıttı... :wub:

ben sizi çok seviyorum...bunu bilin emi...abicim... :hug: çok büyük bir yüreğe sahipsin...

sometimes black...canım benim sende bi o kadar incesin... :hug:

ablam....senn...sıcacıksın... :hug: kokun...

teşekkür ederim... :clover:

Gönderi tarihi:
gülemiyorum ki ablam...ortada hiç bişey yok...bahane arıyorum...aama bulamıyorum onu da...kafam karışık...bugün biraz arkadaşıma üüzüldüm..birazda gördüğüm bi manzara beni bu hale sokmuş olabilir...benim seni nasıl sevdiğimi zaten biliyorsun... :hug: ağlama diyorum kendime....! ama başaramıyorum...sıkılıyor içim işte...ben ölüm haberi duyduğumda hep böyle oluyorum :crying: 2 tane olması ağır geldi..tanımasam da ağır geldi yükü... :(

sarılabiliyorum ama sana ablam.. :hug:

biryere gitme tamam mı fazla vaktim yok yarım saatcik kal burada ve bekle olur mu güzel meleğim :)

Gönderi tarihi:
biryere gitme tamam mı fazla vaktim yok yarım saatcik kal burada ve bekle olur mu güzel meleğim :)

:hug: bir melek...ne kadar narinse ruhu hepsini almışım sanırım...kalbime gömmüşüm...siz burdayken istesemde gidemiyorum..istemiyorumda zaten....burayı artık tepede yazan internett yazısından sıyırıp gerçekten evim gibi hissediyorum... :hug: bekliyorum....

Gönderi tarihi:
kelebeğin kanadı yoruldu sanırım...ama sevgiyi hissedecek öyle bir yüreği varkii...hele de öyle bir avuçta ki kelebek..ısınıyor sayenizde... :wub:

canımm...ayını sarmaladım.. :hug: böyle sıkı sıkı hemde...yüzüme şöyle bir baktı...hayat bu dedi...bir kelebeksin narinsin....sil gözlerinden yaşı dedi...ısıttım ayını..ayın ısıttı... :wub:

ben sizi çok seviyorum...bunu bilin emi...abicim... :hug: çok büyük bir yüreğe sahipsin...

sometimes black...canım benim sende bi o kadar incesin... :hug:

ablam....senn...sıcacıksın... :hug: kokun...

teşekkür ederim... :clover:

:clover: Kardeşim sakin ol güzel şeyler düşün hayatta inişli çıkışlı zorluklar var bunların üstesinde gelmek icin hem sakin olup sağlıklı düşünmek lağzım saygılar :clover:

Gönderi tarihi:
:clover: Kardeşim sakin ol güzel şeyler düşün hayatta inişli çıkışlı zorluklar var bunların üstesinde gelmek icin hem sakin olup sağlıklı düşünmek lağzım saygılar :clover:

bugünüm bir gaaripp...bugünümde kalbim biraz düğümlü...bugünümde şahit olduğum şeyler her zaman görebildiğim mutluluklarımı sınırlandırdı...düzeleceğimi biliyorum...uyumak...ayrıca burdaki bu sevgiyi tatmak insanın aydınlığı görmesi için yetiyo....yetiyo da...aklıma geliyor işte...yazıcam kendimi toparlayınca zaten...ileride yazdığım bugünüm içindir...yazılarım dilim tutuk geçmişimi anlatır...bekliyorum...!

ayrıca...kardeşim...seni seviyorum...teşekkür ederim... :clover::hug:

-dedim ya bi parça hüzünle yalnızlık karıştı-

Gönderi tarihi:
:hug: bir melek...ne kadar narinse ruhu hepsini almışım sanırım...kalbime gömmüşüm...siz burdayken istesemde gidemiyorum..istemiyorumda zaten....burayı artık tepede yazan internett yazısından sıyırıp gerçekten evim gibi hissediyorum... :hug: bekliyorum....

meleğim, ordasın ya hani... ben burdan orayı hissedebiliyorum :) İçindeki üzüntünün aynısını, aynı sebeple ben de hissediyorum bugün... orada bir ben, burada da bir sen var bilesin :( bu kadar ortak düşünmek, bu kadar ortak hissetmek :unsure: hayatın benimkinden cok ama daha cok guzel olsun lütfen... Anı defterine bakabilirsin şimdi :)

Gönderi tarihi:
meleğim, ordasın ya hani... ben burdan orayı hissedebiliyorum :) İçindeki üzüntünün aynısını, aynı sebeple ben de hissediyorum bugün... orada bir ben, burada da bir sen var bilesin :( bu kadar ortak düşünmek, bu kadar ortak hissetmek :unsure: hayatın benimkinden cok ama daha cok guzel olsun lütfen... Anı defterine bakabilirsin şimdi :)

:hug: ablam bu denli hissetmenden olsa gerek ısıttın bugün beni....orada bir ben varım...bana meleğim diyorsun çünkü ablam senin kalbin de bir melek kalbi...görünmeyen kanatların... :wub: seniii seeviiyoorumm....

bugün benimle ilgilenen kişilerrr sizee sesleniyorummm burdannn.......

taurus abimmm senii çokk seviiyoruumm :wub:

gloria ablammm seniii çokkk seviiyooruumm :wub:

leyla ablammm seniii çokkk seviiyooruumm :wub:

ipek kardeşimm senii çokk seviiyoruumm :wub:

sometimes black dostumm seniii çokkk seviiyooruumm :wub:

- ve şu an burada olup hissettiğim-

sardunyamm annemm senii çokkk seviiyooruumm :wub:

Gönderi tarihi:
:hug: ablam bu denli hissetmenden olsa gerek ısıttın bugün beni....orada bir ben varım...bana meleğim diyorsun çünkü ablam senin kalbin de bir melek kalbi...görünmeyen kanatların... :wub: seniii seeviiyoorumm....

bugün benimle ilgilenen kişilerrr sizee sesleniyorummm burdannn.......

taurus abimmm senii çokk seviiyoruumm :wub:

gloria ablammm seniii çokkk seviiyooruumm :wub:

leyla ablammm seniii çokkk seviiyooruumm :wub:

ipek kardeşimm senii çokk seviiyoruumm :wub:

sometimes black dostumm seniii çokkk seviiyooruumm :wub:

:clover: Bizde seni çoooook seviyoruz sen hep mutlu olursun inşallah :clover:

Gönderi tarihi:
melek kızım ne kadar şanslısın bak seni ne çok sevenin var ve hepsi özel insanlar

o hüznü biraz uzaklaştır üzerinden sana cıvıl cıvıl bir gülücük yakışıyor...

mutluyum annem... :wub: hem de içim cıvıl cıvıl bir gülücük barındırıyor...sabah taze bir öpücükle uyandım...kardeşimin huzuruyla başladı günüm...ve bu günüme başlamadan önce ki gecemde böyle bir okşayış kalbimde...içimi huzur doldurdular...varlığınız bile artık mutlu eder oldu beni...ben gerçekten çokk seviyorum sizi :hug:

Gönderi tarihi:

söylemek isteyipte, söyleyemeyeceğim az şey vardır die düşünüyorum. ama yinede imkanım olsaydı biraz politik olabilir, hükümete asgari ücret' e zam yaparken neleri baz aldığını ve askerlerimizin vebalini ahiret' te nasıl vereceklerini sormak isterdim.

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
burdan da söyleyemicem -_-:blushing::grin:

Topragım az cesaret kıs :w00t: Bilmediğimis bi durum mu var :shifty:

Gönderi tarihi:
Topragım az cesaret kıs :w00t: Bilmediğimis bi durum mu var :shifty:

yuk toprağım bilmediğin bi durum yok -_-:rolleyes::( maaşallah herşeyden haberin var :w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Kıs bilmediğimis daha neler vardır :shifty: Hani diorum sen benden yaşça ve bilgice fasla oldugundan bilgilerini benimle paylaşabilirsin :shifty::lol::w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.