Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl bak şimdi uzun uzun anlatcam ama.....zor olur .. sen en iyisi alo deyiver daha kolay olur
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Rtük amca gelir falan... yok yok..söylemek istemediklerim kalsın içimde.... ama bazılarıda kalmasın yaf... şş....ablam ve kleom... çok sefiorum sizi.. baktım burda iki kişi konuşuyor...bende aranıza girdim işte...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl söyleseydim zaten söylemek isteyipte söyleyemediğim olmazdı...
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 16 yıl lennnnn utanmiyormusunuz!!! Soylemek istedim ama soyleyemedim lennn nin inglizcesi aklima gelmedi dun
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 16 yıl Siz hasta mısınız kuzum yaf nedir sizden çektiğim ağzınızı burnunuzu dağıtabilir miyim (müdürüme)
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 16 yıl Siz hasta mısınız kuzum yaf nedir sizden çektiğim ağzınızı burnunuzu dağıtabilir miyim (müdürüme) Müdürün olduğumu bir bilsen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.