Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 eeeeeeeeee....................... yoookkk söyleyemiyorummm yaaaa ....sseeeennn...................yaaaaa yokkk olmadı yapamadım.bi daha denicem sonra......hem zaten yok burdaaaa........ Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 uye olmayan hemen hemen tum arkadaslarıma... gece gec bır saatten sonra benı aramayın Allah(cc) rızası ıcın telefon calıyo konusuyorum uyuyamıyorum ardından sabaha kadar guguk kusu gıbı otur... bı azcık rahat verın gunduz beraberız demi ee daa ne sabah soleyın ne dıyceksenız.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 istemesem de katlanıyorum! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Bugün hiç çalışmak istemiyorum ve çalışamıyorum da zaten Bahardandır bahardan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Şuan içimden ona birşeyler demek geliyor ( o kendini bilmiyor sanırım )ama elimden uçup gider diye korkuyorum Karanlık geceler ortak edemem seni kıyamam sana...... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 aşkım seni tanıdıkdan sonra ölümden korkar oldum... ölümün azabından deil senden ayrılacagımdandır korkum... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Hep aklımdasın sakın unutma Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Kafasını yarmak istiyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Yeniden başlasam bu sefer korkmadan Koklayıp birbirimizi çöpe atmadan Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 ayrılmamız gerek işte en zor şey Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 bazıları çok kıskanç öyleki aslında yapmayacakları şeyleri yaparak kırarlar adamı , neden insan sahip olabileceği ile yetinmez , fazlasını ister , alamayıncada krizlere girer , bu durum olgunluk gerektirmezmi , söle bakalım kıskanç şey , şımarık çocuk , kim ne yapsın seni bu halde Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Kendini nimetten sayanlar yasık size yasık Çok ukalssınız Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 biri şu ukla,kendını beğenmiş,fesad kıza bişey desin ya,aynı ortamda görmeye dayanamıyorum sevdiğim işyerımi bıranda cehenneme çevirdi,herkes mutsuzz Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 görmek isterdim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Beni dün gece benzetenler; Tarih ve forum size bunun hesabını soracaktır.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Artık bu kadar iyi niyetli olmak istemiyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 erken çıkmak istiyorum müdür bey Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 özledimmmmm gel artıkkkkk Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 düşünerek yaşamak istemiyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 ooofffffffffffff uleeeeeeynnn offffffffffffff oh be rahatladım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.