Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ne zaman öğreneceğim sabırlı olmayı, offfffffffffff sıkıldım kendimden yaaaaaaaaaa
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl artık sadece kendimi dusuneceğim demeyi isterdim ama hayat dedirtmez ben de o yuzden buraya yazıyorummm Sadece kendimi dusuneceğim artık
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Marmaris'de otelelerin keşfedemediği bir koy varmış.Oraya gidip kafamı dinlemek istiyorum azıcık yaaa..Sakinlik dinginlik biraz..
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl bazen söylemek isteyipte söyleyemediğiniz zaman susmak daha hayırlı olur
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl kaptanı kaybolmuş,batık gemiyim...sanırım hiçbirşey benden yana değil...
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl habu yalan dünyada söylemek isteyipte söyleyemediğim bir tek şey var onuda sahibine söylemeden kimseye söylemem....
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl bazen birileri için didinirsin sırf mutlu olsun diye....sen onu insan gibi dost gibi canın gibi görürüsün ama bakarsın ki bunların hiç biri değilmiş...ve de asla olamazmış............bole tipler için harcadığım zamana kırdığım insanlara yanarım şimdi...............dilerim mevlandan sızlasın için............(sen kendini çok iyi biliyorsun onun için isim belirtmedim nasılsa okuyacaksın hanımefendi...)
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 18 yıl Tüm hatlar var bendeeeee... Söylemek istediğimi bizzat kendisine söyledim.. cvp bekliyorum..
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 18 yıl Ne istedigimi bilmiyor muyum..kendimden nefret mi etmeye basladim..
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 18 yıl Kendinden nefret etme,kendini sevki başkalarını da sevebilesin.. Acve hurması ye iyi gelir..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.