Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 19 yıl de get bayburt de get sende nem kaldı........... eskilere yol yenilere yer.........
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl sen böyle harcamalar yapmaya devam edersen biraz zor evleniriz
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl femalexx seni kıskandım valla.....sankim benden daha çok sewilmişsin......
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl dün gece beni gıcık etti gözümün önünde msjlaşıyordu. o an onu vurmak istedim.. inadına yapıyordu.
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl ya abla niye bakıyon öyle bende yorgunum bende bilete para verdim niye kalk der gibi bakıyon ya
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Söylemek isteyip de söyleyemediğim gizli kapaklı ...... SENİ ÇOK ÖZLEDİM....
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl Oyyy örtmenim aşık olmuş? Örtmenmi oda? kaç yaşında? adı ne? esmermi sarışınmı? boyu kaç? kilosu kaç? medeni hali ne? askerliğini yapmışmı?
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl azizil öldürdün beni ya örtmen diil benden 5-6 yaş büyük adını boşwer yaf kumral-yeşil göslü 187 boyu kilosounu bilmiom soruya bak bekar tabiki askerliğini yapmış,kayseri de başka bişi var mı
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl umrumda değilsin.....(gerçi bunu söylüyorum ama gene tekrar edem)
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl Kendini bilmeyen ve aslın da bildiğini sanan ( bildiği yanıldığına yetmeyen) Ukala kendini beğenmiş ve kendini nimetten sayan , iki çift lafı bir araya getiremeyen, bir basamak yukarı çıkınca adam oldum ben herşeyi iyi bilirim kılıfına sakalanan,aslın da ne olduğu da belli olmayan içimden gelenleri söylemeyi o kadar çok istiyorum ki ama kurallar kurallar kuralllar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.