Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bunu Hack Olarak Değil Güvenlik Uyarısı Olarak Algılanması Lazımmm...

Çoğu yerde pc ve msn hacklemek için saçma programlar dağıtılır ama bunların hiçbiri bir yöntem değil.Şimdi size bir msn in nasıl hacklendiğini anlatacağım.İlk önce buradan

Essential Net Tools programını yükleyin.

Daha sonra hacklemek istedğiniz kişiye msn den bir konuşma açın.Herhangi bir dosya yollayın(bunu kurbana yedirmenin bir çok yolu var) dosya hertürlü şey olabilir.Dosya yollama süresi ortalardayken başlat/çalıştır a tıklayın.CMD yazın entera basın.Orada açılan dos ekranına netstat -n yazın bunu yazınca sonunda ESTABLISHED yazan ıp kurbanın ıp si oluyor.Ama bu işlemi yaparken başka hiçbir msn konuşması açmayın,internet sayfası ve programlar dahil bunların hiçbirini açık tutmayın.Eğer açık tutarsanız hedefi şaşırır yanlış ıp leri öğrenirsiniz.Ip yi aldıktan sonra Essential Net Tools u açın.Yandaki NBScan yerine tıklayın.Starting IP Adress yerine ıp yi yazın.Ama diğelim ki ıp

85.0.0.5:1896.Burada çift noktalı yerden sonraki herşeyi silin.Yani demin örnekteki ıpyi böyle yazın 85.0.0.5 hatta daha iyi sonuçlar elde etmek istiyorsanız sondaki rakamı 1 yapın.Önü bununla başlayan 255 tane IP arar.Ip yi yazdıktan sonra START tuşuna basın.Bu ıp de olan bilgisayarı bulacaktır.Yukarıda sonuç belirdiğinde üzerine bir kez tıklayın daha sağ tuşla tıklayarak open computerı tıklayın.Eğer parola sorarsa PWLMAKER programını kullanarak parola tahminleri üretebilirseniz.Ama parola değilde bir windows gezgini penceresi açıldıysa adamın bilgisayarına girdiniz demektir.Burada istediğinizi silebilir istediğinizi kendi bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.Msn parolası çalmak için yapacağınız şey keykeylite gibi bir keylogger indirmek.

Bunu indirin daha sonra program filesdaki keykeylite program dosyalarının hepsini bir klasör altında kurbanın farkedemeyeceği bir yere kopyalayın.Ama C: nin içine kopyalamayın çünkü Essential Net Tools bazen C: nin içindekileri göremiyebiliyor.Bunu kopyaladıktan sonra keyloggera gerekli ayarları girin ve password koyun.Belirli bir zaman sonra keylogerın şifreleri kayıt ettiği dosyayı açın ve oradan parolaları bulun.Keyloggerlar klavyeye basılan her tuşu notepad olarak kaydederler ama parolalar kendini belli eder zaten.Umarım sizinle bir şeyler paylaşıp,öğretebilmişimdir.

Alıntı=Bu yöntemi bende biliyorum ama emeğe saygı... Charbon96 o sözünü geri al bakıyım:))) birde yeni verdigim linke bak...Benim bu yazının bir üstünde verdiğim gibi orada keyloggerı yapıoruz ve kurbana yolluyoruz o olmazsa su adresi deneyin .... bunu indirdiğinizde

----------BackPort v2.5 Pro Kullanım----------

[email protected] kısmına kendi mail adresinizi yazın. (gmail olursa daha iyi sonuç alırsınız.)

not: mail adresinizi yazdıktan sonra isterseniz yandaki buton'dan test edebilirsiniz.

----------choose a icon-----------

Server programında görünücek olan iconu burdan seçebilirsiniz.

**Not: eğer icon seçerseniz server icon seçtiginiz yerde oluşacaktır.

----------Create server----------

bu buton ile serverinizi oluşturabilirsiniz.

Not:Ancak Windows xp sp2de çalışmaktadır.Ve backlogger dosyasını masaustunuze tasıdıktan sonra calısmaktadır.Ben yinede size winrar zip arsivindeki sifreyi veriyim: BackLogger

Yanlız antivirüs varsa devredışı bırakın keyloggerı görürse silebilir.Keyloggerı karşıdaki kurbana yollarken arşivleyin.Böylece kurbanın antivirüsü keyloggerı farketmez

Gönderi tarihi:

konuyu okudum emeğine sağlık. ancak hiç denemeye niyetlenmedim, çünkü başkalarının da bana niyetlenmelerini istemem:))

• 4 hafta sonra...
  • 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ben bu olayı denemek istemem.çünkü aynı olayın bana yapılmasını istemem.çünkü geçenlerde biri bana yaptı .merakla üniversitelerin açılması bekilyom.çünkü aynı üniversitedeyiz ve ben onu görünce.... yapacagım.bide keyloggeri denen virüsü her virüs programı görüyor sanırım.eger pc de virüs programı varsa siliyo diye biliyom .yanlısım varsa düzeltirseniz sevinirim .teşekkürler

• Admin
Gönderi tarihi:

Galiba bu tür şeyler sadece geri kalmış ülkelerde oluyor diyorum çünkü IP loglarından (IP kayıtlarından) bağlandığınız bilgisayar ve sizin bilgilsayırın bağlandığı yer büyük ekrana yansıtılıyor ve sonuç ABD 24 yıl hapis - Avrupa bir çok ülke 14 yıl hapis... ve bizim gibi ülkelere ne yapacağını bilmiyor çünkü böyle bir yasa yok gibime geliyor yada var ben bilmiyorum...

IP - HOST - IP LOG - SERVER LOG - SPIDER TRACE LOG - BOT LOG

dikkatli olun birileri ne yaptığınızı büyük ekranda seyrediyor... yaaaaaaaaaa

Saygılar

• 1 ay sonra...
  • 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.