Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 4 _ 2 olcak inş olcak yendikte eleyemedik ne yazıkki... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 yendik ama ezilmedik, tüf ulen... Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 ben dedim en az 10 tane atarız ama tutmadı cama kapıya cıkmayın nolur nolmaz demeyin halının üstüne yatın kalkmayın sabaha kadar Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) eleyemeyiz tabi aihm e esas bunları şikayet etmek lazım,böyle taraf tutan hakemlerle işimiz zor..saydıracam şimdi admin bana patlicak...allah belalarını versin.. (mystic river olarak yazıyorum) Tarih: 16 Kasım , 2005 Düzenleyen: ceviz Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Her şey bir tarafa gayet güzel bir maç oldu.Oynanan oyundan da zevk aldım. Türkiye insanı yine gösterdiki stres altında kaldığı zaman saçmalıyor.Alpay'ın yaptırdığı penaltı başka hiçbir şekilde açıklanamaz.En çok da F.Terim'in penaltı yapıldıktan sonraki haline üzüldüm...yıkıldı adam,olduğu yere çöktü. Artık hakeme de laf etmezler herhalde.Serhat'ın kazandırdığı penaltı da değildi ama verdi.İstese Emre ve Selçuk'u iki defa atardı ve yaptığı sakatlamaya yönelik hareketten dolayı da Tümer'i atardı.Ama tecrübeli ve cüretkar olmadığından dolayı bunu yapamadı.Hatta bize verdiği penaltıyı nerdeyse vermeyecekti,son anda verdi... Artık diğer yıllara... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 bana alpayı getirin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 isvicreye karsi kaybeden takimin ne isi var dünya kupasinda.. iyi oldu, gözüm arkada kalmicak bundan böle... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 cok üzüldüm arkadaslar. ah alpay ah, o ne öyle, hendball`mi oynuyorsun kocum. neyse, herseyi bi kisinin üzerine atmak olmaz. tabii önde gol atacam diye, defans bos kaldi. dünya ücüncüsü turnuva`da yok, olmaz böyle sey kardesim. ama milli takimda oynuyan abilerimizi kutluyorum, hepsi güzel savasti. keske o kötü sahneler olmasaydi mactan sonra. türkiye`de nah turnuva yapariz, bu holigan seyircilerle. birak seyircileri oyuncu abiler bile kavga yapmis........neyse hepimize gecmis olsun Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 kardeşim kışkırtıyorlar,küfrediyorlar,hakaret ediyorlar,sonra biz mi suçlu oluyoruz yani.....dün statta olsam yemin ediyorum iner girerdim birilerine..sinir içindeyim hala ya.. Alıntı
Φ efendy Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 maça yaşadıklarımız öyle rezildi ki üstelik telfon da çaldırdık bir de yol ya yenseydik çok güzel olacaktı ,yaşadıkarımıza deyecek ti bir daha ki 4 sene sonra offfff albay bence hakem verimesi gereken 2 penaltı görmedi onlar birisi görseydi Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 ama kabul edelim adamlar çok profosyonel ,biz 3-1 yenik durumda olsak tamammen koyverirdik kendimizi,anında demoralize oluyoruz.adamlar yapmaları gereken işi yapıyorlar.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 var olan bir gerçek var ki isviçre çok güzel oynadı ve turu haketti. dün akşamki maçtada 3 gol yeseler bile oyunun hakimiyetini kaybetmediler. disiplindne kopmadılar o dördüncü gol onlar ikinciyi atmadan gelseydi. bu iş bitmişti ne güzel. ama daha önce dediğim gibi mili takımın golculuğu hakan şükürün harcı değil. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.