Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Bu aşk havuz problemi Yeni fark ediyorum Yazmıştım denklemini Girdim yüzemiyorum Zamanın kızları balıklama Atlama diyemiyorum Ayakları çırptıkça onlar Sanki boğuluyorum Gel suyu boşaltalım Yeniden dolduralım Çöz beni icinde Havuz probleminin Bir musluk kapansa Öbürü açılır Kızlar havuz kenarında açılır saçılır Atlamak yasak ama önüne gecemiyorum Bir huzur icinde ben neden yüzemiyorum Sen ortada “gel” derken San yüzemiyorum Sanki dibe vuruyorum Nefes alamıyorum benim şarkım dediklerimden biri....vee işteeee kalbim..işte ben...bu hassas ruhhhda çözülmeyi bekleyen onca soru var ki...ve ben bu şarkıyı çokk seviyorum.... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Hotel California....EAGLES Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Hasret rüzgarlari cok erken estiSavrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansiz dökülen yapraklar gibi Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil baslamisti bak nasil bitti En güzel duygular silindi gitti Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana Ayrildik sevgilim doymadim sana Ayrildik sevgilim doymadim sana O cocuk gülüsün aklimdan gitmez Yalvarsam tanriya yazimi silmez Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 bile bile özlediğimi gecelerce aramadın sen bir daha nasıl döneceksin? ağlatırken düşünmedin, bırakırken üzülmedin sen bir daha nasıl seveceksin? unutmak için kokunu ellerini söküp attım ben kalbimi hangi yüzle yeniden sev diyeceksin? kalbimi yaktığın gün gibi sende yan gör nar-ı aşkı kendini unuttuğun gün beni anlayacaksın nilgül Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Y.O.K. Bu ilk değil, son olmaz Hayat yalnız yaşanmaz Gidenin ardından bakıp ağlanmaz Kimsesiz, çaresiz. Bir şey yok, hiç kimse yok Ağlasam, yalvarsam, bağırsam Bir şey farketmez... Elimden hiçbir şey gelmez, hiçbir çarem yok Karanlık bu sokaklarda sesimi duyan yok Elimden hiçbir şey gelmez, hiçbir çarem yok Karanlık bu sokaklarda elimi tutan yok İlk değil, son olmaz Hayat yalnız yaşanmaz Sesimi duyan yok, elimi tutan yok Ağlasam, yalvarsam, bağırsam Bir şey farketmez Elimden hiçbir şey gelmez, hiçbir çarem yok Karanlık bu sokaklarda sesimi duyan yok Elimden hiçbir şey gelmez, hiçbir çarem yok Karanlık bu sokaklarda elimi tutan yok Hiç kimse yok! ......................................................................................................................... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Üzülürüm yine Resmini görünce Maziye bakarak Vazgeçemem senden Bir ömür geçse böyle Ardından yalvararak Unuturum sandım Zamana bırakınca Seni nasıl sevdiğimi Ama bugün yine Söylüyorum hep aynı Hep aynı şeyi Dön bana yeniden ne olur Sev beni yeniden ne olur Al beni yanına ne olur Dön bana yeniden ne olur Ne olur... off offfffff......... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 gözlerimden tane tane akan yaşlardan ziyade her yerimde ayrı sancı içimde yer yer kanar saklı gel de gör bak şu ömrümden neler çaldın neler kaldı sende sevda sevgi herşey,yalandı mutlu bir aşk görmedim ben çok mu şey istedim senden ömrü eylem ziyan ettin,zalim bildiğim yollar kapandı baktığım her yer karardı yersiz ansız çekti gittin,hain can gücendi can usandı gönül yerden göğe haklı sende sevgi, aşk ve herşey yalandı..... neden başka kimse geçmez şu aklımdan uyandığımda varlığında yokluğunda aynı dünya aynı dert öyle mutlu öyle sarhoş ilk bakış ilk öptüğümde kim sanırdı sende sevda sevgi herşey yalanmış ve işteeeeee bu da benim şarkım...şu an benim şarkım diyorum bunun için..... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 valla..anlamsız bir neşe var üzerimde.. ..az öncede mırıldandığım şu şarkı... neremi..neremii... ellerini.. neremi..neremii.. gözlerini.. neremi..neremi.. cehennemin dibiiiiii.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Aynada bakıp yüzüme, kendime isyan ederim, Bu akşam hüzünlerime, seni de katar giderim. Nedense her şey yalan, bu aşkta sende kalan, Nedense her gönülde, vicdan aradım vicdan. Kurtulup gider gibi, bütün çilelerimden, Tut hadi tut bırakma, çocuksu yüreğimden. İsmi lazım değil, beni o zalim yıktı. İsmi lazım değil, o bir vefasız çıktı. İsmi lazım değil, döküldü gözyaşlarımdan, Yerden yere vurdu bu yüreğimi, hesabını soracağım Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 yeni bir dünya kurdum kendime sana tutkum sönmedi aşkım.. yaşıyorum zannettim rüyalar içindeyim.. gerçek dünyamı kaybettim..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Topraktan bedene can veren allah Banada yaşamak hevesini ver Hergüne bir ümit veren allah Banada yaşamak hevesini ver Gelsin kederlerin derdin arkası Mutlu gelen günleri göster Gönlümde keder var terkedilmekten Bir zalimi sevip sevilmekten Sen kurtar allahım zalim felekten Onada kulunun sevgisini ver Bütün kainatı yaratan tanrım Benimde gönlümün muradını ver Her güne bir ümit veren allahım Benimde gönlümün muradını ver Bir zalim aşkına kul etme beni Gerçek aşka giden yolları göster Gönlümde keder var terkedilmekten Bir zalimi sevip sevilmekten Sen kurtar allahım zalim felektem Onada kulunun sevgisini ver Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 --- uzak diyarlarda evli barklı.. mutluluk en çok onun hakkı.. bu yorgun kırık dökük hikayeninde .. adı bende saklı.. --- Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 daglari deldim bombostu uzun zamandir kalbim duslerim evim buz gibi ellerim seni buldu karanlikta yanlizdim sende yanlizdin aslinda guzel oldugu gibi oldugu yerde ama oldugu gibi gorunecek cesur adam nerdeeee allahin cezasi su bir kac hafta sure alismadan aman abi yakinlasmadan su mesele asiksan korkuyorsan kayip sevipte susuyorsan ayip yazik daha gercek ne var hayatta hem ne var korkup kacacak bunda biter tabi istersen yeter ceker gidersin ayri ama bil basaririm sen olmasanda yasatirim bu aski daglari deldim tek basima colleri astim birtek ben erleri yendim kiz basima sende yikilmam daglari deldim tek basima colleri astim birtek ben erleri yendim kiz basima sende yikilmam gorgulu bilgili olsun zengin olsun diye hiiic isim olma benim keyfim yerinde magazin mali gullu dalli motorlar gibi koca aramiyorum ki oglum ben bu sarkilar niye ask icin aaaask bende sapina kadar var o ayri ama bil kesip atamam sen olmasanda unutamam ben bu aski daglari deldim tek basima colleri astim birtek ben erleri yendim kiz basima sende yikilmam daglari deldim tek basima colleri astim birtek ben erleri yendim kiz basima sende yikilmam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 adım adım geçer zaman biter günüm ben nerdeyim? yavaş yavaş batar güneş olsun sen nerdesin? yağmur, yağmur diner Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 biiiiiiiiirrrrrrrr çok sıkıldıııııııııııııım ikiiiiiiiiiiiiiiiiii yerim çok dar ooooooo senden çoooook var........ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 bumu yanii bu saatte Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 bumu yanii bu saatte beğenemedin mii alla alla senin için geçmiş ....ne varmış saatta Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 ama bu saatte biraz daha damar gitmezmiydi Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 ŞİMDİ SENDEN VAZMI GEÇMELİ MASAL OLUP YOLA DEVAMMI ETMELİ.....???? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Beni değilde, şu anki durumumu en güzeL AYRILIK NİKAHI isimli şarkı anlatıyor.. AYRILIK NİKAHI Seni bilmem ama ben kararliyim Su garip sevdadan cayalim gitsin Bu askta senden cok ben zararliyim Bir kumar oynadik diyelim gitsin Icimde bir his var benden pes diyor Olmayan duadan ümit kes diyor Madem ki bahtimiz böyle istiyor Kaderin emrine uyalim gitsin Seninle burcumuz tutsaydi keske Aslanlar bir baska yengec bir baska Yarini olmayan hayirsiz aska Ayrilik nikahi kiyalim gitsin Farzet ki bir rüya gördük ikimiz Gercekte bu hissi tanimadik biz Böyle bir masali yasamadik biz Bir varmis bir yokmus sayalim gitsin Marifet felegin elinden cikmis Dünyada baska bir terzisi yokmus Keremi Asliyi narina yakmis Atesten gömlegi giyelim gitsin Tiryaki gönlümde olmasin kuskun Tek sana müptela tek sana düskün Ardindan bir agit yakalim askin Adini elveda koyalim gitsin (Cemal Safi) Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Ruh halime göre değişir en iyi anlatan şarkı.Bu aralar en çok dinlediğim''Ayrılığın Hediyesi''Ahmet Kaya Alıntı
Φ monalisa06 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem.. unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir, acının insana kattığı değeri bilirim küsemem.. acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir sezen aksu vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze bundandır böyle dibe vuruşumuz.. ferhat göçer Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 İsyan Sana kırık yaşıyor, herbir bakışım Yıktığın hayaller, tek can yoldaşım Seninle hep vardım, seninle kaldım hıçkırık bağrımda, son aldanışım Sana buruk dudaklar, her bir gülüşte Neş'eyle hüzünü perdeleyişte Seninle hep yandım, seninle soldum Hüsranlı gönlümde son bulunuşun Sana seni anlatamam, isyan edersin Aşkı tekrar istemem, zşyan edersin Seninle hep yandım, seninle soldum Bir varlığım yokki, muradım olsun Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 FEAR OF THE DARK Iron Maiden!!! Alıntı
Φ cici05 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Sevdiğim birgün bana Yar demedin,yar demedin Gece gündüz tenhalarda Ağlayanım var demedin ağlayanım var demedin,var demedin yar Seni sevmek suçmu bana Ağlıyorum yana yana Bir merhem verip yarama Sür demedin sür demedin Sür demedin sür demedin yar Birgün bana gül demedin Gözyaşımı sil demedein Bir ömür koştum peşinden Gel demedin gel demedin Gel demedin gel demedin yar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.