Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 seni..seviyorum.çünkü.beni.hayata.bağlıyorsun.. Alıntı
Φ zahara Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Seni Seviyorum ... cünkü Ben Sende Yasiyorum... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Seviyorum.Çünkü.Sevilen.Sen.Oldugun.İçin yine.parçaladım.yaaa:D Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Sevmek; farkında olmaksa yaşadığının Sevmek; bakmak değil görmekse eğer Aklın başından gitmesi değil, Duymak ve bilmekse eşit olarak; Yemeden, içmeden kesilmeden Çoğalmaksa sevmek eksilmeden, Çağına tanıklık ederek Ve kahrolmamaksa arabeske inat. İçin içine sığmamaksa Bir coşku, bir şenlik, bir erdemse sevmek; İnsanları, çocukları, kuşları unutmadan Verem olmamaksa sevmek senin aşkından Daha sağlam basıyorsam toprağıma, Unutmak, şaşkınlık, azap değilse; Bilinç, öğreti ve sevinçse, Paylaşılan bir ekmek gibiyse sevgi; SENİ SEVİYORUM Alıntı
Φ Antonio_McCarty Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 seni seviyorum çünkü ben herkesi severim Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 seni..seviyorum.çünkü.beni.hayata.bağlıyorsun.. Alıntı
Φ kimyon Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 Seni Seviyorum. Çünkü; seni sevdiğimi bilmiyordum öylede bi niyetim yoktu. Kendiliğinden oldu walla. Nedensiz sevdim seni en doğal halinle. Beni sevdiğin gibi.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 seviyorum işte varmı ötesi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 seni sewiyorum çünküsü yok...sewgi benim kimi istersem sewerim....... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 seviyorum çünkü hayatın ta kendisisin Alıntı
Φ cicime Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 "SeniSEviyorum"ÇÜNKİ HER SABAH KALKTIĞIMDA BİRGÜNÜ DAHA SENİNLE GEÇİRECEK OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞATIYOSUN BANA GÖKKUŞAĞININ TÜM RENKLERİNİ GÖLGEDE BIRAKAN EN PARLAK RENKSİN SEN HERŞEY SENİN RENGİNİ TAŞIYOR VE BENİM İÇİN ANCAK OZAMAN ANLAMLI OLABİLİYO HAYAATTT!!! Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 seni seviyorum çünkü beni rahatsız etme dediğimde etmiyorsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Seni seviorum çünkü gözler kalbin aynasıdır.. ( Bu topice yazmak istiorum ama yazamıorum.. Sevemedim de daha kimseyi ) Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Seni seviorum çünkü gözler kalbin aynasıdır.. ( Bu topice yazmak istiorum ama yazamıorum.. Sevemedim de daha kimseyi ) seversin seversin bizde kimseyi sevemedik diyoduk olduk mecnun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Bırak ya sen kaç sene önce de öle diodun.. Olmuo işte Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Bırak ya sen kaç sene önce de öle diodun.. Olmuo işte sus kız öle deme şimdi gören duyan olucak Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 seni çok severdim...eğer gerçek olsaydın. Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Seni seviyorum çümkü; ADAM'sın... Alıntı
Misafir nilufer Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2014 Selim seni seviyorum yarln balkonda bulusallm asklm. Alıntı
Misafir İllede Sen .. Gönderi tarihi: 10 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2015 Seni Seviyorum ÇnKü Tek Aşk Sensin .. Alıntı
Misafir ruken ruken divanlı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2015 seni seviyorum ÇÜNKÜ.her gün nefes almak için bir sebebim var ama,sana her gün yeniden aşık olmak için BİNLERCE sebebim.. Alıntı
Misafir sevcan Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2016 Seni seviyorum CUNKU Alıntı
Misafir Eceharun Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2016 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2016 Seni seviyorum çünkü, kötü günümde benimlesin... Alıntı
Misafir Seven adam Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2017 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2017 Seni seviyorum çünkü hayatımı değiştirecek birini arıyordum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.