Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 görüşürüz kardeşim hava serin önünü kapa natalia ne anlar kahveden öğrencek yapa yapa.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 görüşürüz kardeşim hava serin önünü kapa natalia ne anlar kahveden öğrencek yapa yapa.... Sen benim avukatım mısın Yaparım yapmam ne karışırsın Sana yapan yok diye kıskanma Belki bir gün parkeli evden içersin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 senin avukatlığını söyle ben ne yapayim o parkeli eve ben bir güzel kazık atayım..... ( anladın sen ) Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ben yasamiyom ya artik bilemiyorum uydurmayi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 senin avukatlığını söyle ben ne yapayim o parkeli eve ben bir güzel kazık atayım..... ( anladın sen ) Hahahhaha ( anladım anladım :lol: ) Sen o parkeli eve Dediğini yapasın Dikkatli ol ama Fazla acıtmasın ( iğrencim ya ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ben yasamiyom ya artik bilemiyorum uydurmayi kaçmış çekirgelerimin güzel ilham perisi oy içinizde ne geliyosa yazın hikayedir gerisi.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 saat beşi görünce ben çıkmışım yola sultanahmettekilere benden selamlar ola.... tramvaydan inince aradum paulayi babamla tartişmiştum atmişti kafamun yayi.... kızılayın önünde oy bekler tan vakti beni binlerce insan olsada ben göreyirum seni.... hoşbeş ettikten sonra girduk iftar yerine arman abi konuştukça iniyor derine derine......( neler örendik neler ) yan masada oturan çatlak bi bayan vardı bu dünyadaki yeri kardan fazla zarardı..... baktım oturuyorlar oy paula arman sardunyam gözlerim birini aradı nerde benim sedelinam.... muhabbet koyulaştı konu konuyu açtı arman dedikleriyle bizlere ışık saçtı.... hoca okudu ezanı yumulduk yemeklere karnım doymayınca saldırdım ekmeklere.... yudumladık çayları muhabbet ede ede artık kalkalım dedik tatlılar beklemede.... çıktuk tatlı turuna kalabaluk buralar madonun önünde bekliyor bizi burmalar.... oturduk kaldırıma yuvarladuk tatliyi bizi çekemeyenler inanın ki çatlıyi... güzel vakit geçirdik abi ve ablalarımla çok teşekkür ederum sizlere saygılarımla.... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Afiyet olsun size Erbay kardeşim yediklerin Belli ki güzel bir gün geçirmişin Allah Keyfini bozmasın Trabzon du değil mi senin memleketin? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 memleketim trabzondur doyamam yaylalara bi dahaki seneye çıkacağum dağlara.... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gördün mü bilmem ama Fırtına adlı dizinin reklamında Söylenen bi türkü var Bilirmisin sen adını acaba Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 memleketim trabzondur doyamam yaylalara bi dahaki seneye çıkacağum dağlara.... Dağa bensiz çıkma sakın Bak evlerimiz zaten yakın Çağırırsan beraber gideriz Sen bikaç malzeme bakın.. Bu akşam yemek vardı Sardunyam haber saldı Hadi ben gidemedim Senin ne işin vardı.. Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 selam olsun hepinize bizde geldik bundan böyle bir kahve söyleyin bize bol köpüklü şöyle Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Anladık güzel vakit geçirmişsiniz ne hava atıonus Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 hıc sorma be cınar benımde canım kahve cektı sen cok guzel yaparmıssın natalı bana ole dedı yap bakalım bana ordan orta sekerlı bı kahve bıraz cabuk ol benı burda bekletme Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 kahve dedin canım çektı gıdp yapayım bol köpuklu kahvem tek kişilik son nakarat aklıma gelmeyu yu böylede uydu uysada uydu uymasa da uydu Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 benım uykum gelıyor sedelına yap bakalım bana bır fıncan kahve son dıze uydu veya uymadı, bırak onu yahu benım kahvem nerede bak cabuk yap uyudum uyuyacam benı burda daha fazla bekletme sedelına bır kerede hemen yapıver benı burda daha fazla soyletme Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 kahve mahve hikaye birader yak sen şurdan bi nargile, aman ha dikkat et nargilenin kokusuna gelir 3-5 hergele, Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gabağın Kökenisin Üstüne Dikenisin Seni Güzeller Yesin Çirkinlere Bitesin Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Dama Goydum Yakacak Şimdi Tren Kalkacak Ben Askere Gidiyom Sana Kimler Bakacak Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Viran Bahçelerde Bülbül Öter Mı Gönül Eylencesi Gül Olmayınca Merhemsiz Yareler Onar Biter Mı Bir Gerçek Veliden El Olmayınca Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gökte Uçan Teyyare Selam Söylen O Yare Ben Kendime Var Buldum O Da Bulsun Bir Çare Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Tarlası Ayrıklıya Ben Varmam Çarıklıya Allah Nasip Evlesin Boynu Gıravatlıva Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Sıra Sıra Siniler Hasta Olan İniler Aldı Gitti Yarimi Denizdeki Gemiler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Suya Giderim Suya Elmayı Soya Soya Kaldır Yarim Peçeni Göreyim Doya Doya Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Ahmet'im Oturmuş Batlıcan Oyar Batlıcan Rengine Bastonun Boyar Sen Kimin Yarisin Her Yanın Oynar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.