Φ paula Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 insan düşman olur geceye hakim olamassan kendine yüreğin bırakmazsa ellerini dokunamazsan gönlüne ne anladım bu sevgiden ne anladım gecenin gizeminden uyku denem serseme yenilmişsem . Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 ne güzel de yazmışssın gördün mü sen gördüm de ben dilim tutuldu hayretten yanlış anlama sakın ha sözüm dizelerin böyle dokunaklı ve zenginliğinedir paula.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gidersan sürmeneye Kiz bağla peştimali Bilmemki ne olacek Habu kızlarun hali..... Sabah erken kalkmazlar Bir yemek yapamazlar Bunlari alan yandi Çöcuğa bakamazlar..... Desanki bir yemek yap Derler biz okumişuk Soylesan bir çay demle Derler hiç gormemişuk.... Bu kizlara desanki oy Kalkta bir yumurta kir Yakarlar hep tavayi Sonra ederler dirdir.... Türki atmiyanlarun oy Yansun yureği yansun söyleyin millet bana kızlara nasi can dayansun.... bu sene yaz aylari terletecek bizleri attuğuma bakmayin çok severum sizleri.... habu aşk yarasi oy hiçmi kapanmayacak dertten akan gözlerum sevinçten hiçmi akmayacak.... oy benum sevdiceğum yeşil gözlere kurban çok istedum vermedi senin o gavur baban.... yüreğumdeki dertler denizleri taşırır oy sevdiceğum tek sözüm yüreğine beni koy... o yeşil gözlerunde bana yerun varmidur ekız ne olur gelsen ikimize bu dünya darmidur..... kapama gözleruni dünyam kararmasun sen yanumda olmadan doğan güneş batmasun..... benum içim yarali atarum ara sıra siz bana aldurmayin yazarum sıra sıra..... oy fırtına deresi senun başun neresi yarumden haber varmi haykırsam acep duyar mi.... sürmenenun yoluna ben yarumi beklerum onsuz geçen günleri birbine eklerum.... ekız yeşil gözlerun niye soluk bakıyor duymuşum ki gözünden yaş yerine kan akıyor..... senun yaşlaruna kurban habu benum gençluğum ben söz verdum kendume senunlen öleceğum.... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 erbay yine döktürmüş dizeleri peşi peşine aşk olsun koşup da peşinden yetişene eee aşık adam da sözde karaborsa mı olur şiir dediğin de ki üç beş kelime mi olur Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 selam ederum sana ey gidi manidarum ben kafama esdikçe haburada atarum..... açtum pencereleri odamda yanayirum ben habu türküleri sevduğume diyeyirum.... geceler uzun olur yari uzak olana teselli fayda etmez gönlü hasret dolana.... yukardaki yıldızlar hiç aşşağı inmezmi benum ander dertlerum acep hiç dinmez mi..... dünyayı yakan güneş beni neden ısıtmaz seni gördüğüm zaman niye karlar soğutmaz.... çiçeklerin nazlisi oy yaratmış seni mevlam ekız sensun yasemin dudağımdaki tek kelam.... koklamaya doyamam kurbanum canlaruna binlerce şükür olsun seni yaradanuna.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bugün mutluyum dünden kalma halimle son dakkalarımdayım gelmessen viraneyim son bulur umudum çaresiz gidişim bu yolun ucundayım görmessen son bulur huzurum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönül bağım aşk çiçeğim uğur böceğim Sana güller menekşeler morlar saçayım İste canım senin için zehir içeyim Bir tebessüm yeter bana gönül çiçeğim Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 dallarda yapraklar sarardı soldu en güzel günleri eritti zaman ruhumuzda kopan sevda kayboldu bizi kederlere terk etti zaman kalbimde açılan gülü soldurdun gönlüme bitmeyen hüznü doldurdun rüzgarın önüne attın savurdun bizi uzaklara terk etti zaman hasret damla damla içime sindi ruhumuzda kopan fırtına dindi aşk oyunu bitti perdeler indi bizi yalnızlığa terk etti zaman.............focal Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 vakit tamam , paula usulça kaçar , ardına bakmadan , nedersen de adına ama zalim deme Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Neden zalim diyelim paula Darbuka denilirmi davula Sen git ardına bakmadan Çamura çukura batmadan Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Oyy sedelina sedelina sedan gelmiş elimeee sedan da nasıl bi kelime bu gül, manidar, sayman,taurus nerede Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bu erbay dertlendimi vuruyi burda saza hepinizi beklerim trabzona bu yaza.... geldi bahar ayları toplayalım çayları hepinize ayırdım kuymağumdann payları.... yandum tutuşiyirum yarimun ateşine o nereye giderse bende onun peşine.... vur elleri ellere alkış yapalım alkış trabzona uçaklar hergün yapayi kalkış.... kapumuzun önünden geçiyor minübüsler 18 saatte gider oy trabzona otobüsler... trabzon tabelasini gördüm mü içim yanar denizini görünce deli kanum kaynar..... trabzonla rizenun kaç dakkadur arasi habu sedelinanun ordadur sülalesi... giresunun evleri yıldız gibi parlıyor ey gidi gloria ablam pencereden bakıyor..... inmiş tarlalaruna toplar lahanalari akşama yiyeceğuk doldurun tabaklari.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 penceremun altında kediler miyav dedi ettuğum yemekleri yağmur 5 dakkada yedi... boyamiş suratuni benzeyi kakılmışa eldurecek beni ablam elune almış kızgın maşa.... giresunun içinde espiye var espiye gloria ablam koymuş tatlıları tepsiye..... oda bizum dereden bakun hau paulaya ışık saçey etrafına benzeyi gökteki aya.... deduğun şarkileri bida bizum içun de sahneye çıkmadan önce buz gibi karpuz ye.... (taurus abime ) ankaranun delisi kimdur diye sormayun kafası bozuldumi sakun yanuna durmayun.....(1.çekirge ) yaşar almanyalarda hiç gelmez buralara onun bir bakuşi merhemdir yaralara....(2.çekirge ) konyanun efendisi cafeden gelir sesi bizum sedat ağabey delikanlunun efesi.... içindeki vatan aşki aşılmaz dağlari aşti onun gibi olsa herkes dünya bizum olmuşti.....(focal ağabey ) evleniy ağustosda giyecek gelinliği inşallah mutlu sürer ölene dek evliliği....(mineu) Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 çokk düşüncelidir benim hemşerumm , unutmamiş beni ,bida ne cuzel yazmişş Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 erbay bızı anmış onu anmamak olmasssss sss ss hemşeri sayılırız trabzonlu düşman olmazzz zzz memlekette karpuz bırakmadıı ıı ı ııı dıyarbakırda yakında karpuz kalmazzzzzzz zz yaw oda boşda yankı yaptı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 oda boş deyisun ekiz yalan söyleyisun ben görmişum seni bir odayi kaplayisun..... (kızmak yok ) alacağum rizeden kızlarun en hasini edeceğum düğüni kandurursam bobasuni.... rize dendiği zaman benum yüreğum sızlar gözlerumden önce yüreciğum ağlar.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 habu rizenun kizlari kurban olule sağa yurecuğun yansunda merhem olule sağa daha cuzeline bakmayasun eli maşalidu , peter ederle wallaha Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 atmişum çayuma iki tane küp şeker ben alayum sevduğumi o bana ömür boyu yeter...... ben şimdi gideyirum görüşürüz akşama güüülllsüüün hazırla bana bir tencere haşlama..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yanumda durmayasun Senin için tehlikeli Yeter artık tıkınmayasun Oldun koca göbekli ( oynakbeyime ) Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 aşık olana yürek gerek yüreklere sevda gerek sevdanın tohumu belli al yazmalı bir yar gerek... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 nehırde açılmaya sandal gerek sandal için kürek gerek boş durma manıdar be nu sandala şöför gerekkk Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Ver elini kara gece Ver elini kara yel Ver elini kara sevda . . . :( Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 kara sevda yok , gönülleri burkan büyük aşklar yok , devleri hatırlatan onlar eskidenmiş , yerlerine hayal kırıklıkları , sevda parçacıkları yalandan aşk sözcükleri kalmış Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Tamam aşk meşkte yani Burada atışıyorduk hani Bilirim eritir bitirir aşk Ölmeden öldürür bu cani Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 tamiri olurmu yıkılan kalbin , çare olurmu kaçıp gitmek , düşünmeden yaptığını , bilinçsizce harcayıp bitirmek , yok çaresi yok , tamiri yok artık , geri dönüşü yok , yerine koymak yok ümitleri , çekiceksin acısını , katlanacaksın yaptıklarına , üzülürsem sakın acıma , dalga geçmek deme adına Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.