Φ odessa Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 bayramda da girerim.. ne laftan anlar ne söz dinlerim.. galiba yaramazın tekiyim.. bayramınızı kutlar hepinizi öperim... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 bayramda da girerim..ne laftan anlar ne söz dinlerim.. galiba yaramazın tekiyim.. bayramınızı kutlar hepinizi öperim... yaramazlık bendede var öyleyse derim seninde bayramını kutluyorum derim.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 kestiniz mi kurbanı.. pişirdiniz mi etleri... kırdınız mı kemikleri... bitirdiniz mi işleri ?_? Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 kestiniz mi kurbanı..pişirdiniz mi etleri... kırdınız mı kemikleri... bitirdiniz mi işleri ?_? efet prenses Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 erbay'ım laz uşağım yanlış anlamayasın misafirden yazamam zorlandı sanmayasın Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 ah ustam bayramda gel dedin parayi vercem dedin kosarak geldim foruma elini öpüp bayram hacligini almaya Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 ah ustam bayramda gel dedin parayi vercem dedin kosarak geldim foruma elini öpüp bayram hacligini almaya öp ustanın elini oy harçlığun cebimdedir ısmarladığım çukulatalar inşallah elindedir... niye öyle sanayim ilyada ablacuğum sensizde olsam haburda yazacağum... Alıntı
Φ pandomim Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Bindik, bir vapura gittik, burası en son ada.Şimdik, iskeleye indik, hatırası orada. İnatçısın, ama güzel, yenilmez savaşçısın. Dimdik, hala karşımdasın, helal olsun sanada. Kendin beni, şu durumda, geçtin, böyle kal ama. Yendin beni, bu forumda sende bu güç var ama. Derdin beni yenip burda bırakıp gitmek ise. Sevdim seni, ama yine başka yere varama. Gökyüzünde dolunayım, bırak gece dolanayım.Tek yüzünde olan ay'ım, yanlız senin yolunayım. Ben kalplere dolan ay'ım, lakin çok hoş olanayım. Hep sözünde duran ay'ım, koru beni, korunayım. Sevsen beni geçermisin? karşımda mey içermisin? Devsen, beni biçermisin? üzerimden geçermisin? Yine burda atışmaya, gelsen beni seçermisin? Dersen beni çekermisin? ne tatlısın şekermisin? Sevgili evrensel. ne olur söyle bunları nerdeyken yazdın? nasıl yazdın? sen mars'tamısın uzaydamı yaşıyosun? sende bizim gibi yemek filan yiyomusun? su içiyomusun? olur ama bu kadarıda olmaz artık. yazdığın manilerin hepsi birbirinden güzel ama bu iki tanesi normal birinin yazmasına hiç benzemiyor. lütfen her konuda yaz evrensel. ne konuya yazarsan yaz inanamadığım kadar keyif alıyorum. artık sana kızmıyorumda ve iletilerini dört gözle bekliyorum. Alıntı
Φ Evrensel Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Sevgili evrensel. ne olur söyle bunları nerdeyken yazdın? nasıl yazdın? sen mars'tamısın uzaydamı yaşıyosun? sende bizim gibi yemek filan yiyomusun? su içiyomusun? olur ama bu kadarıda olmaz artık. yazdığın manilerin hepsi birbirinden güzel ama bu iki tanesi normal birinin yazmasına hiç benzemiyor. lütfen her konuda yaz evrensel. ne konuya yazarsan yaz inanamadığım kadar keyif alıyorum. artık sana kızmıyorumda ve iletilerini dört gözle bekliyorum. Nasıl yani yaa? Olmadı şimdi bana kopyacımı demek istiyorsunuz? Küstüm ama şimdi En iyi dileklerimle Alıntı
Φ pandomim Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Nasıl yani yaa?Olmadı şimdi bana kopyacımı demek istiyorsunuz? Küstüm ama şimdi En iyi dileklerimle Olurmu öyle şey sevgili evrensel. sana hiç kopyacı dermiyim ben? zaten o kadar güzel manileri biryerlerden bulup kopyalamaya da imkan bile yok. öyle maniler ancak senden kopyalanır. benim şaşırdığım şey manilerinizdeki bol ve müthiş kafiye uyumu. Bu kadar çok kafiyeyi üstelikde maninin konusunu bozmadan nasıl üretebildin ona hayret ettim. defalarca okudum ve her okuyuşumda yine şaşırdım. Devamını beklerim. dost sevgilerimle Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Sen hiç denizlerin dibine bakınca yemyeşil ormanları gördün mü?İmkansız deme!Çünkü ben senin gözlerine bakınca ölülerin bile şahit olmadığı o CENNETi gördüm. Sen çölde açmış bir çiçek olsaydın,Seni kaybetmemek için ölene kadar ağlardım. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Ben giderim,üyeliğim kallır Dostlar beni hatırlasın Dostta bulamadık O zaman bütün forum unutmasın Selam çakarım herkese Aşık Veysel'i anarak Uzun zamandan beri olmasam da Geldim buraya kısa süreliğine Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Sen hiç denizlerin dibine bakınca yemyeşil ormanları gördün mü?İmkansız deme!Çünkü ben senin gözlerine bakınca ölülerin bile şahit olmadığı o CENNETi gördüm. Sen çölde açmış bir çiçek olsaydın,Seni kaybetmemek için ölene kadar ağlardım. bu ne aşk... :) aşık insan gelmiş atışmış ama aşık atmamış... aşık atışmış... aşık gördüm senii....! Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 aldi dağlara tipi kiz yurursun ipi ışıklattun yollari sabah yilduzi gibi... yak ateşi kaynasun ocakdaki tencere gözlerum sende kaldi açuk kalsun pencere... elundeki şemsiye hediyedur hediye yarimlen konuşurken saat geldi yediye.... dikdum doruk fidani dibunden budanurmi hiç insan sevdasından bu kadar utanurmi... Bu atma türkilerun da Soylerum özeluni Allahum bana yazsun Kızlarun güzeluni... Bu atma türkileri da Düzerım sira ile Ben nasil yaşiyayim Yürekte yara ile.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 aldi dağlara tipikiz yurursun ipi ışıklattun yollari sabah yilduzi gibi... yak ateşi kaynasun ocakdaki tencere gözlerum sende kaldi açuk kalsun pencere... elundeki şemsiye hediyedur hediye yarimlen konuşurken saat geldi yediye.... dikdum doruk fidani dibunden budanurmi hiç insan sevdasından bu kadar utanurmi... Bu atma türkilerun da Soylerum özeluni Allahum bana yazsun Kızlarun güzeluni... Bu atma türkileri da Düzerım sira ile Ben nasil yaşiyayim Yürekte yara ile.... Sabah yilduzu dedin Yarin mi tarif ettun Oy neden gözlerinu Pencerede unuttin Valla dikkat edesun Deruna dalmayasun Yarin abisu evde Kaza yaşamayasun Sen yürekten seversen Sakın utanmayasun Dua edeyrum sana En güzelu bulasun Yureğunda ki yara Çabucak iyi olsun iLyAdA ablan senun Düğününde bulinsun.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 ah ah.. ilyadayla ustam ne güzel taşıyo bea..... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ah ah..ilyadayla ustam ne güzel taşıyo bea..... XprensessX Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ben yolu kaybettiydum bikaç gündür yokidum benu soran olmamuş özlenmemişum cöreyrum bi iLyAdAm varidu seven haçan pensuz edemezdu o da pirakmuş beni susmuş bebeğum diyen dili neyse ben artuk cideyrum bi selam edeyum dedum düğün olacaymuş yakunda çağrilursam celirum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 yağmur yağayi yağmur hasret kaldım güneşe bu akşam mahalleyi vereceğum ateşe... beni isyan ettiren vallahi habu yardır bir bidon benzin ile birde çakmağım vardır... ben düşmüşüm yerlere varmı derman kalkmaya bulvar caddesinden başlayirum yakmaya.... elinde fırfıraği döndür güzelim döndür ilyada abla nerdesun gelde buraları söndür.... yüreğimin yarasi kabuk bağladi kabuk düğünüm haftayadur ilyada abla çabuuuuk... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 tarihi ne idir... umarım kız güzeldir.. yoksa yakışmaz ustama... inş. aşçılığı iidir... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 yağmur yağayi yağmurhasret kaldım güneşe bu akşam mahalleyi vereceğum ateşe... beni isyan ettiren vallahi habu yardır bir bidon benzin ile birde çakmağım vardır... ben düşmüşüm yerlere varmı derman kalkmaya bulvar caddesinden başlayirum yakmaya.... elinde fırfıraği döndür güzelim döndür ilyada abla nerdesun gelde buraları söndür.... yüreğimin yarasi kabuk bağladi kabuk düğünüm haftayadur ilyada abla çabuuuuk... Biri polis çağırsun, Ben ERBAY ı tutmuşum. Geçen gün Karagümrük, Yakan şahsı bulmuşum Suç aleti elunde, Çakmağida belunde. Bence sen hapi yuttun, Yakayu ele verdun Tarihte ben Roma' yu , Neron yakti bilurdum. Lakin tarih yalanmuş, Asıl suçlu burdaymuş Beni ne çağirursun? Tulumba devru bittu. 110' nu çevursene, Geliversun itfaye Erbay çok hayal kurdun, Hangi düğünü dersun? Sen kodesten çık hele, Öyle davet edersun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 aşkın anlamı nedir bakacağım sözlüğe sevdamı görmek için gerek yoktur gözlüğe... karagümrüğü yakan deniz fenerli uğurdur benim bütün sermayem kupkuru bir sevdadur.... yakayi verdum ele yarim bu yana gele aşuksa hiç takılmaz önündeki engele.... karagümrük tamamda roma nerden çıkmiştur bunda yalanım yoktur orayı neron yakmiştur.... ben kodese giremem habu işler var iken millet hep gülü sever bana rastlıyor diken.... surmenenin başına durak deyiler durak ilyada abla burdayım eylema beni merak.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Kıs benim de performansımda büyyük düşüş var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.