Φ sirvana Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 kız glorıa glorıa nerede bu florıa florıada nersı acep hakkarıdemı ola floriayı sen nitcen dönüpte bir arkana bakcen arkan hakkariyse dönüpte önüne bakcen Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 benum telefonumi çalani bi bulursam iki çift söz diyeceğum o iti yakalarsam.... haram yemek çok kolay çalmak sanki büyük olay ne ekersen onu biçersin ahirette ona hakkımı helal etmem mahşerde..... aklım telefonda değil içindekilerdedir o ****** hırsız şimdi nerelerdedir.... trabzonun yolları asfalt değil cok dardır habu yalan dünyada çok adiler vardır.... hiçmi tükenmeyecek bu benim yaralarum eğer oni yakalarsam çok fena paralarum.... yüce rabbim bizleri korur e hırsız korur senin gibi hıyarlar cehenneme odun olur..... habu yalan dünyanun sonu gelmeyecek mi e hırsız sorarum sana hesap görülmeyecek mi.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 geçmiş olsin arkadaşim takmayasun bunlari hırsız olmuş yol başlari islah etsun onlari ben ne diyeyim daha başka insan olana can feda ama gel gör it kopuk dolu insan olamayana elveda Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ıste geldım burdayım ben bu formda ustayım hepınızı cok sevıyorum sevgı ve saygı ıle selamlıyorum kucuklerımın gozlerınden buyuklerımın ellerınden opeyrum ha ben bu guzel forma ne de guzel gelıyrum yaz geldı bahar geldı kımse karpuz kesmıyor canım karpuz ıstedı kımse benı duymuyor sazımın koptu telı turkı soyleyemez oldum hasretın ettı delı yuzunu goremez oldum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 geçmiş olsin arkadaşim takmayasun bunlari hırsız olmuş yol başlari islah etsun onlari ben ne diyeyim daha başka insan olana can feda ama gel gör it kopuk dolu insan olamayana elveda çok tekeşşür ederim sardunya ben sana ALLAH'um getursun habu hırsızları imana... parayla alınmeycek şeyler vardı içinde birinden şüphelendum bi iş var habu işte..... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ha bu hırsızlar aldı basını gıdıyor devlet bunlara hıc onlem alamıyor sen uzulme erbay kardesım hayat guzellıklerıyle devam edıyor Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 deduklerun doğrudur e benum jön kardaşum içindekilerine yanarum çok ağrıyor benum başum.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ayranım yok ıcmeye atla gıderım cesmeye bu yaz kısmet olursa gıdecegım cesmeye Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 benum telefonumi çalani bi bulursam iki çift söz diyeceğum o iti yakalarsam.... Hocam nettin nasıl oldu Ha o telefonu çalanın Allah belasını vere Haran zıkkım olsun ona Yapış yakasına mahşerde Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 telofonlar moda oldu sapıklara gün doğdu görgüsüz hep ayılar tel. sapığı manyaklar Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 hemşire iğneyi omuzuna batursun gülsün nerelerdesun çok zamandır atmaysun... gülsün bacım duydum ki yemekler yapayisun sen hep yaz haburaya çok güzel atayisun... trabzonun deresi dağlardan akayisun gülsün yazar buraya natalia sen bakayisun..... ekız sen bu akşamda sütün içmeden yatma kahvenin içine oy şeker diye tuz atma..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 A gülsünüm nerdesin Bak hocan seni çağırır Geliver de yemek yap Bu beceriksiz elini yakar Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ben yakmişum elumi üfleyenum yoktur yemek yapamam ama benum çekirgem çoktur.... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 manidardır sözlerim anlayana boş değil güzellere sözüm çok nazlananım az değil Natalıa yemek yapar gülsün ütü yapar çekirgeler sıçrar hep üstüme yalan değil Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 kıyma güzel yüreğime vurma bana yakma canımı öyle alma benden seni vermek istemem ama sen isteyince ne yapsam nafile Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 verceksin elinde değil biliyorum geleceksin biliyor,hissediyorum kulağıma bir şeyler çalındı atıyor yüreğin güm güm biliyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 manidar manidar konusmussun yine ne çalındı kulağına söylesene evet atıyor yuregim gum gum ama bu seni ilgilendirmez biliyorumm Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 bildiğim bilmediklerimden inan az değil duyduklarım duymadıklarımdan az değil sen yaşarsın aşkını gerisi laf-ı güzah bana düşen yazmak başka bir sey değil Alıntı
Φ aramis Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gece olunca çıkarım Sağa sola bakarım Çıra varsa orta yerde Hiç düşünmem yakarım.. Nedir bu gece gece Aşk sanki bir bilmece anlatın merak ettim Konuştuğunuz dil ne ce.. Meraklı değilimdir aslında Maksat muhabbet olsun İki formdaş arasında Orta yol bulunsun.. Neyse sıkılmayın bitirdim işte Daha çok yazarım bi daha gelişte Yanlış anlamayın biribirinizi Yoksa arkadaşlık çöküşte.. Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 çöküşte olan bir şey yok aşıklarda manalı söz çok yazarız gönlümüzce biz kırılmayız anlayış çok gecenin karanlığından çıktın ortalığı sen aydınlattın gözümüz gördü kamaştı selamına selam yollandı Alıntı
Φ aramis Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Severim hepinizi İstemem üzülmenizi Bu son manim olsun Bitirdim tükenmezi.. Selamıma selam olsun Geceniz gündüz olsun Tüm arkadaşlara İyi geceler olsun.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 teşekkürler aramis sana yine ne güzel yazmışsın oyle ben ancak arkadas olurum burdakilere manidarın bahsettiği aşk değil bana göre sağolasın aramızı düzeltmek istemissin ama aramızda bişey yok düzeltilecek görmemişsin Manidar kendi çapında ben kendi çapında Yazmışız işte kimse ustune alınmasın Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ne aşkı kim kaybetmiş onu söylediklerimden bu mu doğdu aman kurban olayım olur mu? yok neler neler...size iyi geceler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 off be manidar neydi şimdi bu sanki sana bişi diyen oldu zannettin ki ben yanlış anladım aman da manidar bana aşık oldu asıl benim anlattıklarımdan senin anladıgın bu mu o zaman yanlış anlamışsın düzelt hemen şunu yok oyle bişi ne ben seni yanlış anlarım ne de ben seni hadi sana iyi geceler arkadasımmmmmm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 türkü yazarsın türkü sana öyle geluyu senin yazdıklarına kargalarda güliyi........ Elume çifte kürek Karişturdum furuni beni çok düşündürüyor habu manidarun durumi.... (ula yine alunma atayruk burda ) Uşak senun fesune Yama yaptum tersune gülsün daha yazmıyor acaba sebebi ne.... Yaylaların başına Kar yağar ince ince habu topic öksüzdür sen buradan gidince....(alaturca'ya ) Yaylanın düzlerine Çiçekler dizi dizi mevlam hiç ayırmasun birbirimizden bizi.... Helvaya ceviz kattım Pazara inip sattım ben habu forumda sevdiğime sevdik kattım.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.