Φ arman Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Bu topicte son yazışım Eğer biraz varsa hatırım Daha fazla canımı acıtmayın Sevgi ve saygıyla kalın... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 ben bir karşılıksız seven ozanım karşıma çıkan kötülükleri birer birer bozanım düşmanımın gözüne yumruğumu koyanım getirin portakalı teker teker soyalım.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 burası oldu bizim ikinci yuvamız hiçkimseyle bozulmasın aramız sabahtan beri başım çok ağırıyor bu istanbul insanı çok yoruyor.... şimdi bir yorgunluk kahvesi olsada içsem kahveyi yapana ellerine sağlık desem bunun üstüne birde iskender söylesem çok şükür derim bu kadar yemeği bir seferde yiyebilirsem.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 istedigin kahve olsun kirkyil hatiri olsun benden sana hediye son model bir mersedez olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 ben istedim bir fincan kahve ALLAH verdi sıfır kilometre mercedes gülsün'ün hakkını nasıl ödeyecem ödeyemezsem mercedesi kaybedecem.... mercedes yerine getir bir fincan kahve onun değeri bin tane mercedes eder mercedes birkaç yıl sürer amma bir fincan kahve dünyalara değer.... şimdi mahçup etti natalia beni ben nasıl mutlu ederim seni dile benden ne dilersen hemen azerbaycan'dan getiririm sana çemen.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Aman efendim ne demek Sen iste biz getirek Senden bişey isteyim Bi çikolata al da yiyek Eh idare ediverin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 ben şimdi gidiyom çikolata almaya sizin içinde yiyecem doya doya bu kızlar neden yüzlerine sürür bir kilo boya benim kalbim doğal güzellikten yana.... ben işe gidiyorum forum size emanet alıcam çikolatanızı natalia hakkını helal et.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Tamam Erbayım sen git işine Biz bekleriz seni akşama İşten kaytarma kovmasınlar seni Çikolatamızı unutmayasın sakın ha Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 kim kovacakmış işten beni babamıza o kadar nazımız geçer bu kadar evde durursam ama benim yerime başkalarını seçer.... çikolatanı verdim kargoya evine al bir kutu boya otur masaya ye çikolatanı doya doya üstüne de çikita muz ye soya soya.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Hala mı burdasın Git hadi baskası yerini almasın Ben çikolatamı yerim Gözün arkada kalmasın Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 2 tutkum var resmın ve sen 2 sırdasım var geceler ve sen 2 cıcegım var hasret ve sen 2 derdım var sensızlık ve sen 2 lerden sıkıldım 1 canım var almak ıstersen Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 ülem bu nasıl topik... bahçelerden çaldım erik... ben daha fazla uyduramıyom,giderik.. alllaaam garizma gitti ,arıyom fellik fellik...... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 bu topiğe ilk defa yazarım kazma kürek mezar kazarım şimdi ben buraya ne yazarım bulmadım kendimi bilmez aşarım Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 niko buraya ilk defa yazarmış... kazma kürek mezar kazarmış... yeme bizi niko... al sana 5000ytl..tiko... berbatım beaaaaaaa........ Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 adrenalin der yeme bizi kokoreç yedim kaldı izi 5000ytl kesmez bizi fransaya gitsek bizde yapsak öğrenciliğimizi ıyyyy olmadı beeee Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 buraya aşık ozanlar yazar ali yazar veli bozar nico ile adrenalin güzel şeyler yazar.... bır kac turku dıyeyım bu sıteyı yapana oyle uzakta durma senda gel gır bu foruma... sevduğum sürmenemde Ne pideler yemiştum Bunlar türki ustasi ben size söylemiştum.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 işte geldim burdayım ben bu işte ustayım 5000 ytl bana verin susayım 2 sene sonra olacak genel sayım.... bahçelerde açtı bahar çiçekleri uçuşuyor havada yaz kelebekleri yaz geldi artık kurun çadırı direkleri gülsün ile natalia bu topiğin melekleri..... nico ile adrenalin gelmiş buraya onlarda girdiler artık sıraya fırçayı fazla batırmayın boyaya gidin çeşmeden su doldurun şu kovaya..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Boş bulmuşsun meydanı Dağıtmışsın orayı burayı Uşak biz senle ne yapacaguz Akıllı dur yersin dayağı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 senin vurduğun yerde gül biter ben vurursam olursun ölmekten beter beni öldürmen için bir kelimen yeter mutlu olmam için forumda olun yeter..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Erbayım coşmuş gene yazmış nameler gelene gidene böyle devam ederse ona ancak çıkar rakip seneye Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 kardeşime kimse sapık diyemez onun delikanlılığına kimseler erişemez biraz cücedir ama bileği hayatta bükülemez o kadar yakışıklıdır ki eline kimse su dökemez.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 karsidan bakismi olur yurekten yanismi olur su uc gunluk dunyada boyle cekip gitmekmi olur Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 yanmak yürekten olur gitmek uzaklara olur her aşk gökteki bir yıldızdır gönülden seversen her dileğin olur.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 dusundum dusundum yazamadim birsey Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.