Gönderi tarihi: Cumartesi 02:123 gün Yazar Admin Bu çok şirin:Erkan Karaca ile Nicolo Melli'nin yüzleri gülümseten diyaloğu: Erkan Karaca: Bu maçta farkında mısın 1.5 luk 4 litre su bitirdin. Rekorun ne? Melli: Rekorum 1 maçta 7 şişe su. Erkan Karaca: WAOOWWW
Gönderi tarihi: Cumartesi 02:173 gün Yazar Admin Final Four biletini garantiledikten hemen sonra @The_Fourth_Wade'i dinleyin!@bczalgiriskaunas'a büyük saygı.
Gönderi tarihi: Cumartesi 02:183 gün Yazar Admin Sarunas Jasikevicius:"Aslında, Zalgiris yüzünden durum daha da zor. Çünkü bu takımı çok seviyorum; başantrenörlerini de çok seviyorum. O benim için bir aile gibi.Ama kader bizi buraya getirdi. Biz de işimizi yapmak zorundaydık. Takımım için elimden gelenin en iyisini yaptım."
Gönderi tarihi: Cumartesi 02:203 gün Yazar Admin Fenerbahçe adını Final Four'a yazdırırken Khem Birch, kariyer performansı ile galibiyetin mimarı oldu:21 sayı13 ribaund1 top çalma2 blok8/10 şut isabeti31 PIR
Gönderi tarihi: Cumartesi 02:223 gün Yazar Admin En büyük anlarda soğukkanlıMaçı Uzatmaya Götüren O AN
Gönderi tarihi: Cumartesi 02:273 gün Yazar Admin Tüm Zamanların En İyi Takım Arkadaşları Seçimleri:PG: Bobby Dixon (@BobbyDixon20)SG: Kevin Punter (@KPJunior_)SF: Bogdan Bogdanovic (@LeaderOfHorde)PF: Jan Vesely (@JanVesely24)C: Ekpe Udoh (@EkpeUdoh)“Kendimi seçmeyeceğim, ben yedekten gelirim.Şey... Mathias Lessort'u (@ThiasLsf) unuttum (güler)... Mathias'ı unuttum ama... Ekpe Udoh.Koç mu? Zeljko Obradovic'i seçmek zorundasınız. Dragan Sakota mı? Şey... İkisi de iyi olurdu; tuzak soru bu.”James Nunnally, kariyeri boyunca birlikte oynadığı takım arkadaşları ve çalıştığı isimlerden oluşan, kendi "rüya takımını" kuruyordu: Fenerbahçe-Partizan bağlantısı ÇOK GÜÇLÜ!Seçimlerini nasıl buldunuz? #kkp #Fenerbahçe #fenerbahçebeko
Gönderi tarihi: Cumartesi 02:313 gün Yazar Admin Doğu konferans ligi yarı final maçıNew York Knicks: 108 - Philadelphia 76ers: 94 Seride durum 3-0 New York Knicks
Gönderi tarihi: Cumartesi 02:333 gün Yazar Admin Batı konferans ligi yarı final maçıSan Antonio Spurs: 115 - Minnesota Timberwolves: 108 Seride durum 2-1 San Antonio Spurs
Gönderi tarihi: Cumartesi 11:353 gün Yazar Admin Yeni güne Final Four bileti aldığımız karşılaşmanın MVP’si ile başlıyoruz!Khem Birch! #YellowLegacy #PetrolOfisi
Gönderi tarihi: Cumartesi 11:583 gün Yazar Admin Tünelde, Final Four biletini kaptıktan sonra @Tarik_Biberovic ile bir araya geldik
Gönderi tarihi: Cumartesi 12:093 gün Yazar Admin Zalgaris Kaunas Fenerbahçe Beko için bir tweet attı:Bu EuroLeague play-off serisinde sergilediğiniz unutulmaz mücadele için teşekkürler, @FBBasketbolFenerbahçe Opet karşılık verdi: Harika bir Play-off serisi ve Kaunas'ta geçirdiğimiz süre boyunca gösterdikleri olağanüstü misafirperverlik için @bczalgiris'e teşekkür ederiz. Sizlere ve taraftarlara gelecek için en iyisini dileriz.
Gönderi tarihi: Pazar 01:312 gün Yazar Admin Euroleague Talon Horton Tucket (THT) yani buldozeri yeniden medya başlığına taşıdı
Gönderi tarihi: Pazar 01:382 gün Yazar Admin Bu, saf sinema — tıpkı son birkaç gündeki aksiyon gibi!4. Maçın En İyi 10 Hareketi'ne göz atın.Play-off'ların En İyi Hareketleri I @etihad
Gönderi tarihi: Pazar 02:302 gün Yazar Admin Doğu konferans ligi yarı final maçıDetroit Pistons: 109 - Cleveland Cavaliers: 116 Seride durum 2-1 Detroit PistonsBatı konferans ligi yarı final maçıOklahoma City Thunders: 131 - Los Angeles Lakers: 108 Seride durum 3-0 Oklahoma City Thunders
Gönderi tarihi: Pazar 10:562 gün Yazar Admin İnternette Engin Ataman'ın Takımı Panatinaikos'u kim koruyor tartışması başladı. Çalınmayan faullere bir göz atın
Gönderi tarihi: Dün 00:521 gün Yazar Admin Doğu konferans ligi yarı final maçıNew York Knicks: 144 - Philadelphia 76ers: 114 Seride durum 4-0 New York Knicks - Knicks Doğu yakası finaline yükseldiBatı konferans ligi yarı final maçıSan Antonio Spurs: 109 - Minnesota Timberwolves: 114 Seride durum 2-2 oldu
Gönderi tarihi: Dün 01:101 gün Yazar Admin Karşıyaka, normal sezonun son maçının SON SANİYELERİNDE attığı basketle ligde kaldı yani DÜŞMEDİ.
Gönderi tarihi: Dün 01:201 gün Yazar Admin Bugün hala oynanmakta olan San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves maçında Victor Wembanyama'ya 2. seviye sportmenlik dışı faul çalındı ve oyundan ihraç edildi.
Gönderi tarihi: Dün 01:281 gün Yazar Admin Wemby, oyundan atıldığını fark etmedi.Wemby: "Bu ne anlama geliyor?"Barnes: "Oyundan atıldın."Wemby: "Oyundan mı atıldım?? Pekâlâ."
Gönderi tarihi: Dün 11:471 gün Yazar Admin 10 saat önce, Admin dedi:Bugün hala oynanmakta olan San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves maçında Victor Wembanyama'ya 2. seviye sportmenlik dışı faul çalındı ve oyundan ihraç edildi.Wembanyama'nın dirsek attığı olay daha önceki olaylarla karşılaştırıldı ve sonuç 6 maç ceza olarak geri döndü
Gönderi tarihi: Dün 19:391 gün Yazar Admin Laura gerçekten sinsice yaklaşıyor 🤣 Bu kız çok sevimli ya.... Tamamen farklı bir hava.Laura, @FBBasketbol ile bir kez daha yaratıcılığını konuşturdu; onlar da buna bayıldı!Dün kaçırdıysanız diye hatırlatalım: Son bölüm şu an YouTube kanalımızda yayında.
Gönderi tarihi: 18 saat önce18 saat Yazar Admin Doğu konferans ligi yarı final maçıDetroit Pistons: 103 - Cleveland Cavaliers: 112 Seride durum 2-2
Gönderi tarihi: 18 saat önce18 saat Yazar Admin Batı konferans ligi yarı final maçıOklahoma City Thunders: 115 - Los Angeles Lakers: 110 Seride durum 4-0 Oklahoma City Thunders
Gönderi tarihi: 18 saat önce18 saat Yazar Admin 3 dakika önce, Admin dedi:Doğu konferans ligi yarı final maçıDetroit Pistons: 103 - Cleveland Cavaliers: 112 Seride durum 2-2Cavaliers'ın Pistons'a Karşı TARİHİ 24-0'lık Playoff Serisi | KESİNTİSİZ | 11 Mayıs 2026
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.