Gönderi tarihi: 18 saat önce18 saat Yazar Admin Bartzokas ve Saras, EuroLeague kupasının yanında özel bir an yaşıyor.
Gönderi tarihi: 4 saat önce4 saat Yazar Admin Fenerbahçe Beko'lu Khem Birch: “Kızım Atina'da okula gidiyor. Dolayısıyla maç için tribünde olacak. O yüzden okula gittiğinde babasıyla biraz övünebilmesini istiyorum.”
Gönderi tarihi: 4 saat önce4 saat Yazar Admin Nando De Colo şöyle demiş"Eşim her zaman bana 'Türkiye'de Fransa'dakinden daha ünlüsün' diyor."Nando De Colo, F.Bahçe taraftarından gördüğü ilgi hakkında konuştu:"Fransa'dan bir arkadaşım Türkiye'ye geldi, beraber Kapalıçarşı'ya gittik.Ne kadar çok insanın beni harcadığına, fotoğraf istediğine ve sevgisini gösterdiğine şaşırdı.Rusya'da ya da Fransa'da böyle bir ilgi görmüyorum. Ünlü biraz güçlü bir kelime ama karısıyla her zaman 'Türkiye'de Fransa'dakinden daha ünlüsün' der.Benim için en önemli şey sahada gelenlerin en iyisini yapmak. Taraftarlara destekleri için teşekkür ediyorum."(S Sport aracılığıyla)
Gönderi tarihi: 4 saat önce4 saat Yazar Admin Arkadaşlar, Shai'nin şu antrenmanına bir göz atın; vücut kontrolü, yüksek zıplamak, hızlı koşmak veya iyi top sürmekle değil, vücudun beynin komutlarına mümkün olan en üst düzeyde yanıt vermesiyle ilgilidir.
Gönderi tarihi: 4 saat önce4 saat Yazar Admin Ömer Yurtseven, kendi de açıkladığı üzere, Panathinaikos tarafından gerçekten de e-postayla kovuldu.
Gönderi tarihi: 4 saat önce4 saat Yazar Admin Khem Birch, eşinin ve kayınpederinin Olympiacos taraftarı olduğunu ve yarı finalde kendi takımı yerine "Kırmızılar"ı destekliyor olabileceklerini açıkladı.
Gönderi tarihi: 3 saat önce3 saat Yazar Admin Doğu konferans ligi final maçıCleveland Cavaliers: 93 - New York Knicks: 109 Seride durum 2-0 New York Knicks
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.