Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm...Demircan........biriniz pek uslu bebek gibi uyuyoda. ............diğeriniz suç işlemiş sanki birininin karşısında hesabını veremiyo gibi............ suç işleyip hesabını veremeyen benim bebiş... walla bilmem birse TaTLı CAdI ya soralım biz ikimizde uslu bebişleriz... uslu da benm ki haylaz olmuş bi kere suçunu çekio işte.. ama olsun ikiside çok tatlı masumlar... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Ilık bi rüzgar esiyor etrafımda. Her yer sessiz ve uyku halinde. Deniz durgun dalgasız sakin. Kuşların sessizligi var her yerde. Doğa küsmüş bi anda insanlara. Kokan çiçekler kokmuyor artık, Anladım insan her şeyini yitirmiş. Sevgiliremiz yok olmuş. Aşklar yalan olmuş daha ne olsun. Kitaplara yazılan aşklar kaybolmuş. Ve kitapda yazılan çiçekler kular ve o engin deniz bize. Ne verirki. Sadece ılık bi esintiden başka... Esinti denilince hep aklıma bu şiir gelir ve paylaşmak istedim Güzel cümlelerine onlar kadar güzel cümlelerle karşılık vermem imkansız ne güzel yazmışsın öle. Ben ne kadar gülücüklere sebep olduysam sen de o kadar sebep oldun inan Tşkrler. ne güzel bir yazı...kendi esintimi hissettim okurken... benm yazıma güzel demişsin senn yazının da bi eksiği yok... hatta sanırım daha güzel... bu arada teşekkür ederim... okuduğun ilgilendiğin için.... gülücüklerimle güldürdüysem ne mutlu bana...inan bu beni herşeyden daha çok mutlu ediyor... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 - İki şey, seni 'vasıflı insan 'yapar: 1- İradeye hakim olmak 2- Uyumlu olmak. - İki şey, seni geri bırakır: 1- Kararsızlık 2- Cesaretsizlik. - İki şey, senin ömür boyu boşa kürek çekmemeni sağlar: 1- Baskın yeteneği bulmak 2- Cidden sevdiğin işi yapmak. - İki şey, başarının sırrıdır: 1- Ustalardan ustalığı öğrenmek 2- Kendini güncellemek. - İki şey, başarıyı mutlulukla beraber yakalamanın sırrıdır: 1- Niyetin saf (halis) olması 2- Ruhsal farkındalık. - İki şey, seni milyonlarca insandan ayırır: 1- Problemin değil çözümün parçası olmak 2- Hayata ve herşeye yeni (özgün, farklı) bakış açısıyla yaklaşabilmek. - İki şey 'kalitesiz insan'ın özelliğidir: 1- Şikayetçilik 2- Gıybet, dedikodu. - İki şey, yanlış yapmanı engeller: 1- Şahıs ve olayları akıl ve kalp süzgecinden geçirmek 2- Kul hakkından korkmak. - İki şey seni gözden düşürür: 1- Laf kalabalığı 2- Kendini övme, vazgeçilmez gösterme. HAYATTA KENDİNE HANGİSİNİ YAKIŞTIRIYORSAN ONU YAP.. AMA UNUTMA Kİ BU DÜNYANIN TEKRARI YOK.. paylaşmak istedimm...umarımm küçük de olsa bi katkım olmuştur... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 - İki şey, seni 'vasıflı insan 'yapar: 1- İradeye hakim olmak 2- Uyumlu olmak. - İki şey, seni geri bırakır: 1- Kararsızlık 2- Cesaretsizlik. - İki şey, senin ömür boyu boşa kürek çekmemeni sağlar: 1- Baskın yeteneği bulmak 2- Cidden sevdiğin işi yapmak. - İki şey, başarının sırrıdır: 1- Ustalardan ustalığı öğrenmek 2- Kendini güncellemek. - İki şey, başarıyı mutlulukla beraber yakalamanın sırrıdır: 1- Niyetin saf (halis) olması 2- Ruhsal farkındalık. - İki şey, seni milyonlarca insandan ayırır: 1- Problemin değil çözümün parçası olmak 2- Hayata ve herşeye yeni (özgün, farklı) bakış açısıyla yaklaşabilmek. - İki şey 'kalitesiz insan'ın özelliğidir: 1- Şikayetçilik 2- Gıybet, dedikodu. - İki şey, yanlış yapmanı engeller: 1- Şahıs ve olayları akıl ve kalp süzgecinden geçirmek 2- Kul hakkından korkmak. - İki şey seni gözden düşürür: 1- Laf kalabalığı 2- Kendini övme, vazgeçilmez gösterme. HAYATTA KENDİNE HANGİSİNİ YAKIŞTIRIYORSAN ONU YAP.. AMA UNUTMA Kİ BU DÜNYANIN TEKRARI YOK.. paylaşmak istedimm...umarımm küçük de olsa bi katkım olmuştur... küçük mü....kocaman bir katkıdır dünyaya bu yazı...biz insanlar ne zaman ne yaparız farkında değiliz...her zaman beynimizin köşesinde olmalı bu hatırlatmalar...unutmamamız dileğiyle...elbet ihtiyacımız olacaktır bunun inkarı yok...teşekkürler mine.... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 küçük mü....kocaman bir katkıdır dünyaya bu yazı...biz insanlar ne zaman ne yaparız farkında değiliz...her zaman beynimizin köşesinde olmalı bu hatırlatmalar...unutmamamız dileğiyle...elbet ihtiyacımız olacaktır bunun inkarı yok...teşekkürler mine.... sevindimm kardeşim.. her türlü kötülüğün hat safada olduğu şu dünyada yapılan hataları aramaa cessareti gösterebilmek güzellikler için kocaman bi adım... keşke tüm insanlar senin kadar duyarlı olsaa... asıll bn teşekkür ederim canım... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 nerelerde naparsın..sen estikçe ben titrerim... hülyalı bir düş..bir paylaşım..ağırlamaktamısın yoksa bir dost..vardırda bir köpeğin gezdirirmisin parkta..yoksa tutkulu bir romanın en şaşalı yerindemisin..son öpücüğü alma hazırlığındaki adam..nemli bir dudak ve anıların ağırlığıyla dökülmüş yüzlü.. sevgisinden kaçan o esmer dişi..yoksa internet başında forumculuk mu oynarsın...o zaman sana... MERHABA..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 nerelerde naparsın..sen estikçe ben titrerim... hülyalı bir düş..bir paylaşım..ağırlamaktamısın yoksa bir dost..vardırda bir köpeğin gezdirirmisin parkta..yoksa tutkulu bir romanın en şaşalı yerindemisin..son öpücüğü alma hazırlığındaki adam..nemli bir dudak ve anıların ağırlığıyla dökülmüş yüzlü.. sevgisinden kaçan o esmer dişi..yoksa internet başında forumculuk mu oynarsın...o zaman sana... MERHABA..... hayattan birşeyler öğrenmek adına acı çekmekteyim...sevinmekte aynı zamanda da.... öğrenmekteyim hayatı...çağımın en güzel yıllarını hüzünlerimle değilde sevinçlerimle geçirmek adına çabalarım... bir düşteyim galiba...yorgun bedenimi yoran...ama daha hiç yorulmadığımın bilincinde olduğum....ağır...bi o kadar da kısa ve sinsi bir düşteyim ben....hayatın en derinlerinden geliyorum aydınlığa...her gün aydınlığı görmek adına başka çabalar....daha başka....aydınlığın sonuna kadar.....ölüme kadar.... hayatı öğrenmek paylaşımsa....sevgiyse...içindekilerse...kendinsen hayat.... kendi kişiliğin hayatınsa...ben burdayım...forumculuk oynuyorum bi nevi...oynarken rol değilde kendimi oynuyorum... ve forumculuk oynarken yanımda kendini oynayan gerçek insanlar var... merhabaya merhaba değil de gerçekçiliğine ve sıcaklığına kendin olmana MERHABA.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 senin için.. çiçek...güzeli çirkini olmayan.... harikaa olan ve bir sevginin en iyi temsili çiçek... bir çiçek ne çok şeyi anlatır... sevgiyi...hoşgörüyü...sevinci...aşkı....hüznü...nefreti.... ve çiçeğin yanında masum bir tebessüm görünce akla sevgiden kibarlıktan başka ne gelebilir ki... ve bu tebessümünle çiçeğini birleştirip bir sevgi doğurduk.... sağol canım... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 geçerken uğradım yine hayatlan ilgili döktürmüşsün.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 geçerken uğradım yine hayatlan ilgili döktürmüşsün.... öğrendiklerimi..içimdekileri genellikle yazılarıma döküyorum biliyorsun ya sende... hele de insan içinde birşeyler hissedince....yazılarım kabarık olabiliyor...ama tamamen benden ve tamamen safff duygularım... pabuç dillii senii.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 güzel kızım görüşemiyoruz nasılsın birtanem forumdan takip ettiğim kadarıyla keyfin yerinde hep öyle olsun neşen hep yerinde olsun melek kızım benim Allah seni korusun... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 canım kardeşim... .... unutma ki... saygıyı sevgiyi unutanlar.... ömürlerinde mutlu olmayı beceremezler... parayı ilah sananlar... yere şlte gibi serildiklerinde yerden kalkamazlar.... acı yaşamayanların... dal gibi kırılmaktan başka şansları yoktur... güzellikler seninle olsun.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 güzel kızım görüşemiyoruz nasılsın birtanem forumdan takip ettiğim kadarıyla keyfin yerinde hep öyle olsun neşen hep yerinde olsun melek kızım benim Allah seni korusun... sormaaa ablamm...(canım annem..) yaa sana selam bide kucak yollamıştım frozen dan...iletir elbet.... ama inan çok özledimmm yaa....benim sınavlarım çoğaldılarr eskisi kadar giremiyorum...uğrasamda gece yada bu saatlerdee...o zaman da seni göremiyorum...ama artık görmekk istiyorum... şimdilik sarılayımm... canım kardeşim....... unutma ki... saygıyı sevgiyi unutanlar.... ömürlerinde mutlu olmayı beceremezler... parayı ilah sananlar... yere şlte gibi serildiklerinde yerden kalkamazlar.... acı yaşamayanların... dal gibi kırılmaktan başka şansları yoktur... güzellikler seninle olsun.... evet acı yaşanmadan mutluluk olmaz....doğrusun...sevigi saygıyı unutmakk mı dedin...bu anca göz ardı edilir unutulmaz....unutulmamalı da.... eğer kızdığın birşey yoksa birilerine zaten başaramazsın istesende...sevgiyi unutmak en zor şey...saygı...bazen çizgilerinden taşabiliyorr bu işte...ama insan kendisini kontrol ettiği sürece ona da bişey olmaz... teşekkürler... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 papuç dilliden sana umarım sınavın ii geçmiştir. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 papuç dilliden sana umarım sınavın ii geçmiştir. teşekkür ederim pabuç dillim...sınavım iyi geçti geçmesine de bugün gözyaşlarıma sebep oldu bi öğretmenim...gurur kırıcı sözler sarfetti... bi teneffüs sırf ağlattı beni....burda da belirtmiştim biraz aksi bi öğretmenimden...yine yaptı yapıcağını...ama söylediklerinin hiçbirini haketmemiştim... öğretmendir annedir saygı duyuyorsun ama insanlar birazda evlat gibi bakmaz mı öğrencilerine...biraz düşünmez mi gururlarını... sağol pabuç dillim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 olsun sen takma kafana vardır bi sebebi kendinde ara ama yoksada bir daha ezdirme kendini vede üzülme.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 hocamı tanısan bi böle demezsin....! insanları suçlu suçsuz yargılamayı çok seviyor...sesini yükseltmeyi gözlerini açmayı bağırmayı ve en kötüsü rencide etmeyii.... artık kelimelerim kifayetsiz kalıyorr ona...ona diyorum insan nasıl bi davranıştır bu yaa....neyse sağol pabuç dillim sen boşver geçer elbet....ki geçer...arkadaşlarım bile diolar onun için üzülmeye değer mi diye...düşün artık...bi öğretmen öğrencisi sarmalı korumalı...ama bu aksine ne zaman bir boşluk yakalasaa............... yapıyor yapıcağını işte.................. ben iyiyim iyi..ezdirme dedin de....hele bi savunmaya geç ki zaten savunmaya geçmem sonucu oolduuu olan.....!! nesü öle işte... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ben biraz buralardayım şimdi sende buradamısın güzel kızım sıcacık kucaklaman için teşekkür ederim bende seni kucaklayayım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ben biraz buralardayım şimdi sende buradamısın güzel kızım sıcacık kucaklaman için teşekkür ederim bende seni kucaklayayım heyyyyy...evet burdayım... nasılsın ablam...(canım annem..) ne zamandır görüşemioruuzz.... ama artık gördüm yaa.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 işte kavuştuk iyiyim canım kızım çok iyiyim Allah'a şükür gül güzünden tebessüm eksik olmasın kalbini hiç kimse kıramasın... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 işte kavuştuk iyiyim canım kızım çok iyiyim Allah'a şükür gül güzünden tebessüm eksik olmasın kalbini hiç kimse kıramasın... yapıyorlar işte......!!off.... bugün güne çok güzel başladığımı söleyemicem...ilk ders kimyaydı ve teneffüsünde tebessümlerm gözyaşlarımın kurbanı oldu... şimdi iyiyim iyisine amaaa....! sarılalım şölee kocamancaaaaa.... misss... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 hadi ablam...(canım annem..) kendine çok iyii bak emii... ben gidiyorum.... hoşçakalll Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 üzdüler mi seni yine fena insancıklar döferim ben onları sen üzülme cancağızım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 üzdüler mi seni yine fena insancıklardöferim ben onları sen üzülme cancağızım ..... artık konuşmak istemiyorum sanki öle konuşuorum ki...bu hocasını kötülüo dicekler die korkuyorum ama napıyımm....hep belirtiyordum da bana hiç böle rencide edici konuşmamıştı...insanın gururu cesareti kırılıyor...bi o öğretmenimle böyleyiz...hepsini seviyorum seviliyorum da ama bu öğretmen hiçç iyi kısmıyla bakmıyo...bir de savunmaya geçti mii...işte o zaman benim gibi ağlatıyo karşısındakini... nese üzülmemek elde değil ama mutluyum sonuçta...bu senemi de atlatıcam bir şekilde... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.