Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
canım kızım özledim seni, haftasonum güzel geçti ama biraz uykusuz kaldım :hug::original:

1lf8ad3.png

:hug: ben de seni çok özledim annem.... :( artık bu özlemler uzadıkça ben düşünüyorum ilerisini....çok alıştım çok...!!

haftasonun güzel geçti demek...ne güzel... :wub: her günün böyle güzel geçsin annem..uykusuz olduğun gecelerde melekler yanında olsunlar...sana hissettirmesinler bu yorgunluğu... :clover::) bu arada o pembe çiçek için teşekkür ederim....İzmir'im de çok vardır o çiçekten... :wub::):kiss:

• Cevaplar 719
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
:hug: ben de seni çok özledim annem.... :( artık bu özlemler uzadıkça ben düşünüyorum ilerisini....çok alıştım çok...!!

haftasonun güzel geçti demek...ne güzel... :wub: her günün böyle güzel geçsin annem..uykusuz olduğun gecelerde melekler yanında olsunlar...sana hissettirmesinler bu yorgunluğu... :clover::) bu arada o pembe çiçek için teşekkür ederim....İzmir'im de çok vardır o çiçekten... :wub::):kiss:

canımsın sen benim, bende alıştım ya :( bazen diyorum ya ayrı kalırsak diye, inşallah ayrılmayız meleğim :wub:

sen çiçeklerin güzel kelebeğisin, :)

Gönderi tarihi:
canımsın sen benim, bende alıştım ya :( bazen diyorum ya ayrı kalırsak diye, inşallah ayrılmayız meleğim :wub:

sen çiçeklerin güzel kelebeğisin, :)

Amin annem.... :hug: güzel kelebeğin kalbi de sizlersiniz... :wub::clover:

inşallah ayrılmayız.... :(:clover::clover:

Gönderi tarihi:
o husuzlu bahçesinde cennetin....köşesindeyiz birlikte biyerlerin....bu sevgiyle aydınlık olmasa da gittiğimiz yerler...aydınlatır içimizdeki derinlikler... :):clover:

sen buralarda oldukça benimle ol abim..kelebeğin yalnız hissetmesin kendini.. :blushing::) teşekkür ederim bu arada...sanırım bu gece de beni sen mutlu ettin... :clover::wub::)

selam kelebek

mutlu etmişsem

mutlu olurum

yalnız değilsin sen ne çok seven var etrafında baksana

bende aralarındayım :):clover:

Gönderi tarihi:

selam kelebek

mutlu etmişsem

mutlu olurum

yalnız değilsin sen ne çok seven var etrafında baksana

bende aralarındayım :):clover:

:):hug:

burdaydım bende....gördüm seni...tartışmalarda...dedim girme şimdi araya...ama beklemiyo da değildim... :rolleyes:

gerçekten abim..insan alışınca kopamıyor.... :clover: etrafımda ne çok sevenim var demi... :)

inan bende onları o kadar çokk seviyorum ki..aralarında sende varsın... :wub:

hem özlem...hem mutluluk...hem neşe...bazen üzüntü...herşeyi tadıyorsam burda...sanırım hakediyorsunuz gerçekten fazlasıyla herşeyi... :):clover:

bak geldin yine...yine mutlu oldum...böyle işte... teşekkür ederim... :clover:

Gönderi tarihi:
:):hug:

burdaydım bende....gördüm seni...tartışmalarda...dedim girme şimdi araya...ama beklemiyo da değildim... :rolleyes:

gerçekten abim..insan alışınca kopamıyor.... :clover: etrafımda ne çok sevenim var demi... :)

inan bende onları o kadar çokk seviyorum ki..aralarında sende varsın... :wub:

hem özlem...hem mutluluk...hem neşe...bazen üzüntü...herşeyi tadıyorsam burda...sanırım hakediyorsunuz gerçekten fazlasıyla herşeyi... :):clover:

bak geldin yine...yine mutlu oldum...böyle işte... teşekkür ederim... :clover:

güzel kelebek ben teşekkür ederim

beklediğini bilsem daha önce gelirdim :clover:

Gönderi tarihi:

yavaş yavaş....sindiriyoruz hayatı....ve yavaşça terkediyoruz bir mevsimi daha...peşi sıra sürüyoruz gün geçtikçe hayatı...

yaşamaya çalışıyoruz....sevmeye....ayakta durmak için koşuşturuyoruz....seviyoruz gün geçtikçe....ve bazen nefret ediyoruzz...

ama düşünmüyoruz...bakın bir mevsimi daha kovalıyoruz....titremelerimizi terkediyoruz...güneşi görüyorum artık gökyüzünde...bir ayı daha geride bırakıyoruz...geriye dönemiyoruz...dönsek de bulamıyoruz....

ve tüm bunların yanında....seviyor...seviliyoruz... :) şu ana kadar benim defterimde bana bu kadar şeyi yaşatmış olan...benimle mevsimleri ardı ardına kovalamış olanlara teşekkür edeyim defterimde...görseler de görmeseler de...duysalar da duymasalar da...varlar ya burda.... :clover::wub:

Gönderi tarihi:
yavaş yavaş....sindiriyoruz hayatı....ve yavaşça terkediyoruz bir mevsimi daha...peşi sıra sürüyoruz gün geçtikçe hayatı...

yaşamaya çalışıyoruz....sevmeye....ayakta durmak için koşuşturuyoruz....seviyoruz gün geçtikçe....ve bazen nefret ediyoruzz...

ama düşünmüyoruz...bakın bir mevsimi daha kovalıyoruz....titremelerimizi terkediyoruz...güneşi görüyorum artık gökyüzünde...bir ayı daha geride bırakıyoruz...geriye dönemiyoruz...dönsek de bulamıyoruz....

ve tüm bunların yanında....seviyor...seviliyoruz... :) şu ana kadar benim defterimde bana bu kadar şeyi yaşatmış olan...benimle mevsimleri ardı ardına kovalamış olanlara teşekkür edeyim defterimde...görseler de görmeseler de...duysalar da duymasalar da...varlar ya burda.... :clover::wub:

yaa...çok duygulu gördüm seni, sen bazı şeyleri anlamışsım. -_- ama ben hala hiç bişey anlamıyom,karşımdakilerin hepsi aynı muameleyi görüyor o yüzden;belki fark var ama bana hepsi aynı gibi geliyor,adım asiye oldu valla,sanırım benim aklımı iyice karıştırdı burası; :excl: forumdaki bayanlar içinde en yakın hissettiğimdin..ama beni gerçekten şok ettin.....insan bu kadar iyi olamaz ki..ve bu kadar sevecen.......sen bir meleksin :devil:

ama ne mutlu sana mevsimlerin güzelliğini görebiliyorsun,,güneşin parlıyor, senin adına sevindim :) .......canımmmmm diyemicem sardunyam sakız yapar sonra :P

ayrıca Atatürk'sevdiği müzikler konusu ile ilgilenmişsin tşkler.ama link açılmıyo,başka bi şekilde hallettim saol,

Gönderi tarihi:

Dostları Olmalı İnsanın

Aynen gemilerin limanlari gibi

Zaman zaman uğradığın

Yükünü boşalttığın

Dalgalar dininceye kadar beklediğin koynunda

Sonra açık denizlere uğurlamalı seni,

Geri döneceğin günü bekleme umuduyla

Bazen rüzgara o açmalı yelkenini

Yanağına konan bir öpücüğün coşkusuyla

Halatlarını çözmeli

Seni çok ama çok özlemeli

Dostları olmalı insanın,

Ermiş, bilge, hayatı ezbere okuyabilen

Düşünmediklerini düşündüren

Seni bir cambaz ipinde güvenle tutabilen

Gerektiginde senin için ateşi yutabilen

Yolunu ısıtan ustan olmalı,

Şekillendirmeyi öğretmeli hayatın çömleğini

Sana verebilmeli soğuk bir kış gününde

Üzerindeki tek gömleğini.

O. Bölükbaşı

Gönderi tarihi:
yaa...çok duygulu gördüm seni, sen bazı şeyleri anlamışsım. -_- ama ben hala hiç bişey anlamıyom,karşımdakilerin hepsi aynı muameleyi görüyor o yüzden;belki fark var ama bana hepsi aynı gibi geliyor,adım asiye oldu valla,sanırım benim aklımı iyice karıştırdı burası; :excl: forumdaki bayanlar içinde en yakın hissettiğimdin..ama beni gerçekten şok ettin.....insan bu kadar iyi olamaz ki..ve bu kadar sevecen.......sen bir meleksin :devil:

ama ne mutlu sana mevsimlerin güzelliğini görebiliyorsun,,güneşin parlıyor, senin adına sevindim :) .......canımmmmm diyemicem sardunyam sakız yapar sonra :P

ayrıca Atatürk'sevdiği müzikler konusu ile ilgilenmişsin tşkler.ama link açılmıyo,başka bi şekilde hallettim saol,

duygulu anlarımdayım.....şu sıralar hoş biraz içim....soru işaretleri,ünlemler,virgüller....ama noktaa!!işte onlar yok.....

bilmiyorum karışık hayat....bu meleği sıkan durumlarda var işte... :(

off kleo....sıkıntılı içim....ama inan beni mutlu ettin :):wub:

canım benim....ben meleğim ama senin asiye olduğun konusuna ben katılmıyorum...

kim diyosa seni tanımadığı içindir.... :clover::stuart:

ayy bak içimi açtın...bi nokta koyıyım mı sana....bakk söylüyorum..

sen gerçekten çok iyi birisin.

bak bu noktayı koyuyorum işte... :):wub::clover:

hem seni annem neden sakız yapsın yaff...yapmaz kii o bişey.... :blush: bi anne kıyamaz ki bi evlada...o da kıymaz canım merak etmee sen... :)

hem evet linklerin sorunlu olduğunu sonradan farkettim... :blushing: ama geç oldu işte... :grin::stuart:

Gönderi tarihi:

Gözlerime bakıpta ağlama diyorsun.

Sensizlik ne acı biliyorsun.Yanlızlığın karanlık dünyasında.

Hasretin sensizimm anlıyormusun,

aklıma geldiğinde her zaman ağlamamak çok zor oldu

çektiğim her sigara da ,Acılarım kat kat oldu.

Uzak yollara bakan gözlerim

Dallar gider her anda, dur geliyor bu istanbul.

SENSiZiM BU ELLERDE

SENSiZiM

CANIM KARDEşiM.!!!

Gönderi tarihi:

Gözlerime bakıpta ağlama diyorsun.

Sensizlik ne acı biliyorsun.Yanlızlığın karanlık dünyasında.

Hasretin sensizimm anlıyormusun,

aklıma geldiğinde her zaman ağlamamak çok zor oldu

çektiğim her sigara da ,Acılarım kat kat oldu.

Uzak yollara bakan gözlerim

Dallar gider her anda, dur geliyor bu istanbul.

SENSiZiM BU ELLERDE

SENSiZiM

CANIM KARDEşiM.!!!

şiirlere akıtıyosun artık...

ne fırtılanalara yelken açıyorsun abim bensiz...

gel mutluluğa o gözünden akan damlalara yazık..

sen hiç bi zaman olamazsın bensiz....

bunu beynine kocamanca çiz... :hug:

:( ahh abim be...ne güzel yazmışsın içini... ama mutlu edicem seni....rahatlatıcam....nasılını boşver...sen benimle mutluluğa gel yeter.... :) kardeşin hep seninle abim...sakın ama sakın unutma....hüzünlerinden sıyrılda yanıma gel...burda mutluluk var...paylaşalım..... :wub::clover:

bi şiirim daha oldu.... :blush::)

Gönderi tarihi:
şiirlere akıtıyosun artık...

ne fırtılanalara yelken açıyorsun abim bensiz...

gel mutluluğa o gözünden akan damlalara yazık..

sen hiç bi zaman olamazsın bensiz....

bunu beynine kocamanca çiz... :hug:

:( ahh abim be...ne güzel yazmışsın içini... ama mutlu edicem seni....rahatlatıcam....nasılını boşver...sen benimle mutluluğa gel yeter.... :) kardeşin hep seninle abim...sakın ama sakın unutma....hüzünlerinden sıyrılda yanıma gel...burda mutluluk var...paylaşalım..... :wub::clover:

bi şiirim daha oldu.... :blush::)

:) TATLI CADı diye boşa demedim sana sen o kalbinin saflıgını en temiz duygularının bozulmasına izin verme sakın canıım kardeşim bitanesin.. ;) .... ;) seni çok seviyorum :wub::)

Gönderi tarihi:
:) TATLI CADı diye boşa demedim sana sen o kalbinin saflıgını en temiz duygularının bozulmasına izin verme sakın canıım kardeşim bitanesin.. ;) .... ;) seni çok seviyorum :wub::)

nasılda kendine geldin ama.... :grin::)

canım abim benim.... :hug: ben de seni çok seviyorum.....

hem unutma aklından da çıkarma....

çıkarırsan fecii olur söyliyim... :w00t::):wub::clover:

Gönderi tarihi:
nasılda kendine geldin ama.... :grin::)

canım abim benim.... :hug: ben de seni çok seviyorum.....

hem unutma aklından da çıkarma....

çıkarırsan fecii olur söyliyim... :w00t::):wub::clover:

fıstıgım benim yok kiss delü çıkarmam merak etme :lol::blushing: aklıma öle kazıdınki kafam kaşınmaya başladı :D:P:lol: :lol:

şaka kız kaşınmıyom merak etme :P:)

Gönderi tarihi:
fıstıgım benim yok kiss delü çıkarmam merak etme :lol::blushing: aklıma öle kazıdınki kafam kaşınmaya başladı :D:P:lol: :lol:

şaka kız kaşınmıyom merak etme :P:)

:w00t::shifty: kafan mı kaşınıyo.... :huh: hehe....yoksam bit falan mıyım ben yavvv..... :unsure::D:P:P

bu aradda başkalarına da tatlı cadı demeye başlamışsın.... -_- bilemücem yane....gözümlen gördüm.... :P

Gönderi tarihi:
:w00t::shifty: kafan mı kaşınıyo.... :huh: hehe....yoksam bit falan mıyım ben yavvv..... :unsure::D:P:P

bu aradda başkalarına da tatlı cadı demeye başlamışsın.... -_- bilemücem yane....gözümlen gördüm.... :P

:blushing: ölemi yapmışım bak şu terbiyesizliğe dilim sürçmüş TATLI CADI sen aklıma gelmişsin yazarken ondandıır.... :sweatingbullets::hug: sensin benim TATLI CADIM merak etme :stuart::w00t:

Gönderi tarihi:
:blushing: ölemi yapmışım bak şu terbiyesizliğe dilim sürçmüş TATLI CADI sen aklıma gelmişsin yazarken ondandıır.... :sweatingbullets::hug: sensin benim TATLI CADIM merak etme :stuart::w00t:

:getlost: seni dili sürşük seni.... :)

neyse affettim.... :blush::w00t:

iyice espriye vurduk işi.... :grin: olmaz ki... :P:)

ama moralin yerine geldi farketmedim sanma.... :shifty:

zaten ondan iki saattir şebeleklikler yapıyorum.....yani....dimi ama.... :unsure::P :P :P:stuart::clover:

Gönderi tarihi:
:getlost: seni dili sürşük seni.... :)

neyse affettim.... :blush::w00t:

iyice espriye vurduk işi.... :grin: olmaz ki... :P:)

ama moralin yerine geldi farketmedim sanma.... :shifty:

zaten ondan iki saattir şebeleklikler yapıyorum.....yani....dimi ama.... :unsure::P :P :P:stuart::clover:

:blushing: tamam kizzz delüü sen varken nasıl moralim bozuk olabilirki ;):)

iyiki varsın :)

Gönderi tarihi:
sen de iyiki varsın abim.... :hug: az kalsın gerçek delü sancaklardı beni... :unsure::stuart:

neyse iyi mutlu oldum....mutlu ettim....ne mutlu bana.... :clover::)

yok be zannetmezler.. :wub:-_-:wub::D

Gönderi tarihi:

Selam :) Ben forumu uzun süre misafir olarak izleyip yanlızca okuyanlardanım.

Ama burayı ilk tıkladığım günden beri hep sevdiklerim arasındasın Sen estikçe...

Geçenlerde bir iletini gördüm fakat denk gelip cevap yazamadım ama kayıtsızda kalmak istemedim.

Bu senin için;

Hüzün acımızın çiçeğidir

İçimizde mukaddes emanetler gibi sakladığımız

Hüzün uzakların çağrısıdır,

Her gün binlerce defa

Yollara düşer düşüncelerimiz...

Bedenimiz hapistir

Kaçıp kurtulamadığımız kodeste...

Hüzün ağlayamamaktır...

Ağlamak için yırtınırken,AĞLAYAMAMAKTIR...

Hüzün;içten içe yanarken

Üşümektir...Ürpermektir yanlız başına...

Ben de kolay ağlayamam ve bunun ne kadar sıkıntı yarattığını bilirim ama gene de ağla diyemiyorum.Hep gül inşallah :clover::clover::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.