Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 canım kızım öğrenmeye başladıysan ne mutlu sana, yaşamayı öğreneceksin demekki, yaşarken çok üzülecek olduğun anlar olsada bileceksin ki hepsi gelip geçici... bende seni özledim hepinizi özledim melek kızım bende sarılıyorum sana sıkı sıkı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 vayy ustam gerçekten mi.......... nesüüü hadi bakalım hayırlısı..... Allah'ım hayırlı evlat nasip etsin inşallah....bu arada ya kız olarsa.... Merhaba canım... o sudan berrak yüreğinle ne çok kalbe girmişsin...eminim her geçtiğin yeri ışık gibi aydınlatarak...umut vererek...güzelleştirerek ilerliyorsun...ve ektiğin bu sevgi tohumlarının herzaman ödüllerini toplayacaksın...sen özelsin...ve öyle de kalacaksın... nasıl olduysa birden adımı unuttum adını unuttuğum o sıcak şehirde yıldız alacası yüzen bir zakkum yanımda o hayal kız ikide birde yolumu gözlerine bakıp bulduğum.. sahi ben ne hırçın bir çocuktum ele avuca sığmaz aklı fikri şiirde mısra mısra başımı belaya soktum İzmir cezaevi dokuzyüz kırk bir'de kaşla göz arası liseden kovuldum inanmakta geç sevmekte çabuktum bazen yaşadıklarım aklıma gelir de kaç kere umutsuzluğun yolunu tuttum istenmeyen adam hemen her devirde hemen her devirde ateşten bir buluttum binlerce umuttan belki bir umuttum.. ATTİLA İLHAN özel olmak bilmem kimi ne kadar etkiler...hiç düşünmedim...ve düşünemeden sevdim....düşünemeden sevdim seni canım... o kadar sevdim ki...yüreğini sevdim gerçekten... yüreğine sarılması çok güzel canım...çünkü çok sıcak.... seni çokk seviyorum.... sarılıyorum bi de sıkıca... Gelincik çılgın aşkımYanardağım gelincik Seviyorum demedin Ömründe bir kerecik Şüphe dolu kalbimde Bir sızısın incecik Seviyorum demedin Ömründe bir kerecik Bu nasıl bilmecedir Açıklasan olmaz mı Daha mı kahrolayım ben Bunca çektiğim az mı Şüphe dolu kalbimde Bir sızısın incecik Seviyorum demedin Ömründe bir kerecik sevdiğini söylemek lazım korkmadan sakınmadan ama bazen öyle zor ki...... sevgiler tatlım seni seviyorum canımmmmmmmmmm...... şu sıralar denklemden bi farkım yok....şiirin için çokk teşekkür ederim... bende senii çokk seviyorum... sana da sarılmak istiyorum... kalbin hakettiği sevgiyi bulur..ama hiç bi çığlık yetmez o güzelliğine kalbnin... Benim halimden haber sorarsan,Bir çift sözüm var sana yürekten; Sevginle gireceğim toprağa, Sevginle çıkacağım topraktan. Kimi dinde imanda buldu yolu, Kimi akıl, bilim yolunu tuttu. Derken bir ses geldi karanlıklardan; Gafiller! Doğru yol ne o dur, ne bu! (hayyam) annem bak yaa...ben seni gerçekten çok seviyorum... beni ziyaret edip çok mutlu ediyosun...iyisindir sende demi... öle hissediyorum sana bi kez daha sarılcam...binlerce kez de sarılırım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 annem bak yaa...ben seni gerçekten çok seviyorum... beni ziyaret edip çok mutlu ediyosun...iyisindir sende demi... öle hissediyorum sana bi kez daha sarılcam...binlerce kez de sarılırım... insan sevdiklerini ziyaret etmeli her zaman demi ama hımm çok iyi geldi bu kucaklaşma, iyiyim daha iyi oldum sayende melek kızım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 bak işte annemsin....bu ilgine bitiyorum.... inan bana da çok iyi geldi...gerçekten çok özlemişim.... iyi geliyoo... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Acılara son Acıyı bırak Kaderini kır Hadi kedere tuzak Hadi beni bul Yanıma sokul Saatini kır Hadi, sabaha inat Hadi benim ol En sonuncum ol İnadı bırak Hadi, inada inat Hadi benim ol En sonuncum ol İnadı bırak Hadi, inada inat Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Acılara sonAcıyı bırak Kaderini kır Hadi kedere tuzak Hadi beni bul Yanıma sokul Saatini kır Hadi, sabaha inat Hadi benim ol En sonuncum ol İnadı bırak Hadi, inada inat Hadi benim ol En sonuncum ol İnadı bırak Hadi, inada inat ya annem sen deki nasıl bi his..... bu yazın şu an sana nasıl söliyim tammm bana sölenenler desem....anlarsın heralde... ama inan bu hislerin ürpertirio...ama her seferinde annem diyorum ya sana bunu öle hakediosun kii... hissediosun ya...tıpkı annem gibi... seni çokk seviyorum ama çokk.... inan şu an bu benim şarkım... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 bi süre aramısda yoktun kendini özletiyorsun bunu bil Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 bi süre aramısda yoktun kendini özletiyorsun bunu bil hay benm mannağım vampirim mi gelmiş.... çok teşekkür ederim dostum benm...len insan bi kere mutlu edilir ama sağol heeryerde beni sevindiriosun... inan ben de sizi çok özledim...hele senin mannaklıklarını... kim bilir kaç kişinin kanını emdin ben yokken....hmm..seni gidi seni..kendine yeni dostlarda buluyosun....ben de kıskanırsam gör bak nasıl kafayı yiyon... ama kıskanması gerekenler kıskanıyo zaten... canım ya sağol bak inan mutlu ettin beni pee....hem de kafam bozuktu biraz..mannak değil misin işte... =)) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 önce kendine gel, sonra meyhaneye; kalender ol da gir kalenderhaneye. bu yol kendini yenmislerin yoludur: cigsen baska bir yere git eglenmeye. kalk sevinc dolduralim garip gonule icelim dogan gune karsi bulbulle yirtalim biz de gomlegi asik gulle verelim cicekler gibi omru yele. hayyam Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 önce kendine gel, sonra meyhaneye;kalender ol da gir kalenderhaneye. bu yol kendini yenmislerin yoludur: cigsen baska bir yere git eglenmeye. kalk sevinc dolduralim garip gonule icelim dogan gune karsi bulbulle yirtalim biz de gomlegi asik gulle verelim cicekler gibi omru yele. hayyam pembe şekerime pembelerle cevap veriyorum..pembe bir sevgi örneği misali... şiirini uygulamak isterdim...gönlüme dolması gerekir sevinçlerin....gömleğim yırtıldı zaten...ve ben yinede mutlu devam ediyorum yoluma...sizlerle...seninle ve diğer sevdiklerimle... canım pembe şekerim benim...teşekkür ederim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gitmesin gözlerinden Pırıl pırıl arzular Eksilmesin yüzünden O tebessüm o bahar Tanrı seni korusun Kem gözlerden saklasın Ağartmasın saçını Şu geçen zalim yıllar Sen güzel bir kelebek Sen nadide bir çiçek Sana olan bu aşkım İnan hiç bitmeyecek Tuttuğun altın olsun Gönlün neş'eyle dolsun Kader hep gülsün sana Mutluluk gölgen olsun Layıksın övülmeye Layıksın sevilmeye Seni üzüp ağlatan Hasret kalsın gülmeye bestesi Necdet Tokatlıoğlu'nu ait çok sevdiğim bir şarkıdır bu...kızına yazmış...sözleri bana seni hatırlattı...içindeki tüm dilekleri senin için temenni ediyorum... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Sevgiyle yoğrulmamışsa yüreğin Tekkede , manastırda eremezsin Bir kez gerçekten sevdin mi dünyada Cennetin cehennemin üstündesin Bir sır daha var , çözdüklerimden başka Bir ışık daha var , bu ışıklardan başka Hiç bir yaptığınla yetinme , geç öteye ! Bir şey daha var , bütün yaptıklarından başka Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gitmesin gözlerindenPırıl pırıl arzular Eksilmesin yüzünden O tebessüm o bahar Tanrı seni korusun Kem gözlerden saklasın Ağartmasın saçını Şu geçen zalim yıllar Sen güzel bir kelebek Sen nadide bir çiçek Sana olan bu aşkım İnan hiç bitmeyecek Tuttuğun altın olsun Gönlün neş'eyle dolsun Kader hep gülsün sana Mutluluk gölgen olsun Layıksın övülmeye Layıksın sevilmeye Seni üzüp ağlatan Hasret kalsın gülmeye bestesi Necdet Tokatlıoğlu'nu ait çok sevdiğim bir şarkıdır bu...kızına yazmış...sözleri bana seni hatırlattı...içindeki tüm dilekleri senin için temenni ediyorum... kelebeğin olmak istedim güzel gönüllüm... olur mu acaba....uçsam şöyle sana doğru konsam omzuna...ilerlesek şöyle..kokunu duysam..kanatlarımı çırpsam şöle pır pır yanaklarına doğru da gıdıklasam seni...sevsem...yanında olsam... bu mutluluğum gerçek adını o zaman bulurdu...ne kadar mutlu ettin canım benim ya.... mutlulukların en güzelini de serpiştirirdim sana emin ol...güzel gönlüne...güzel gönüller dilerim...hep mutlu olmanı.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Sevgiyle yoğrulmamışsa yüreğin Tekkede , manastırda eremezsin Bir kez gerçekten sevdin mi dünyada Cennetin cehennemin üstündesin Bir sır daha var , çözdüklerimden başka Bir ışık daha var , bu ışıklardan başka Hiç bir yaptığınla yetinme , geç öteye ! Bir şey daha var , bütün yaptıklarından başka evet...var bişeyy içimde...ve ayrı tuttum hepsinden... bir şey daha son defa...sevgin o sonsuz olan işte tam burda... canım ablammm benim.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 kelebeğin olmak istedim güzel gönüllüm... olur mu acaba....uçsam şöyle sana doğru konsam omzuna...ilerlesek şöyle..kokunu duysam..kanatlarımı çırpsam şöle pır pır yanaklarına doğru da gıdıklasam seni...sevsem...yanında olsam... bu mutluluğum gerçek adını o zaman bulurdu...ne kadar mutlu ettin canım benim ya.... mutlulukların en güzelini de serpiştirirdim sana emin ol...güzel gönlüne...güzel gönüller dilerim...hep mutlu olmanı.... ol kelebeğim ...melek gibi kon omzuma ...mutlu edebilmişsem seni ne mutlu bana...dileklerin içinse çok teşekkür ederim.. akide şekerim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 ya annem sen deki nasıl bi his..... bu yazın şu an sana nasıl söliyim tammm bana sölenenler desem....anlarsın heralde... ama inan bu hislerin ürpertirio...ama her seferinde annem diyorum ya sana bunu öle hakediosun kii... hissediosun ya...tıpkı annem gibi... seni çokk seviyorum ama çokk.... inan şu an bu benim şarkım... sevgisini alıp kalbine yerleştirmişsen birinin, onun neşesi neşen, hüzünü hüznün olur... belki görmedim seni hiç ama ne yaşarsan içinde burdan görebildiğimde onu anlıyorum... bir başına çekilmez bu dünya, Allah iyiki sevgiyi yaratmış ve bizede sevmeyi nasip etmiş ki, en yalnız anlarımızda bile bir yürekte attığını biliyor insan... seni seviyorum melek kızım... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 sevgisini alıp kalbine yerleştirmişsen birinin, onun neşesi neşen, hüzünü hüznün olur... belki görmedim seni hiç ama ne yaşarsan içinde burdan görebildiğimde onu anlıyorum... bir başına çekilmez bu dünya, Allah iyiki sevgiyi yaratmış ve bizede sevmeyi nasip etmiş ki, en yalnız anlarımızda bile bir yürekte attığını biliyor insan... seni seviyorum melek kızım... bende seni seviyorum annem... öyle seviyorum ki hemde.....beni okşayışın hoşuma gitmiyor değil...hatta eksikliği hissedilir derecede...sevmek kolayda sevilmesi zor demişti bi sevdiğim de...ve ben zoru da başardım sanırım...sevilmek de sevmek kadar güzel... bilmiyorum bu nasıl güven..nasıl neşe...nasıl sevinç...nasıl mutluluk...bende böylesiniz işte... bozulmayan saflığını koruyan berrak bir suyun içine attım kalbimi...düşün annem...sizler koruyosunuz elele sevdiklerim...ömür boyu içine birşey düşmez..aynı saflığıyla kalır sevgim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 canım benim....... şeker diyorum da boşa demiyorum ki canım... şimdi daha çok sevdim bu kalpleri...daha çok anlam yüklendi emin ol....taşınamıcak kadar büyük bir sevgi yüklü her birine....en şekerinde de pembe şekerim var.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 sen, ben, biz........ dünya, evren, herşey biziz.... ben yokum sen yok..... dünya yok yok evren... her şey boş sen katıl bana.. dert yok... tasa yok yumote Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 melek kızım yeni okul dönemin hayırlı olsun, başarı ve güzellikle geçsin... seni seviyorum canım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 sen,ben, biz........ dünya, evren, herşey biziz.... ben yokum sen yok..... dünya yok yok evren... her şey boş sen katıl bana.. dert yok... tasa yok yumote insana derdini unuttturursun gerçekten...ben sen..biz...hepimiz...beraberiz... sağol canım şekerim.... melek kızım yeni okul dönemin hayırlı olsun, başarı ve güzellikle geçsin... seni seviyorum canım Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn..... annem düşünceli olduğun anlarında seni çok seviyorum...ve seni hep seviyorum..çünkü her anında düşüncelisin...kibarsın... annemsin.... çokk teşekkür ederim...bu içten dua inşallah gerçekleşir..okumak okumak ve okumak.... hayallerim ideallerim hedeflerim.... sağoll annem çiçeğinin o güzel duanla birlikte yaydığı koku içimde.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 minik kelebeğim, dualarımdasın bütün sevdiklerimle birlikte... sende içinde... büyük başarılar, aydınlık gelecekler seninle olsun... yolun açık olsun... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 canım minik kelebeğim sevgililer günün kutlu olsun öyle şeyler söyleyebilmek isterdim ki anlatabilmek her kelimesi seni çeksin saklasın bir yerlerde; derin of öyle şeyler gösterebilmek isterdim ki resmedebilmek rüzgar olmak isterdim ki eseyim etrafında; serin of bu bir rüya bu bir dua ne dersen de, öyle olsun rüzgara karşı uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım körebe oynar gibi el yordamıyla, sezgiyle çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; canımı yakardılar acıtırdılar öyle bir ilaç bulabilmek isterdim ki kurtulabilmek aşka dair bıraktığın korkulardan ama yaram çok derin of bıçakla keser gibi kesip atabilmek bütün her şeyi kesebiliyorsan ruhumu, dene; duygularımı, yüreğimi; beni of bu bir rüya bu bir dua ne dersen de, öyle olsun rüzgara karşı uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım körebe oynar gibi el yordamıyla, sezgiyle çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; canımı yakardılar acıtırdılar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Güzel'e Dun gece senin kucucuk elinle yalniz yattik Yalniz senin kucucuk elinle yalnizlik Kandilli ilkokulu kadar kalabalik Zilleri caldiginda duslerinin Siniflarin kapilari ardina kadar acik Gokyuzunun, denizin, topragin, hayalle, emegin Hakli siniflari Sen ki cicekleri toplamayan guzelim Cicekleri sulayan cocuk Ve ben ki buruk ve kavruk Bir ihtiyar adamim artik Oyle guzeldim ki senle, ciceklerden cok Ve anladim, anladim ki bir daha Düsünde bile göremez isler Düslerin gördügü isleri Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.