Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... hoş geldin aramıza TATLI CADI ... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... hoş geldin aramıza TATLI CADI ... sağol kaan abi.... hoşbulduk..:) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 sevdiğim üyelerden birisisin anı defterinde varmış madem benimde yazım bulunsun istedim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 teşekkürr ederim....benim de sevdiğim,düşüncelerine değer verdiğim.yazılarınızı sewerek okuduğum birisisiniz...herşey için tşkler... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 aranıza sonradan geldim... foruma çok sık girme imkanlarım yok...o yüzden acemi olarak kaldım...acemi cadı ama ne kadar acemi olarak gözükse de tanıdığım ve değer verilmeyi hakeden insanlar tanıdım...çok mutluyum bu yüüzden...içimden geldi ve belirtmek istedim.... bana bunu yaşatanlara gerçekten çok tşk ederim... Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 aranıza sonradan geldim... foruma çok sık girme imkanlarım yok...o yüzden acemi olarak kaldım...acemi cadı ama ne kadar acemi olarak gözükse de tanıdığım ve değer verilmeyi hakeden insanlar tanıdım...çok mutluyum bu yüüzden...içimden geldi ve belirtmek istedim.... bana bunu yaşatanlara gerçekten çok tşk ederim... bende aynı durumdayım foruma fazla giremiyorum... acemi cadı anı defterin hayırlı olsun.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 bende aynı durumdayım foruma fazla giremiyorum... acemi cadı anı defterin hayırlı olsun.. sağol e-manyetik teşekür ederim kader arkadaşı olduk desene:) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 sil baştan çekiyorum hayataaa çelişiyorum unutmak-unutmamak arasında bu nasıl bir dünyaaaa rüzgarım uzaklarda...! karışık duygular içerisindeyim insanlara karşı çok beklentiliyim üzüldüğüm zaman sönen içimdeki alevim özlediğim küçüklüğüm,sevdiklerim.. neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee böyle ben de böylle garip bişeyim işte:) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Bir Dilek Tut Benim İçin Mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile Bir dilek tut bari benim için sadece huzur dile Hadi bi güzellik yapta efendi gibi git yoluna Git istediğini sev istediğini al koynuna Aşk değil bu can çekişmek ne uğruna Nihayet demir attim kalbi kırıklar koyuna Mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile Bir dilek tut bari benim için sadece huzur dile Dün sabah saksılara sakız sardunya ektim Sigarayı bıraktım temiz havayı içime çektim Resimlerimize baktım bi sade kahve içtim Düşündümki dünyaya gelirken ben de tektim Mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile Bir dilek tut bari benim için sadece huzur dile Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Bir Dilek Tut Benim İçin Mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile Bir dilek tut bari benim için sadece huzur dile Hadi bi güzellik yapta efendi gibi git yoluna Git istediğini sev istediğini al koynuna Aşk değil bu can çekişmek ne uğruna Nihayet demir attim kalbi kırıklar koyuna Mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile Bir dilek tut bari benim için sadece huzur dile Dün sabah saksılara sakız sardunya ektim Sigarayı bıraktım temiz havayı içime çektim Resimlerimize baktım bi sade kahve içtim Düşündümki dünyaya gelirken ben de tektim Mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile Bir dilek tut bari benim için sadece huzur dile bir dileğim var senin adına...içinde huzur olan....mutluluk olan Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 teşekkür ederim prusias....=) aldım lotus çiçeğini...=) Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 nilüfer değil miydi o ya? ben nilüfer koydum sanıyordum ama Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 ne önemi var canım... önemli olan onu düşünmen... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 canım kardeşim, evlat gibisin... şimdi sen uykulardasın belki, inşallah rahat uyursun, dinç uyanırsın, ve şu kimyadan iyi notlar alırsın... seni sevdiğimi söylemek için geldim ve gidiyorum... iyi geceler birtanem Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 sewgilii 'RÜZGARIN KIZI' yeni bi üye olmana rağmennn kısa sürede herkesin beğenisini kazandınn...tabee benimkisini dee canımm içtenliğin,güselliğn bi ömür boyu seninle olsunn...okul hayatındaa da başarılı olmann dileğiylee... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa demiş ki suya: Gel sevdalım ol,hayatıma anlam veren mucizem ol... Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüreğim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına... Zamanla su, buhar olmaya,ateş, kül olmaya başlamış.Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı...Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su... Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları... Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış;aşkın bazen gitmek olduğunu. Ama gitmenin yitirmek olmadığını.... Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla. İşte o zamandan beridir ki:Ateş sudan, su ateşten kaçar olmuş..Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini sadece ateş alır olmuş... Topiğin hayırlı olsun.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 canım kardeşim, evlat gibisin... şimdi sen uykulardasın belki, inşallah rahat uyursun, dinç uyanırsın, ve şu kimyadan iyi notlar alırsın... seni sevdiğimi söylemek için geldim ve gidiyorum... iyi geceler birtanem ablacım benimmmmmm =) (biricik güzel annem..) bende seni çok seviyorummmmmm sewgilii 'RÜZGARIN KIZI'yeni bi üye olmana rağmennn kısa sürede herkesin beğenisini kazandınn...tabee benimkisini dee canımm içtenliğin,güselliğn bi ömür boyu seninle olsunn...okul hayatındaa da başarılı olmann dileğiylee... sağol canım arkadaşım benim...ben de seni çok seviyorum...seninde hayat boyu mutluluklar peşini bırakmasın... Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa demiş ki suya: Gel sevdalım ol,hayatıma anlam veren mucizem ol... Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüreğim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına... Zamanla su, buhar olmaya,ateş, kül olmaya başlamış.Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı...Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su... Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları... Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış;aşkın bazen gitmek olduğunu. Ama gitmenin yitirmek olmadığını.... Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla. İşte o zamandan beridir ki:Ateş sudan, su ateşten kaçar olmuş..Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini sadece ateş alır olmuş... Topiğin hayırlı olsun.. sağol canım benim..Amin...bu arada şiirinn için çookkk teşekkür ederim...seni de seviyorum arkadaşım... ne kadar nickimi beğenmesendee Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Şaşırdın mı kıss.. Şiir değil bu hikaye.. Nickinin anlamı güzel aslında.. Salla salla salla salla titreett.. Şaka bir yana gerçekten güzel nick.. Ama cuk kısaaaa.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Şaşırdın mı kıss..Şiir değil bu hikaye.. Nickinin anlamı güzel aslında.. Salla salla salla salla titreett.. Şaka bir yana gerçekten güzel nick.. Ama cuk kısaaaa.. evet ben diyodum zaten ama bak şincik ben biraz daha uzun bişi bulmalıyım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 selam gülüm nasılsın, ne güzel ya bu anne sözcüğünü duymak... öpüyorum yanacıklarından, şekerparem görüşürüz... sana da bir şarkı armağan edeyim ve gideyim... Taş olup sustum Ruhum adını çağırırdı Son saati vuruyordu, ömürde son zamanı Kış olup dondum, kalbim yine alev aldı Ben ölümü soruyordum, önümde aşk uzandı İnsafa gel al yanına, yaşıyorsam aşk sebebim Durmadım yürüdüm yanına dön gel affettim Yüreğim ah ağrısına dayanırsam aşk sebebim Ödedim düşeni payıma dön gel affettim Savrulup kaldım nerde bulamam izini Yokluğundan usandım n'olur duyur sesini Bi dilek tuttum yıldızların ışığında Sen diye diye avundum gel benim rüyalarıma(Seden Gürel) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Kullandığı nickname ilk gördüğümde hiç bitmicek sanmıştım. Sen estikçe ben titrerim... Çok fazla iletişemedik seninle fakat okuduğum iletilerinde forum müdavimi olma yolunda gibi geliorsun Sevgiyle kal. evet uzunluğu konusunda sırf gözlemci sen değilsiinnn ama olsun onun anlamı büyük... bu arada güzel düşüncelerin için çookk teşekkür ederim... bir gün iletileşmek dileğiyle... hoşçakal mutlu oll.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 tatlı bıdığım ne habersin, keyfin nasıl özledim seni niye karşılaşamadık biz... canımın içi... sende uğra arada bana... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 tatlı bıdığım ne habersin, keyfin nasıl özledim seni niye karşılaşamadık biz... canımın içi... sende uğra arada bana... canım annem...ablacım benim..bende özledim..ne zaman girsem yoksun...biricik annesin sen...=) öpüyorum senii Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 canım kızım bal arım... ne zaman gelsem sen de yoksun, rastlaşamıyoruz sanırsam... kendine dikkat et ve üşütme olur mu? kötü arkadaşlıklarda kurma sakın... sakın fazla güvenme insanlara ve kendini koru... incitirler seni... izin verme, samimiyet iyi, fazla güven zararlıdır... ve hiç kimse sen gibi değildir sakın unutma... beni kızım birgün sordu bana anne neden öldürüyorlar insanlar başkalarını diye, cevap veremedim... işte malesef böyle bir dünyadayız... sevmekten vazgeçme ama güvenme... seni seviyorum bebişim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.