Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Hey Allahım İyi niyetimiz yine su istimal oldu yani O zaman yazmanın bir manası olsun çünküm bu defa gerçekten küstüm
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Hey Allahım İyi niyetimiz yine su istimal oldu yani O zaman yazmanın bir manası olsun çünküm bu defa gerçekten küstüm ha işte şimdi oldu sevgili arkadaşım seni kırdığım,incittiğim,iyi niyetini suistimal ettiğim için af diliyorum gel barışalım affetmet büyüklüğün şanındandır
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Affetme kıss kankim yuk kıss affetmek Allah'a mahsustur, kankim küsmemiştir sana siyah amcam
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl hemen barışalım öyleyse öp elimi bende küstüm sana yufkam yüreğim niye en son gittiğin montaja beni çağırmadın yoksa beğenmiyor musun beni
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl seninle montajamı gidilir be montajlamı uğraşacam seninlemi elinin ojesiyle he sen iyisi otur oturduğun yerde bide barışmak istiyorsan kankim aha elim öp bakiim
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl seninle montajamı gidilir be montajlamı uğraşacam seninlemi elinin ojesiyle he sen iyisi otur oturduğun yerde bide barışmak istiyorsan kankim aha elim , öp bakiim 1.si tırnaklarımda oje yok 2.si eklediğin resmi göremiyorum 3.sü bana kankim dediğini kankim duymasın parçalar seni beni niye montaja çağırmadın yuksa beni beğenmiyor musun
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl yuk kankim senden çırak mırak olmaz beğenmemek değilde güvenmiyorum malum çatıda bizim işimiz zevkine atarsın beni aşağı olmas 4.sü kankin benden ödü patlar ne parçalıyor hem benim arkamda psikoda var
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Benim kankime kim kankim diyorrrrrrrrrr Bay Clooney biras düşünecem Yufka Yürekli ne öpcem be senin elini Bayram değil seyran değil
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl güvenmiyor musun bu daha kötü ama niye bana güvenmiyorsun sen psikoyu senin arkanda mı sanıyosun psiko bu bigün senin arkanda olur bigün olmas napacağı belli mi olur onun
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Kıs kankim psiko bu napcağı bellimi olur Neyse ben kaçtım görüşürüz
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 18 yıl güvenmiyor musun bu daha kötü ama niye bana güvenmiyorsun sen psikoyu senin arkanda mı sanıyosun psiko bu bigün senin arkanda olur bigün olmas napacağı belli mi olur onun yaaa bana psiko demeyin benim adım güselyaz duydunuzmuuuuu kıss ben istikrarlı bi psikoyum haberin olsun bacım emiiiiii hepinizin dişlerini söküp beştaş oynayabilirem heee haberinis olsun ama seviyorum kıss ben sizii
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl kıss sedoş gel barışalım mı? canım barışmak istedi senle, hadi hadi affettim gel barışalım...
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 15 yıl Farkında olmadan kırdığım ve küstürdüğüm herkesten özür diliyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.