Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Herkes birbirine küsmüş Ben kimseye küs filan değilim haberiniz olsun.Genelleme yaparken beni bunların dışında tut Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Ben kimseye küs filan değilim haberiniz olsun.Genelleme yaparken beni bunların dışında tut Leviathan diye isim yazmadım ? dimi ! Herkes dedim.. Sen ister kendini içinde tut ister dışında.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Herkesin içinde bende varım,özellikle benim iletimden sonra yazdım,benim adımı yazıp yazmaman önemli değil yani Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Sen konuşma bi kerem ben sana küsüm needennnn Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Nobody arkadasım sana karsı gereksiz yere kırıcı davrandıgım için once kendimden,sonra senden ozur diliyorum..simdi haliyle hakkımda yanlış izlenim edindin,önemli değil arkadasım,kimse kimseyi benimsemek zorunda değil.ben de senin hakkında olumsuz bir izlenim edindim.ve inan bu hiç onemli degil.hayatının ne kadarını burada paylaşıyorsun ki..ve bu benim fikrim ve değişebilir bir fikir..yeter ki önyargılar aşılsın.. ..hoşçakalın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Herkesin içinde bende varım,özellikle benim iletimden sonra yazdım,benim adımı yazıp yazmaman önemli değil yani Öyle denk gelmiş demekki.. Hem kendi ağzınla söyledin dimi ben küs değilim diye üstüne almana bile gerek yoktu.. Ortaya atılmış bi laftı Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Öyle denk gelmiş demekki.. Hem kendi ağzınla söyledin dimi ben küs değilim diye üstüne almana bile gerek yoktu.. Ortaya atılmış bi laftı Tamam bende sadece beni katmamanı söyledim uzatmaya gerek yok(Gel barışalım topiğinde tartıştığımı farkettim şimdi ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Doğru farkettiğini farkettim Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Ne yani bütün hava bunun iÇİN mi? Bu arada benim iletim bi arkada kaldı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Hava mava yok Vah iletin arkada mı kaldı Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Ne oldu hoşuna mı gitti dicem ama demek istemiyorum,neyse gören görmesi gerekeni görür,ben üzerime düşeni yaptım değil mi? Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 ben fazla kimseyi tanimiyorum tanidiklarimida zaten yilda bir kere ancak goruyorum natalia haric... masallah bi falima bakmadigi kaldi (dEERMISIM...!) onlada aramizda bir sorun yok tabi bu benim fikrim o ne dusunuyor bilemem Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Ne oldu hoşuna mı gitti dicem ama demek istemiyorum,neyse gören görmesi gerekeni görür,ben üzerime düşeni yaptım değil mi? Yoo hoşuma gitmedi Bugün tersinden kalktın herhalde Hıı yaptın ben fazla kimseyi tanimiyorum tanidiklarimida zaten yilda bir kere ancak goruyorum natalia haric... masallah bi falima bakmadigi kaldi (dEERMISIM...!) onlada aramizda bir sorun yok tabi bu benim fikrim o ne dusunuyor bilemem Beni kaç kere gördün de Falcı mıyım ben bakmadım falına Esin baktı ya Galiba yok sorun Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Yok ters tarafımdan kalkmadım,bence sen her zaman ki gibi yanlış anlıyorsun.Fısıltı kardeşim Allah aşkına dermişim deme aklıma kötü şeyler geliyor Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Yok yanlış anlamıorum biraz sinirli gördüm sanki seni Yok ters tarafımdan kalkmadım,bence sen her zaman ki gibi yanlış anlıyorsun.Fısıltı kardeşim Allah aşkına dermişim deme aklıma kötü şeyler geliyor Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gördün mü yanlış anlamışın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Anlamadım bi kere sinirlisin Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Sinirliyim dicektin herhalde sanırsak Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Eyvallah... Nezaketiniz ve inceliğiniz için.. Bütün yaverlerim emrinize amadedir. Şuanlık Ben hariç... Yazdıklarına bak hem olumsuz düşünce hem olumsuz yazılarım oldu diyorsun..başka ne olcaktı.. Kabahatiniz özrünüzden büyük... Üstüne üstlük ne yapiyim siz tetiklediniz..!!Baksen..yine su üstüne çıkmaya..kabahatli yine ben oldum. Senin ve sizlerin yazılarını ben nasıl okuyorsam sizde.. Benim yazdıklarımı iki okuyun bir düşünün yazın çünkü; Benim güldürme usulüm doğru söylemekten ibarettir.. Haa..bide kırmaktan bahsediyorsun,korkma ben odun olmaktan çıktım.. kafamı yarabilirsiniz.. Hakkımı helal edeceğim eğer seni görmeden ölürsem eğer ahiret kapısında bekleyeceğim.. Herşeyin isteklerinin doğrultusunda olması dileğimle..Sen daha iyi şeylere layıksın.. Allaha emanet ol kardeşim.. Sevgiyle... Tşk ederim..Sizde Allah'a Emanet Olun.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 giloria arkadaşım form da yazdığım ılk yazı da yanlış anlama oldu kusura bakma saygılar barışmak dileğile Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 esin benim falima ne zaman bakti benim neden haberim yok Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 bana küsenler parmak kaldırsın bakiim kimler küsmüş Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Bende gece yağmurundan özür diliyorum gel barışalım arkadaşım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 bana küsenler parmak kaldırsın bakiim kimler küsmüş Ben Bende gece yağmurundan özür diliyorum gel barışalım arkadaşım Biras düşüneyim Küs değildik ki arkadaşım Ama yinede bu ince düşüncenden dolayı tşk ederim... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Ben Biras düşüneyim Küs değildik ki arkadaşım Ama yinede bu ince düşüncenden dolayı tşk ederim... bende biliyorum küs olmadığımızı ama ben kimseyle küz olmadığım için bu başlığa yazamamıştım içimde ukde kaldı o yüzden senle küsüp barıştım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.