Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Forumun En FAVORİ bayanı hangisi?  

82 üye oy verdi

1. 1. forumun en gözde bayanı sizce kim?

• Gece_Yagmuru
      15
    • MINEU
      9
    • NATALIA
      22
    • Olivia
      11
    • Sessizliğin_kızı
      15
    • Leyla24
      6
    • LILAC
      4

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ismini yazmadıklarımdan özür dilerim

böle bi topici ...... açardı

...... olduğum içinde ben açtım

hep herşeye gülmeye devam edin

hayatta hep gülün

güldürebildiysem sizleri ne güzel

bundan bölede yorum yapılmassa sevinirim ben bir kez daha boyumun ölçüsünü aldım

Ortada gülünecek birşey yok ki..

Tabi forumda daha çok degerleri arkadaşlar var.. Bence de daha geniş bi anket olabilirdi ama bu senin görüşün bu kadar kişiyi almışsın..

Kimsenin üstüne gelmeye hakkın oldugunu düşünmüorum..

Listede ismimin oldugundan bu yorumu yapmıorum olmasa da aynı şeyi yazardım..

• Cevaplar 174
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

ismini yazmadıklarımdan özür dilerim

böle bi topici ....... açardı

.... olduğum içinde ben açtım

hep herşeye gülmeye devam edin

hayatta hep gülün

güldürebildiysem sizleri ne güzel

bundan bölede yorum yapılmassa sevinirim ben bir kez daha boyumun ölçüsünü aldım

Sevgili Sessizliğin Kızı,

Lütfen artık kendine bu kadar haksızlık etme, düşün bir kere forum oyunlarında da buna benzer bir sayfa var. En sevdiğiniz üye kimdir diye ve bilirsin ki oyunların en çok ilgi çeken başlığıdır o... Senin adayların dar tutulmuş olabilir ama hiç sorun degil, senin de dedigin gibi onlar senin favorilerin... Herkes kendi favorisini, neye göre favori seçiyor yazar. Hani anketlerde bir de "diğer" seçeneği vardır ve yanında boşluk vardır doldurulması için... Öyle düşünün sevgili arkadaşlar... Bir yerde aslında insanlar kendi sevdiği insanları yazıyor buraya.

Ne güzel işte, herkes sevgisini gösteriyor. Bunda gülünecek, dalga geçilecek hiçbirşey yok Sessizliğin Kızı... Eline sağlık olsun, sevdiğimiz insanlara, onlar hakkındaki düşüncelerimizi yazmamıza ve sevgimizi iletebilmemize fırsat verdiğin için :clover:

Gönderi tarihi:

belki biraz politik olacak ama düşüncem, forumdaki bayanların hepsinin burada olmaları bu forumu çok yönden pozitif etkiliyor :clover:

seviyesi, hoş muabbetleri ile bayanlar forumun vazgeçilmezleri..

erkek arkadaş arasındada çok akıllı ve seviyeli insanlar var tabiiki bu yazım başka şekilde yorumlanmasını istemem ama polyanna misali bugün ii günümdenmidir nedir? herkesi burda muabbetlerinden ötürü sevmemdenmidir? farklı şeyler yazmak istedim..

sessizliğin kızı sınırlı sayıda bayan arkadaşı yazmış ve bir oy hakkı var :( ben oyumu çok kişi vermek isterdim ama tek hakkım olduğundan..

seviyeli, yazılarının sıcaklığı nedeniyle oyumu leyla24 arkadaşıma veriyorum :clover:

Gönderi tarihi:

en favori bulduğum bayan tanvakti

sende en favori erkeğimi oluyorsun bu durumda :P:D yok yok bence sen en favori DELUSUSUN :stuart:

Durun bende yazayım bana göre forumun en favori bayanları geceyağmuru,aça,natalia,gloria,mineu,aysum,sedelina,sardunyam,mineu,sessizkız,olivia,berceste,yumote,frozen,güzelyaz, yahu bizim forum hep bayanlardan oluşuyor yaz yaz bitmedi hepsi ayrı bir renk hepsi ayrı bir fikir,ayrı biz güzellik ve hepsinin toplamı bir gökkuşağı :clover::clover:

sevgiler hepinize...

sevgili şuheda teşekkür ederim

uzun zamandır yoksun hoşgeldin... o favorilerin arasında, zekanla, kişiliğinle sende varsın... en önemlisi sende ahlaklı olabilenlerindensin... :)

(ahlaksızlar üstüne alınabilir) :P

Gönderi tarihi:

kanımı kaynatan favorim: Gecem Yağmurum (Kim ne derse desin, kim hakkında ne düşünürse düşünsün bu dünyadaki hiçbir kişinin duygu ve düşünceleri, onun hakkında benim düşündüğüm güzel duygular ve düşüncelerle boy ölçüşemez. Seni seviyorummmmmm)

Gloriacım sarı lalem...Tşk ederim bu kadar güzel ve içten düşüncelerin için...Düşüncelerimiz ve duygularımız her zaman karşılıklı sakın unutma...Bende seni seviyorum canım arkadaşım... :wub:

frozen, sedelina, diloş, gloria, geceyağmuru, yumote, mineu, aça, aysum, natalia, olivia bu isimlerin hepsini, zeki, bilgili, seviyeli, ahlaklı, duygulu buluyorum hepsinin yetenekleri farklı ve en sevdiğim yanları terbiye kurallarına sahip olmaları... SİZİ SEVİYORUM KIZLAR...

Bende seni seviyorum ablacım..Bu düşüncelerin için çok tşk ederim... :wub:

Durun bende yazayım bana göre forumun en favori bayanları geceyağmuru,aça,natalia,gloria,mineu,aysum,sedelina,sardunyam,mineu,sessizkız,olivia,berceste,yumote,frozen,güzelyaz, yahu bizim forum hep bayanlardan oluşuyor yaz yaz bitmedi hepsi ayrı bir renk hepsi ayrı bir fikir,ayrı biz güzellik ve hepsinin toplamı bir gökkuşağı ,sevgiler hepinize...

Sevgili Gönlü Güzel Gönüldaşım,Suhedam...Yüreğimin favorilerindensin.. :wub:

Geceye verdim bende

Natiiciim tşk ederim güzel kardeşim... :wub:

Forumdaki bütün bayanlara... :clover::clover:

Gönderi tarihi:

frozen, sedelina, diloş, gloria, geceyağmuru, yumote, mineu, aça, aysum, natalia, olivia bu isimlerin hepsini, zeki, bilgili, seviyeli, ahlaklı, duygulu buluyorum hepsinin yetenekleri farklı ve en sevdiğim yanları terbiye kurallarına sahip olmaları... SİZİ SEVİYORUM KIZLAR...

ablacım tşk ederim :wub::clover: bende seni seviyorum...

Durun bende yazayım bana göre forumun en favori bayanları geceyağmuru,aça,natalia,gloria,mineu,aysum,sedelina,sardunyam,mineu,sessizkız,olivia,berceste,yumote,frozen,güzelyaz, yahu bizim forum hep bayanlardan oluşuyor yaz yaz bitmedi hepsi ayrı bir renk hepsi ayrı bir fikir,ayrı biz güzellik ve hepsinin toplamı bir gökkuşağı

sevgiler hepinize...

suhedacım kıss adımı iki defa yasmışsın bende iki defa tşk edem bare :D

tşk ederim :clover: tşk ederim :clover::D

Evet kategoriler az olmus..

Geceye verdim bende

geceye mi verdin :devil: kıss sen nası topraksın <_<

şaka şaka toprağım :D ikisi de aynı yere gidiyo sayılır ;)

Gönderi tarihi:

kıss ne fark yapar demek istedim -_-:D sankim aynı partiye gidiyo gibim bişey oldu :lol: kanki değil miyis ;):wub: ha sana vermişler oylarını ha bana yani :D

Gönderi tarihi:

çaktırmıyoda..

hani bana oy diyo bu kız anlamadın mı gececim?????

prenses kıss sen ortalığı karıştırmak yerine git bi hasır çorba falan karıştırda akşama hasır olsun <_<:P:D

Kooalisyon demek istiyosun yani

Anlıomda anlamamaslıktan geliyom

hah onun gibi bişey :lol:

aşkolsun kıss kankim -_-:P

devam et...

yoksa kırar bacaklarını ...

mineu abla

di mi abla???????? :)

kıss ben niye kankimin bacaklarını kıram :angry: ama senin ağsına acı biber sürebilerem :P:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.