Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2022 Veriler göre, 2022'nin en etkili moda anlarını ortaya koyuyor Yeni veri analizi, Blake Lively'nin Met Gala'da giydiği renk değiştiren Versace elbisesinin 2022'nin en etkili moda anı olduğunu gösteriyor. 2022'nin en etkili moda anları, geçen yıl meydana gelen 200'den fazla moda anına bakılarak ve arama hacimleri, etkileşimler ve sosyal medya duyarlılığı ölçülerek hesaplandı. Arama performansı ajansı MediaVision'ın analistleri, bu ünlülerin moda anlarını hesaplayarak en büyük kültürel etkiye sahip olanları sıraladı. Met Gala her yıl moda camiasının hayranlığını çekiyor, bu nedenle etkinliğin oluşturulan listede birinci ve ikinci sıraları alması hiç de şaşırtıcı değil. Birincisi, Blake Lively'nin Özgürlük Anıtı'nı temsil etmek için gölge değiştiren muhteşem topluluğu. İkinci sırada, Kim Kardashian'ın Marilyn Monroe'nun ikonik Mr. President elbisesini yeniden canlandırması yer alıyor. Monroe'nun arşiv elbisesi en çok aramayı teşvik etmiş olsa da, çoğu tartışma ve olumsuzluktan etkilendiği için en üst sıralardan düştü. En iyi yerlerin ardından, moda haftalarından, ödül törenlerinden, dergi kapaklarından, düğünlerden ve hatta cenazelerden tasarımcı görünümlerini kapsayan 2022'den unutulmaz moda anlarının bir listesi var. MediaVision CEO'su Louis Venter şu yorumu yaptı: "Sosyal medya, tüketicilerin anları olduğu gibi yaşamalarına ve sevgilerini anında göstermelerine olanak tanırken, ünlülerin moda anları 2022 boyunca önemli konuşma konuları haline geldi. Verileri seven bizler için, etkileşimi ve sosyal medya duyarlılığını izlemek, bu önemli anların ileriye dönük moda trendlerini nasıl etkilediğine dair bize bir fikir veriyor. "Ancak teknolojinin kendisi tüm hikayeyi anlatmıyor. Etkilemenin gerçek doğasını anlamak, insani bir dokunuş gerektirir ve işte burada çalışanlarımız ve onların analiz güçleri devreye girer. Kim Kardashian'ın elbisesi en çok aranmış olabilir, ancak Blake Lively'nin Met'i etrafında oluşan çeşitli olumlu duygularla karşılaştırıldığında Gala elbisesi, tam rekabet edemedi. Bu nedenle Blake Lively, "2022'nin en etkili moda anı" tacını alıyor. En ünlü on moda anları aşağıdaki gibidir: Blake Lively'nin Versace Met Gala elbisesi Met Gala'da Marilyn Monroe'nun 'Doğum Günün Kutlu Olsun' elbisesiyle Kim Kardashian Kourtney Kardashian'ın Travis Barkers ile düğününde Dolce & Gabbana birlikteliği Milano Moda Haftası'nda Florence Pugh'un Valentino Elbisesi Lil Nas X'in VMA'larda Iman'ın Met Gala saygı duruşu Paris Moda Haftası'nda Bella Hadid'in üzerine sprey boyayla Coperni elbisesi Allure dergisinin kapağında Jennifer Aniston'ın Chanel bikinisi Kate Middleton'ın Kraliçe'nin cenazesinde taktığı Bahreyn inci damla küpeleri Kate Moss, Milano Moda Haftası'nda Bottega Veneta podyumunda kareli gömlek ve bol kot pantolonla Julia Fox ve Kanye West, Paris'teki Erkek Moda Haftası'nda duble kotu koordine ederken
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2022 Sports Illustrated Modeli Victoria Vesce Beyin Tümörünün Üstesinden Gelme Konusunda azimli Model ve etkileyici Victoria Vesce, büyük hayalleri olan küçük bir kasaba kızıydı. 20'li yaşlarının başında profesyonel bir NBA dansçısı olarak zirveye doğru ilerliyordu. Neredeyse ölümcül olan iki beyin tümörü onu sonsuza dek kenara attığında, Sports Illustrated'ın sayfalarını süslemek gibi ömür boyu sürecek bir hayale ulaşmak için mücadele etti. Vesce, her şeyin "Kuzey Carolina'nın ıssız bir yerinde" bir bufalo çiftliğinde başladığını paylaşıyor. “Ben bir sporcuydum. Hiç makyaj yapmadım. Kabarık saçlarım ve diş tellerim vardı ve gariptim. Spor ve akademisyenlerle çok ilgiliydim ve sosyalleşmeyle ilgilenmiyordum” diye açıklıyor. "Ama gerçekten büyük hayallerim vardı ve küçük kasaba hayatının bana göre olmadığını biliyordum." 29 yaşındaki çocukken, görünüşü ve beceriksizliği ve sonunda modelleme özlemleri nedeniyle zorbalığa uğradığını ve alay edildiğini söylüyor. Ancak Vesce, 18 yaşına geldiğinde her şeyin değiştiğini söylüyor. "Annem beni gerçekten cesaretlendirdi çünkü sürekli fotoğrafımı çekiyordu ve kameranın önünde ışık saçtığımı görüyordu" diyor. “Bir yarışma olduğunu gördüm ve katılmaya karar verdim. Hiç makyaj yapmadım ya da topuklu ayakkabı giymedim ama baştan sona büyülendim ve sonra keşfedildim. Vesce modellik yapmaya başladı ve bir daha arkasına bakmadı. 23 yaşında, kolej sonrası Charlotte Hornets için amigo kız olarak "en iyi hayatını yaşıyordu". Başka bir avukat olma hayalini gerçekleştirmek için hukuk fakültelerine başvuruyordu. Vesce, birdenbire garip semptomlar yaşamaya başladığını söylüyor - bunların çoğunu zorlu parti yaşam tarzına bağladı. Vesce, "Migrenim oluyordu ama akşamdan kalma olduğumu sanıyordum" diyor. Ancak aylar geçtikçe bu semptomları görmezden gelmek zorlaştı. “Migrenler o kadar şiddetli olurdu ki kusardım. Sağ kulağımda çınlamaya ve işitme duyumu kaybetmeye başladım. Kalbimin gerçekten hızlı attığı adrenalin patlamaları yaşardım ve sonra kaza yapardım. Sürekli şekerleme yapmak zorunda kaldım. Antrenmandan oturmak zorunda kaldım. Bir şeylerin ciddi şekilde yanlış olduğunu biliyordum.” Bir yıl boyunca doktora birden fazla ziyaret çok az yanıt verdi. Vesce, "Aktif ve sağlıklı olduğumu, tam anlamıyla hayatımın en iyi halinde olduğumu gördüler ve bana 'ah, sen iyisin!' dediler" diyor. "Sinir bozucuydu." Bir kulak enfeksiyonu için defalarca tedavi gördükten sonra, sonunda ciddiye alınmasını sağlayan şey, Mercedes Benz Moda Haftası'nda modellik yapmak için 2017'de New York'a yaptığı bir geziydi. “Yüzümün sağ tarafını hissizleştirmiştim, duymakta güçlük çekiyordum ve kusmaktan kendimi alamıyordum. Gerçekten kötü olmuştu.” Kısa süre sonra Vesce, kimsenin duymak istemediği haberi aldı: beyninde bir tümör vardı. Resmi bir multipl paraganglioma teşhisi, başına gelenleri doğruladığı için bir rahatlama olsa da, Vesce harap olmuştu. "İnanamadım çünkü her şey çok güzel gidiyordu. Bir NBA takımıyla olimpiyatlardan yeni dönmüştüm ve hukuk fakültelerine başvuruyordum. Şimdi, kalbim kırılmıştı. Dans takımından ayrılmak zorunda kaldım ve öleceğimi düşündüm.” Bu haber, Vesce'yi depresyona ve hayatında "çok karanlık bir dönem" dediği şeye gönderdi. “Bu, arkadaşlarımın kim olduğunu gerçekten öğrendiğim zamandı. Aniden zirvede olmaktan aşağı doğru bir eğime geçtim ve nefret edenler gerçekten ortaya çıktı, ”diye paylaşıyor. Ancak olumlu bir tutum ve akıl sağlığına odaklanması onu başarılı kıldı. Gülerek, "Bazen sadece daha büyük resme bakmanız ve taşımaya devam etmeniz gerekir," diyor. “Bu göz alıcı, formda kızdan, saç uzatmalardan falan, kamera önündeki hayattan, banyo yapamamaya, yemek yiyememeye ya da saçımı yıkayamamaya gittim. Hayatım alt üst oldu. Bu alçakgönüllüydü ”diyor. Duke Üniversitesi'nde iki beyin tümörünü çıkarmak için ameliyat, 31 meşakkatli radyasyon ve deneysel bir tedavi gördükten sonra, Vesce yeniden sağlığına kavuştu ve yapılacaklar listesindeki öğeleri işaretlemeye devam ediyor. Bu öğelerden biri… Sports Illustrated modeli olmaktı. 2021'de Miami'ye taşındıktan sonra Vesce, derginin model araştırması için finalist oldu ve işler yeniden iyiye gidiyordu. Tedavi görürken yarı zamanlı olarak devam ederek hukuk diploması hayalini de gerçekleştirdi. Ne yazık ki, aynı yıl, Vesce tüm bu zaman boyunca "kayası" olan kadını kaybetti: annesi Denise. Vesce, sağ kulağındaki kalıcı işitme kaybı da dahil olmak üzere, durumundan kalan bazı etkilerle uğraşırken, hayattaki bu ikinci şans için minnettar olduğunu söylüyor. "Instagram sayfamı yalnızca profesyonel modellik fotoğrafları ve derlenmiş görüntülerle tutuyordum, şimdi insanlara gerçek, orijinal beni gösteriyorum ve hikayem insanlara dokunuyor." Buna, ameliyat sonrası bir hastane yatağında çekilmiş bir fotoğrafının paylaşılması da dahildir. Bu günlerde Vesce, Ulusal Beyin Tümörü Derneği'nde aktif ve onun durumuyla başkalarını savunuyor. Ayrıca, bir ebeveynin kaybından sonraki keder ve akıl sağlığı hakkında konuşuyor ve Ian Kasırgası Güneybatı Florida'yı harap ettiğinde yardım çabalarına katıldı. Vesce, geçtiğimiz Temmuz ayında Miami Yüzme Haftası sırasında 5. yıllık Wonder Woman Initiative'de onurlandırıldı. Tek Floridian, Validated! adlı bir podcast de yayınladı. Victoria tarafından, bir yetişkin olarak flört etmenin ve arkadaşlıkları sürdürmenin tehlikelerini tartıştığı yer. Vesce'nin arkadaşı olduğunu düşündüğü bazı kişiler de dahil olmak üzere, "Nefret edenler geçen yıl gerçekten tahtadan çıktı" diyor. “Artık arkadaşlıkları bitirmek, bir ilişkiyi bitirmekten daha zor” diyor. "Ama tüm gönül yaraları ve reddedilmelere rağmen, hedeflerimde tutarlı kaldım." Anahtar, aynı zamanda insanların üzerinizden geçmesine izin vermemektir. Vesce, "Paspastan agresif İtalyan'a süper hızlı geçebilirim" diye şaka yapıyor. "Aslında bu orta yolu bulmakla ve belli ki hayatınızdaki hiçbir ilişkide paspas olmamakla ilgili," diye tavsiye ediyor. Bu hedeflerden biri, başkalarına ilham vermektir. "En önemli şey devam etmek. Kime ilham vereceğinizi asla bilemezsiniz.” Kaynak: Hello Giggles
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2023 Yazar Admin Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2023 Çocuk, Annesine Goth Makyajı Yapıyor. Görüntü inanması çok zor...
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2023 Yazar Admin Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2023 Anne oğluna istediği saç stilini veriyor ve herkese sakın ha o istedi diye uyarı gönderiyor
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2023 Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2023 Kutuplaşan 'Glam Ghoul' Güzellik Trendi Çekingenlere Göre Değil En biçimlendirici yıllarınızdan herhangi biri sosyal medya öncesi çağda geçtiyse, anın en büyüleyici güzellik trendleri biraz şok edici olabilir. İnternetin hiper-paylaşılabilir doğası, ilhamı, estetik mihenk taşlarını ve hatta bir zamanlar sadece deneysel başyazılarda görülenler de dahil olmak üzere bir zamanlar alt kültürlerin unsurlarını değiş tokuş etmeyi çılgınca kolaylaştırıyor. "Glam Ghoul" güzellik trendine hoş geldiniz; gotik, endüstriyel ve fütüristik unsurların bir zamanlar tatsız veya aşırı olduğu düşünülen makyaj motiflerini alıp onları sezonun en gıpta ile bakılan görünümüne dönüştüren, buğulu, şehvetli bir karışımı. Muhtemelen zaten Glam Ghoul görünümünü de gördünüz, ancak şimdi tam zirvesine ulaşıyor. Londra Moda Haftası İlkbahar/Yaz 2023'te makyaj sanatçısı Isamaya Ffrench, Poster Girl defilesini sahte piercingler, sivri kaşlar ve ter gibi makyajla süsledi. Onu sev ya da ondan nefret et, Julia Fox'un güzellik ve modaya benzersiz yaklaşımı sektörde yankılandı, kan çanağı gözleri ve çökük yanaklar başlı başına birer aksesuar haline geldi. Gerçekten, bu iğrençlik, tüm bu estetiğin anahtarıdır - bitkin, meşgul, öngörülemez ve hatta biraz vahşi görünmek, Glam Ghoul trendini alışveriş merkezi goth bölgesinden ve sıkı bir şekilde yüksek moda alemine yükselten şeydir. Tehditkar olması gereken (ancak çoğu zaman, belki de kasıtlı olarak, daha çok farmasötik kaynaklı görünüyor) delici bir bakışla birlikte, Glam Ghoul görünümü her şeyden önce tipik "güzellik normlarının" dışa vurumuyla işaretlenir; burada tanım veya parlak, canlı görünen renkler gibi şeyler. Ünlü makyaj sanatçısı Allison Kaye, görünüşün farklı ve neredeyse iskelet benzeri olmasına rağmen, kostüm ya da Cadılar Bayramı makyajı olmadığını ve bu şekilde ele alınmaması gerektiğini hemen belirtiyor. Estetiğin üç ana unsuruna dikkat çekiyor ve hepsi onu evde yeniden yaratmak için etkili: görünmez bir kaş, çukur gözler ve kendi doğal renginizle neredeyse eşleşen çıplak bir dudak rengi. Model yaratıcıları Princess Gollum ve Gabbriette de dahil olmak üzere estetiğin en dikkate değer figürlerinin çoğu, Doja Cat, Fox ve hatta Instagram'da yeni ortaya çıkan Kylie Jenner gibi giderek daha fazla "ana akım" ünlüye ilham veriyor gibi görünüyor. ticari marka görünümü. İlginç bir şekilde, Jenner fotoğrafın kırmızı göz hatasını olduğu gibi bırakmış ya da olaydan sonra eklemiş görünüyor. Prenses Gollum ve Doja Cat, birçok kez kırmızı temas noktalarını denediler, bu da estetiğin genellikle gözden kaçan bir parçasını gösteriyor: doğaüstü ve hatta dünya dışı varlıklara bir selam. Havayı yeniden yaratmak veya hatta kendi kişisel tarzınıza katmak için keskin doğasından biraz ödünç almak istiyorsanız, başlamak için en kolay yer kaşlardır. Psikolojik olarak bir insandan kaş beklemeye şartlandırıldığımız için - uzaylılarla ilgili filmlerin ve şovların önce başka bir dünyaya ait bir his uyandırmak için kaşları değiştirmesinin bir parçası da budur - kaşları kaldırmak veya kamufle etmek otomatik olarak keskinlik ve geleneği hiçe sayma anlamına gelir. Neyse ki, onları gerçekten tıraş etmeye ve hatta beyazlatmaya gerek yok. Travestilerden ve sahne sanatçılarından bir numara ödünç alın ve kapatıcı ve pudra uygulamadan önce bir yapıştırıcı ile üzerlerini kayganlaştırın veya olduğu gibi bırakın ancak kapatıcı veya boya kaplarıyla doğal ten renginize karıştırın. Kaye, "NYX veya MAC'den olanlar gibi bir kapatıcı kabı [kullanırdım] ve bir makara alır ve kaşları fırçalardım," diye açıklıyor Kaye, yaptığınız tek şeyin onları cilt tonunuza uyacak şekilde aydınlatmak veya koyulaştırmak olduğunu ekliyor. . "Ayrıca saçınızda tipik olarak kullanacağınız bir kök boya spreyi alabilir, ancak bunu bir makaraya püskürtün ve kaş kıllarınızdan da geçirin." Olivia Rodrigo, Charli XCX ve Lexi Underwood gibi yıldızlarla çalışan ünlü ve editoryal makyaj sanatçısı Lilly Keys'e göre, 90'lardan ilham alan bu görünümün güzelliği, görünmesi gereken kadar kusurlu. Keys, estetiğin daha aşırı ucuna henüz tam olarak girmemiş olsanız bile, tamamlanmamış doğasının günlük makyaja iyi borç verdiğini söylüyor. "Bunu yapmanın en sevdiğim yollarından biri, orta kirpik çizgisini çıplak bırakırken dış ve iç köşe kirpik çizgisini hizalamak için bir kurşun kalem astarı kullanmaktır" diye açıklıyor. "Bu lekeli etki için göz kalemini parmaklarınızla karıştırmanız yeterlidir." Bazıları 2020'lerin sözde goth canlanışını dişsiz olarak adlandırdı, ancak bu farklı eğilim sonunda birçok kişinin can attığı ısırığı buldu. Birçoğu için, daha karanlık alt kültürlerin çekiciliği her zaman içkin olmuştur - tanımı gereği normların dışında var olan bir alt kültür, geleneksel olarak başka herhangi bir yerde dışlanmış gibi hissedenleri hoş karşılar ve onlara kendilerini ifade etmeleri için bir yer verir. Kylie Jenner'ın yaptığı hiçbir şeye asla yıkıcı diyemezsiniz, ancak alışılmışın ötesinde deney yapma isteği, gelecek trendlerin umut verici bir habercisidir. Kaynak: The Zoe Report
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2023 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2023 Ahtapot Saç Kesimi 2023'ün Trendi ve Modern Bir Kefal Güncellemesi Pek çok güzellik trendi gibi, geçmiş yılların saç stilleri de eski haline dönmenin bir yolunu buluyor. Ahtapot saç kesimi bu olgunun sadece bir örneğidir. Billie Eilish, Kaia Gerber, Yara Shahidi ve Miley Cyrus gibi yıldızlarda veya Instagram akışınızda dolaşırken görmüş olabilirsiniz. Dalgalı, yüzü çerçeveleyen katmanlar ve bol hareketle karakterize edilen kesim, bir ahtapotun dokunaçlarının siluetini taklit etmeyi amaçlıyor. Son zamanlarda büyük bir canlanma yaratan diğer iki nostaljik saç kesimi trendi olan kefal ve sevişmenin bir tür birleşimi. Hatta bazıları ahtapotu, Jennifer Aniston'ın Friends'teki karakterinin 90'larda çok popüler hale getirdiği, diğer adıyla modern "Rachel" saç kesimi olarak adlandırıyor. Saçınızın görünümünü renklendirmek istiyorsanız (ve gerileme trendi yorgunluğu sizi hala etkilemediyse), ahtapot denemeye değer bir stildir. Çok çeşitli saç tipleri ve dokuları üzerinde gurur duyuyor ve şekillendirmesi ve bakımı nispeten kolay - yol boyunca birkaç kullanışlı ipucuna ihtiyacınız olabilir. TZR, ahtapot saç kesimi trendini tam olarak öğrenmek için ünlü kuaför Michael Duenas'ın (etkileyici müşteri listesinde Hilary Duff, Riz Ahmed, Shantel VanSanten ve Ilana Glazer gibi yıldızlar yer alıyor) yanı sıra kuaför ve BLONDME Elçisi Linh Phan ile konuştu. Ahtapot Saç Kesimi Tam Olarak Nedir? Duenas, TZR'ye "Ahtapot saç kesimi, üstte çok kısa katmanlar ve alta doğru daha uzun bir uzunluktur" diyor. "[Bu] esasen modern bir sevişme." "Rachel" ile çok sayıda karşılaştırma yapmış olsa da stilist, ahtapotun belirgin şekilde farklı bir kesim olduğunu belirtiyor. Duenas, "Rachel kısa yuvarlak katmanlarla kesilebilir, ahtapot kesimi tipik olarak üstte içbükey katmanlarla yapılır" diyor. "Bu, üstte daha kısa katmanlar ve daha bağlantısız bir görünüm vererek daha kısa bir taç bölümü yaratıyor. Ağırlık olarak çok daha hafiftir. Rachael biraz ağır ve hantal." Phan, "Bu kesim daha kopuk," diye ekliyor. "Üst katmanlar, uzunluktan aşırı derecede kopuk." Salonda Ne Sorulur? Stilistiniz "ahtapot kesimi" terimine aşina değilse, Duenas modern bir sevişme istemenin en iyi seçenek olduğunu söylüyor. Ayrıca üstte içbükey katmanlar ve uçlarda bağlantısız uzunluk istemeyi öneriyor. "Bağlantının kesilmesini istemiyorsanız ve katmanlarınızın biraz karışmasını istiyorsanız, tepenizden dönen yuvarlak içbükey katmanlar isteyin" diyor. Ahtapot ayrıca orta ila kalın saçlar ve dalgalı veya kıvırcık dokular için idealdir, ancak stilistinize kendi saç tipiniz için neyin mümkün olduğunu sorun. Ahtapot Saç Kesimi Bakımı ve Şekillendirme Az bakım gerektiren saç stilleri sizin işinizse, şanslısınız. Duenas'a göre, özellikle daha kalın, dokulu saçlarınız varsa, ahtapot kesiminde neredeyse hiç bakım yok. "Ne kadar çok dokuya sahip olursanız, o kadar dağınık olur, o kadar iyi görünür" diyor. "Ayrıca, tepenizden çok fazla ağırlık kaldırdığınızdan, hacmi korumanızı sağlayarak uzun süre dayanır." Günlük şekillendirmeye gelince, Duenas en iyi doku için havayla kurutmayı önerir. Çok fazla doğal bukleniz yoksa veya sadece onu güçlendirmek istiyorsanız, "Bukle maşanızla veya dalga maşanızla, hatta denizkızı ütünüzle arkadaş olmanızı şiddetle tavsiye ederim" diyor. Duenas, House of Scuff Potion No. 1, Aloxxi Volumizing Whip ve René Furterer Style Air Dry Cream gibi tekstüre edici ürünlerin de ahtapot kesimimizi şekillendirmenize yardımcı olacağını söylüyor. Kaynak: The Zoe Report
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2023 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2023 "Hibrit" Saç Rengi, Grileri Kapatmanın ve Az Bakım Gerektiren Sırrı "Hibrit" saç rengi trendi, boydan boya dağılmış daha açık vurgularla baştan sona renk içeriyor. Görünüm, parlak bir parlaklık ile karakterize edilir. Bir editör, gri saçları kapatmaya yardımcı olması için hibrit saç rengini denedi. Kabul etmekten nefret etsem de saçlarımda yeni beyazlar bulmak gerçekten stresli. Bir yanım değişimi kucaklamak istiyor ama dürüst olmak gerekirse, gümüş çağıma balıklama dalmaya henüz hazır değilim. Yıllardır saçımı boyarken aynı zamanda çok ihtiyacı olan biriyim. az bakım gerektiren renk tedavileri. Yani, her altı ayda bir öne çıkan rötuşlar için salona gidiyorum. Ne yazık ki, beyaz saç büyümem bu zaman çizelgesiyle aynı hizaya gelmek istemiyor - birkaç günde bir başımın tepesinden filizlenen yeni bir yama buluyor gibiyim. Sonra Hailey Bieber (burada onun esmer dönüşümüne bakın) ve Kim Kardashian gibi ünlülerde ortaya çıkan "melez" saç rengi trendini okudum. Doğal renginize uyması için uyarlanmış, baştan sona ince bir şekilde dağılmış daha açık vurgularla, baştan sona tek işlemli bir temel renkle karakterize edilir. Ekstra pahalı görünmesini sağlayan çok parlak bir parlaklık ile tamamlandı. Beverly Hills salon Mèche'de renk uzmanı olan Kristen Good'a göre, "Hibrit saç rengi tüm dünyaların en iyisidir. Koyu ve ışığın, istediğiniz boyuta, yumuşaklığa ve sıcaklığa veya soğuğa sahip bir birleşimidir. Hibrit saç rengi herkesin gururunu okşuyor çünkü yüz hatlarınızı ortaya çıkarırken size ekstra bir ışıltı veriyor." Grileri örtme açısından, bu, köklerimden başlayarak tam vurgular veya balayaj alma şeklindeki tipik rotamdan farklıdır; bu, ortaya çıktığı anda yeni büyümeyi gizlemeyi zorlaştırır ve tam renkli oturumlar arasında rötuş yapmayı zorlaştırır. . Umudum, hibrit rengin, yıl boyunca birden fazla dört saatlik (ve pahalı) randevular olmadan hızlı rötuşlar almamı kolaylaştırmasıydı. Öncesi ve sonrası fotoğraflarım, evde bakım ürünü seçimleriyle birlikte hibrit saç rengi randevunuzda ne isteneceğine dair Good'un tavsiyeleri için okumaya devam edin. Hibrit Saç Boyası Almadan Önce Good, "Bu görünümü yaratmak için müşterimin doğal rengiyle eşleşen, ancak biraz ekstra sıcaklıkla başlayan bir tabanla başlamayı seviyorum" diyor. "Uyguladığımda bazını biraz aşağı çekiyorum, bu da saç boyunca zenginlik katıyor. Bazını şampuanladıktan sonra, saçı fönle kurutuyorum ve yumuşak vurgularla tam bir kalın, kısa far yapıyorum. Amaç eklemek boyutlandırın ve vurguları çok parlak hale getirmeye gerek kalmadan öne çıkarın." Renkçi koltuğunuza oturduğunuzda, kökte harmanlanmış yumuşak, boyutlu vurgularla daha sıcak, daha zengin bir taban isteyin diyor. Benim için bu, açık esmer doğal rengimi taban için yakından eşleştirmek ve çok sayıda bal sarısı ton eklemek anlamına geliyordu. Good, tabanı ve yüksek ve alçak ışıkları bitirdiğinde, iki parlatıcı yaptı - biri iki tonu kusursuz bir şekilde karıştırmaya yardımcı olmak için köklerde ve diğeri yüksek parlaklık için uçlarda. "Köklerde daha koyu bir parlaklık kullanarak ve uçlardaki parlaklığı birkaç ton daha açık tutarak, boyutu korurken az bakım gerektiren bir renk elde edersiniz" diyor. "Tabanla aynı tona yakın bir kök parlatıcıyla başlıyorum. Uçları parlatırken, müşterinin özelliklerini neyin tamamlayacağına bağlı olarak birkaç ton daha açık, sıcak ve altın rengi veya soğuk ve bej tonlu bir şeye ulaşıyorum. " Bakım açısından Good, her dört ila altı ayda bir gerekli vurgulamalar ve arada isteğe bağlı parlaklıklar ile mümkün olduğunca kolay olduğunu söylüyor. Yeni grileri kapatmaya gelince, Good, bu tarzın, tam olarak aradığım şey olan hızlı bir temel rötuş veya parlaklık için ara sıra ortaya çıkmayı kolaylaştırdığını söylüyor. Good, parlak parlaklığın ve renk zenginliğinin evde bozulmadan kalmasını sağlamak için sülfatsız bir şampuan kullanmanızı ve şekillendirme aletlerinizin ısısını mümkün olduğunca düşük tutmanızı önerir. "Ekstra parlaklık eklemek ve evde ısı hasarına karşı koruma sağlamak için, fönlemeden önce Olaplex No. 6 Bond Smoother (30 $) kullanıyorum, ardından O&M Frizzy Logic Shine Serum (50 $) ile bitirmeyi seviyorum." Saçlarım oldukça ince olduğu için, saçlarımı ağırlaştırmadan süper parlak bir parlaklık için fönü kurutmadan önce Crown Affair Saç Yağı (40 $) ve ısıyla şekillendirmeden önce Ranavat Güçlendirici Saç Serumu (70 $) kullanmayı seviyorum. Hibrit Saç Boyasından Sonra Genel olarak, hibrit saç rengimle daha mutlu olamazdım. Beyazlarımı istediğim az bakımla kapatıyor ve saçlarıma çok fazla boyut kazandırıyor. Renk sıfırlamaya ihtiyacınız varsa yeterince tavsiye edemem. Kaynak: PopSugar
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2023 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2023 Kim Kardashian, Prenses Diana'nın ametist haç kolyesini 200 bin dolara satın aldı Kraliyet ailesine ayak uyduruyor. Page Six Style Çarşamba günü, Kim Kardashian'ın Prenses Diana'nın ikonik ametist ve pırlanta çapraz kolyesini Sotheby's müzayedesinde 197.453 dolara satın aldığını doğruladı. Bir Sotheby's basın açıklamasına göre, müzayede evinin yıllık Royal & Noble satışının son beş dakikasında dört teklif sahibi parça için yarıştı; sonuçta "müzayede öncesi tahmininin iki katından fazla bir fiyata" bir Kardashian temsilcisinin eline geçti. Sotheby's London mücevherat başkanı Kristian Spofforth yaptığı açıklamada, "Bu parçanın dünyaca ünlü başka bir ismin ellerinde yeni bir yaşam alanı bulmasından çok memnunuz" dedi. Satışı ilk bildiren TMZ oldu. Prenses Diana, haçı 1987'de Londra'daki bir yardım galasında takmıştı. Tim Graham Photo Library via Get Attallah Haçı olarak adlandırılan mücevherlerle kaplı önemsiz şey, merhum Galler Prensesi tarafından 1987'de Londra'daki bir yardım galasında giyilmesiyle ünlüydü; onu uyumlu siyah-mor kadife Catherine Walker elbisesiyle eşleştirdi. Bling, Diana açısından cesur bir hareketti ve kolyeyi kendi inci dizisine taktığına inanılıyor. Haç altın, gümüş, ametist ve elmastan yapılmıştır.Sotheby's Sotheby's basın bildirisi, "Garrard'ın düzenli müşterilerinden biri için bir defaya mahsus özel siparişi olduğu düşünülen haç şeklindeki pandantif, kare kesimli ametistlerle ve dairesel kesimli elmaslarla vurgulanan cesur ve renkli bir parçadır." devletler. "Haçın toplam elmas ağırlığı yaklaşık 5,25 karat ve boyutları yaklaşık 136 x 95 mm." Naim Attallah CBE, parçayı 1980'lerde Garrard'dan satın aldı ve etkinlikler için birkaç kez Diana'ya ödünç verdi. Açıklamaya göre, "Haçın sadece Prenses tarafından takıldığı ve ölümünden sonra şimdiye kadar bir daha halk arasında görülmediği anlaşıldı." Diana'nın haçı kendi inci dizisine taktığına inanılıyordu. Get aracılığıyla Tim Graham Fotoğraf Kitaplığı İngiltere merkezli Steven Stone Jewelers'tan Maxwell Stone daha önce Page Six Style'a “Çok az insan böyle alışılmadık bir parçayı taşıyabilirdi, ama Prenses Diana kesinlikle taşıyabilirdi” dedi. "Ametist geleneksel olarak kraliyet ayrıcalığını temsil etse de, Diana'nın alışılmadık derecede uzun zincirli bir kolye ucu takma seçimi, onun kraliyet mücevherleri koleksiyonunu benzersiz bir şekilde sergileme, geleneğe karşı çıkmaktan ve gösterişli parçaları değiştirmekten korkmama becerisini özetliyor." Kolyeyi Elizabeth tarzı bir elbiseyle giydi. Getty Resimleri 40 yaşındaki Kardashian, tarihi moda sevgisiyle tanınır. 2022 Met Gala'da Marilyn Monroe'nun "Doğum Günün Kutlu Olsun, Sayın Başkan" elbisesini giymesiyle ünlüydü. Sözde "Dünyanın En Pahalı Elbisesi", Monroe tarafından 1962'de Madison Square Garden'da John F. Kennedy'nin 45. doğum günü kutlaması sırasında serenat yaptığında ortaya çıktı. Kardashian, 2022 Met Gala'da Marilyn Monroe'nun elbisesini giydi. Getty Image aracılığıyla Patrick McMullan Stil eserini giymesine izin verildiği için büyük ölçüde eleştirildi, ancak Kardashian giysiye zarar vermediğini ve elbiseyi mükemmel durumda iade ettiğini iddia etti; Ripley İnan ya da İnanma! Görünümü ona ödünç veren müze, elbisenin zarar görmediğini doğruladı. Kardashian'ın temsilcisi, Page Six Style'ın en son satın almasıyla ilgili yorum talebine hemen geri dönmedi. Kaynak: Page Six
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2023 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2023 Gwyneth Paltrow moda gönderileri
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın