Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

• Cevaplar 178
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• Admin

179

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• Admin
Gönderi tarihi:

Willow Smith'in Yeni Masif Kol Dövmesini Görmeniz Gerekiyor

21 yaşındaki şarkıcı, kısa süre önce koluna büyük bir mürekkebi çıkardıktan sonra sosyal medyadaki hayranlarını şaşırttı. Willow, Los Angeles'taki Body Electric Tattoo Shop'ta dövme sanatçısı Raymond Jimenez'i selamlayarak, 2 Mart'taki Instagram gönderisinde vücut sanatının bir fotoğrafının yanında "Manzz'ım <@rayjtattoo> yine başardı" yazdı.

Müzisyen Jahnavi Harrison, Willow'un fotoğrafına "Vay canına, bu kesinlikle mükemmel" yorumunu yaparken, yazar Jay Shetty, "Vay canına," diye yazdı.

Tasarıma gelince, Raymond kendi Instagram gönderisinde bunu "kozmosa uzanan" bir el olarak tanımladı ve Willow'un omzundan başlayıp kolundan aşağı indi. "En iyisisin!!" Red Table Talk cohost yorumlar bölümünde yazdı.

Bu Willow'un ilk dövmesi değil. Aslında, elinde Hindu tanrıçası Saraswati'ye bir haraç ve kolunda bir nilüfer de dahil olmak üzere birkaç tane var. Aslında Willow, annesi Jada Pinkett Smith ve büyükannesi Adrienne Banfield-Norris, geçen yıl Red Table Talk'un bir bölümünde çiçeğin dövmelerini yaptırdı.

Yüz Dövmeli Yıldızlar

"Lotus ruhsal aydınlanmayı temsil eder ve 'Nilüfer çamurun içinden büyür' gibi bir söz duyarız. Ve bence hayatın farklı bakış açılarından hepimiz bu yolculuğa çıktık," dedi Willow o sırada. "Küçük çiçeğe tomurcuktan çiçeğe de, sanırım, ruhsal yolculuğu ifade ediyor ama aynı zamanda üçümüzü de ifade ediyor: Ben en küçüğüm, bilirsiniz, annem ortada ve Gam tamamen açmış nilüfer."

AAUMMwL.img?w=768&h=569&m=6&x=181&y=120&

Bölüm sırasında Willow, babası Will Smith'ten bir dövmeyi sakladığı zamanı da hatırladı.

“Aslında en gergin olduğum kişi oydu” dedi. "Gibi, anneme yarım kollu sanatımı gösterdim, söylemek istediğim gibi, onu almadan üç hafta önce. Ama babama söylemedim çünkü ben gibiydim, 'Bebeğim gibi olacak' yarım kollu mu? Ne?'"

Tabii ki, oyuncu sonunda öğrendi ve birkaç gün sonra kızını aradı.

Willow, "Ona gösterdim ve 'Her şey ilahi düzende. Yolun senin yolun ve ben sadece seni seviyorum' gibiydi" dedi. "'Ve gerçekten güzel görünen bir şeye sahip olmana sevindim."

Kaynak: E News

• Admin
Gönderi tarihi:

Steve Jobs'un 23 Yaşındaki Kızı EVE Modellik Ajansı İle Anlaştı

AAUNKny.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Eve Jobs'un kariyeri başlıyor. Steve Jobs'un 23 yaşındaki kızı, DNA Model Management ile imzaladığını duyurmak için Pazartesi günü Instagram'a gitti.

Eve, kameraya ciddi bir bakış attığını gösteren Polaroid tarzı bir fotoğrafla başarısını ortaya koydu. Ajans, haberi kutlamak için kendi Instagram sayfasında Eve'in aynı fotoğrafını yayınladı.

Bill Gates'in kızı Jennifer Gates, yorum bölümünde Eve'in paylaşımına destek vererek övgü eller ve kırmızı kalp emojileri bıraktı.

Eve'in duyurusu, Paris Moda Haftası kapsamında Louis Vuitton Kadın Giyim Sonbahar/Kış 2022/2023 defilesine katıldığı gün geldi.

Stanford mezunu ve başarılı bir binici olan Eve, mankenlik kariyerine 2020'de Glossier'in tatil reklam kampanyasında Sydney Sweeney ve Naomi Smalls ile birlikte yer alarak başladı.

Eve, merhum Apple kurucu ortağının dört çocuğundan biridir. O ve Laurene Powell Jobs ayrıca 26 yaşındaki Erin ve 30 yaşındaki Reed'i paylaştılar. 2011'de bir kanser savaşından sonra ölen Steve, ayrıca 43 yaşındaki Lisa'nın babasıydı.

Kaynak: ET Online

• Admin
Gönderi tarihi:

Serena Williams Cat Yürüyüşü

• Admin
Gönderi tarihi:

Salma Hayek'in Kızları, Balenciaga'nın Paris Moda Haftası Defilesine Ebeveynleriyle Birlikte Katıldı

AAUJMAX.img?w=768&h=1075&m=6&x=212&y=113

• Admin
Gönderi tarihi:

Salma Hayek, Gucci ve Chime For Change'in yeni kapsül koleksiyonunu giyerek cinsiyet eşitliği istiyor

• Admin
Gönderi tarihi:

Gigi Hadid, Burberry defilesinde yeni boyanmış sarı saçlarını sergiledi

AAUWfqg.img?w=634&h=951&m=6&x=253&y=96&s

AAUWwuk.img?w=634&h=951&m=6&x=15&y=227&s

AAUWypG.img?w=634&h=951&m=6&x=109&y=102&

AAUWxHA.img?w=306&h=997&m=6&x=81&y=69&s=

AAUWDD3.img?w=634&h=848&m=6&x=294&y=72&s

AAUWxf5.img?w=306&h=670&m=6&x=123&y=54&s

• Admin
Gönderi tarihi:

Burberry Piste Muzaffer Bir Dönüş Yapıyor

Cuma günü, Burberry, Londra'nın kalbinde, Parlamento Evlerinden bir taş atımı uzaklıkta bulunan görkemli Central Hall Westminster'de, evin iki yıldır ilk kez bir defilesi düzenledi. Kreatif direktör Riccardo Tisci'nin koleksiyondan bahsederken belirttiği gibi, Westminster ve Burberry'den daha fazla İngiliz bir araya gelmiyor ve “İngilizlik olan soyut bir özü, geçmişin güzelliğini onurlandırmanın ve aynı zamanda geri kalmanın benzersiz bir birleşimini içeriyor” dedi. geleceğe odaklandık.”

Birleşik Krallık'taki gergin ulusal siyasetin ve Ukrayna'daki savaşın ortasında Tisci, yerel olarak İngilizlerin yüzyıllardır nasıl giyindiğini ve ileriye doğru nasıl giyinmek istediklerini düşünüyordu. Sokak giyimine olan keskin bakışı ve gençlerin şu anda giymek istedikleri, marka için şimdiye kadarki tartışmasız en başarılı koleksiyonunda klasik İngiliz duyarlılığıyla birleşti.

Bella Hadid ve Irina Shayk gibi modeller sahnede ve masaların etrafında yürürken Kate Moss, Naomi Campbell ve Simone Ashley de dahil olmak üzere konuklar podyumda konuşlandırıldı. Giysiler klasik Tisci silüetleriyle başladı: beli yukarı doğru kıvrılan klasik Burberry ekoselerinden elbiseler ve etekler, basit bluzlar ve şık deriden uyluk-yüksek çizmeler ile eşleştirildi.

AAUWYhw.img?w=768&h=1152&m=6&x=295&y=80&

Tisci, dahiyane bir hareketle Burberry'nin ikonik Binicilik Şövalyesi Tasarımını kristale dönüştürdü; bir süveter setini tamamen kaplayacak şekilde şişirildi ve siyah ipek elbiselerde tekrarlandı. İş kıyafeti paltoları ve keskin blazerler, puantiyeler, eşarplar ve yama işi takımlarla kusursuz bir şekilde bir araya geldi ve hepsi, evinize inanılmaz derecede havalı modern zarafet katmak için uyumlu bir şekilde çalışıyor.

Tisci, 2018'de eve katıldığından beri ikonik Burberry trençkot silüeti ile oynuyor, ancak başka hiçbir yineleme, trençkotlarla yarattığı straplez elbiseler kadar başarılı olmadı. Klasik bej, kabarık siyah ve hatta sarı tüylerle işlenen bu önlükler, diğer bazı deneysel parçaların geçmiş koleksiyonlarda olduğu gibi, dikkat çekici bölgelere kaymadan anında taze hissettirdi.

AAUX62e.img?w=768&h=1152&m=6&x=296&y=90&

Bu sefer kıyafetlerin sadeliği kristal yüz parçaları, teknik gözlükler ve beyzbol şapkaları gibi yeni aksesuarlarla dengelendi. Önceki sezonlarda, Tisci'nin zar atma olasılığı daha yüksekken, bu sezon kesinlikle kısıtlanmış hissetti ve yaklaşımında çalıştı. Belki ayık konum, parçalara basitçe hayran olunacak daha temiz bir sayfa açtı ya da belki de Tisci, söylemek istediklerinin daha fazlasını bugün kıyafet satın alan bir müşteri için neyin işe yaradığını filtreliyor. Her iki durumda da, programa ve kendi şartlarına göre görünmemek, onun lehine çalışmış gibi görünüyor.

Kaynak: ELLE

• Admin
Gönderi tarihi:

80'lerin Süper Modeli Kathy Ireland'ı Şimdi 58'de Yaşında

AAV2Z97.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

AAV2T87.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

AAV2HxE.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

AAV2T8f.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

AAV2HxP.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

• Admin
Gönderi tarihi:

Véronique Hyland'ın 'Giyinme Kuralı' Modern Moda Hakkında Neleri Gösteriyor?

Bin yıllık pembe ve normcore'un kökenlerini ve etkileyicinin tarihini merak ettiyseniz (ki bu tahmin edebileceğinizden çok daha eskiye dayanır), mevcut okuma sıranıza Dress Code'u eklemeyi düşünün. Şu anda Elle dergisinin moda uzun metrajlı yönetmeni olan ilk kez yazar olan Véronique Hyland, bu ve diğer soruları, kapsamlı bir makale koleksiyonunda dikkatle yansıtıyor. Orijinal raporlama ve baştan sona dokunan kişisel anekdotlarla Hyland'ın kitabı, esasen hepimizin modayı bir dereceye kadar önemsediğimizi ortaya koyuyor - umursamadığımıza yemin etsek bile.

Hyland, Shondaland'a “Bunun gerçekten insanlar tarafından erişilebilir olmasını istedim” diyor. “Moda endüstrisi hakkında bir şeyler yazmak istemedim. Modanın günlük hayatımızı nasıl etkilediği hakkında konuşmak istedim.”

Başka bir deyişle, bu kitap sizi en son podyum trendleri hakkında bilgilendirmeyecek. Bunun yerine, Y2K sonrası dünyaya özel bir odaklanma ile modanın kültürü nasıl etkilediğine (ve tersi) ilişkin bir genel bakış olması amaçlanmıştır. Hyland, kazara "bin yıllık pembe" terimini kullanması ve Fransız kız modasının ebedi çekiciliği ile başlayarak çok fazla yol kat ediyor. Kendisini bir yandan geleneksel moda ekosisteminde kesinlikle iyi bir konumda olan ancak yine de bu alanın dışına çıkmakta rahat olan “bir tür aracı” olarak görüyor. "İnsanların şurada burada Google'a bir isim vermesini istedim" diyor. “Her şeyi hecelemiyorum.”

Kıyafet Kodu muhtemelen moda ile kendi ilişkinizi sorgulamanıza neden olacaktır. Meydan okunacak kişisel stil tanımınıza hazırlanın. Ne de olsa herkesin aynı giyindiğini hissedebildiği bir zamanda “kişisel tarzı” ne oluşturur? Hepimiz aynı yapay zeka tarafından hedef alınıp aynı etkileyiciler tarafından pazarlandığımızda?

Deneyimi, müzik akışı hizmetinizde oturum açmaya ve tamamen farklı bir tür veya sanatçıyı keşfetmeyi tercih ettiğinizde sürekli olarak "zaten beğendiğiniz şeylerden daha fazlası" için öneriler almaya benzetiyor.

Hyland, “Tamamen yeni şeyler bulabilmeyi özlüyorum” diyor. “Birinin bana önerdiği müziği özlüyorum ve hemen erişilebilir değildi. Ya da bir şey avlamak ve bir şans almak zorunda kaldım. Moda konusunda da aynı şekilde hissediyorum: Belirli bir renkte belirli bir giysiye ihtiyacım olsaydı, muhtemelen uygun bir demet bulabilirdim. Ama tasarruf etme, bir şeylerle karşılaşma veya beni şaşırtacak bir şeye sahip olma fikrini özlüyorum.”

Hyland, modanın yöneldiği yön konusunda kendisini iyimser yapan şeyin genç tasarımcılarla bağlantı kurmak olduğunu söylüyor.

Hyland, “Tarzımıza algoritma çok aracılık etti ve etkileyicilerden etkilendi” diyor. "Kişisel tarz gibi şeyler bile çok fazla marka haline geldi, ancak kişisel tarzın mümkün olduğunu düşünüyorum. Pek çok genç tasarımcıyla konuştum ve insanların yaptıklarının gerçekten taze hissettirdiğini [kitaba] dahil etmek heyecan vericiydi.”

Shondaland, Hyland ile bir konunun ne zaman derinlemesine ele alınmayı hak ettiğini bilmek, tarih boyunca “It Girls”ü araştırmak ve kişisel tarzınızın her zaman çok iyi olmayabileceğini (ve bunun neden sorun olmadığını) kabul etmek hakkında konuştu.

MEKITA RIVAS: 15 Mart'ta çıkacak olan kitabınız için tebrikler! Nasıl hissediyorsun?

VÉRONIQUE HYLAND: Oldukça iyi hissediyorum. Şu ana kadar güzel geri dönüşler aldım. Her zaman gariptir çünkü dünyaya yayılır ve sonra hiçbir şey duymazsınız. Veya insanları aldıktan sonra biraz zaman alır.

AAV4yXZ.img?w=430&h=648&m=6

MR: Bin yıllık pembenin başlangıç hikayesinden tozlukların her yerde bulunmasına kadar kapsayacağınız çok çeşitli konular var. Yazmak istediğiniz konuları nasıl daralttınız?

VH: Bir şeyler düşünürken, “Ah, işte sürekli merak ettiğim bir soru” derdim. Moda yazarlığı ve diğer yazı türlerinde her zaman konuşulan kadın bakışını görüyorum - bununla ne ilgisi var? Bu neden moda açısından gerçekten süper incelenmedi? Bunları zihinsel olarak kutulara koydum, bu yüzden bir teklif yazarken, neyi ele almak istediğim konusunda oldukça iyi bir fikrim vardı. Benim için işimi yarıda kestim.

MR: Araştırmanız sırasında sizi şaşırtan veya özellikle ilginç bulduğunuz neler ortaya çıktı?

VH: “It Girls” bölümünü yazmayı çok sevdim çünkü eski Hollywood'u seviyorum. Bu insanların bazı filmlerini izledim ve yaptıklarını takip ettim. Bu kadınların hayatlarına daha yakından baktığınızda, modalarının ve güzelliklerinin ne kadar acıya, travmaya ve her şeye bir tepki olduğunu görmek benim için ilginçti. Jean Seberg gibi birini gördüğünüz için çok parlıyor - insanlar peri kesimi yaptırmak istediklerinde veya çizgili bir gömlek giymek istediklerinde ona bakıyorlar. Bu konuşmaların etrafta dolaştığını gördüğüm başka bir şeydi: Evet, bu insanların harika bir tarzları var ama neden onları bir trençkotla ilgili her hikayede görüyoruz? Aynı insanları görüyorsunuz. Erkek giyimiyle ilgili her hikayede aynı insanları görüyorsunuz ve bu insanlar neredeyse uçurumdan düşüyordu. Edie Sedgwick gibi biri yılın kızıydı. Peki, artık yılın kızı olmadığın zaman ne yaparsın? Ya da o zaman kız olan bu kişi, sıradaki “It Girl” geldiğinde ne olacak?

AAV43Ky.img?w=768&h=768&m=6&x=240&y=191&

MR: Etkileyenler hakkında, biz onlara öyle demesek bile, etkileyicilerin ne kadar süredir ortalıkta olduğunu ortaya koyan bir bölümünüz de var.

VH: Etkileyiciyi bu modern yaratım olarak düşünüyorsunuz, ancak muhtemelen çok uzun süredir etkileyiciler var. Hatta erken kraliyetlerin etkileyici olduğunu söyleyebilirsiniz çünkü insanlar onların giydiklerini kopyalarlardı. Ve sonra açıkçası, film yıldızları etkileyicidir, ancak artık bu insanlara daha fazla erişimimiz var. Sosyal medyada bir etkileyici gördüğünüzde, o kişi daha çok arkadaşınız gibidir, aksine - kimsenin bir film dergisinde Elizabeth Taylor'a bakıp "Evet, o olabilirim, zaman geçirin" diye düşündüğünü sanmıyorum. onunla." Bilirsin, gerçek bir yıldız kişiliğe sahip onun gibi biri. Araştırdıkça ve tarihe daha fazla baktıkça, bu fikirler ortaya çıkmaya devam etti.

MR: Açılış bölümünde, neredeyse her doğrudan tüketiciye yönelik markanın ve var olan kadın çalışma alanlarının resmi tonu olmaya devam eden bir renk olan “bin yıllık pembe” terimini kullanmaktan bahsediyorsunuz. Bu terime o kadar derin bir dalış yapmak nasıl bir şeydi ki, aslında madeni para yaptınız ama bu gerçekten kendi başına bir hayat sürdü?

VH: Viral olan başka şeyler de yazdım ama güneşte vakit geçirdiler ve sonra bitti. Açıkçası, sadece bir makale yazıyordum. Bunun bir şey olacağını bilmiyordum. New York dergisi editörüm Molly Fischer ile konuştuğumu hatırlıyorum çünkü ona "pembe pembe değil" demek istedim ki bu kesinlikle asla çıkmazdı. Onu bir nesile bağlamak, onu insanlar için bu kadar silinmez yapan şeyin bir parçasıydı. Garip bir şekilde, modaya girip çıktığı türden bir şey. İnsanlar her zaman modasının geçtiğini söylüyorlar, ama sonra onun yerini alacak hiçbir şey gelmedi. Bu sadece kendi başına bir hayat süren çok garip bir şey.

MR: Yazmaya başladığınızda çalışan bir teziniz var mıydı?

VH: Pek değil. Podyumda ne olduğu hakkında değil, gerçekte nasıl giyindiğimiz, gerçek insanların ne yaptığı hakkında konuşmak istedim. Açıkçası, sıradan insanların ne giydiği bazen podyumdan etkilenir. Ama benim tek talimatım, erişilebilir olmasını istedim. İnsanların bunun dışında bırakıldıklarını hissetmelerini istemedim. Ve bunun niş bir konu olmadığına gerçekten ikna oldum. Çünkü çoğu zaman bu konuda alışveriş yaparken insanların yazıyı sevdiğini hissettim ama onlar şöyle dediler: "Bu niş bir hedef kitle. Pek çok insanın bununla ilgileneceğini bilmiyoruz.” Ciddiye alınmak için daha “ciddi” olunması gerektiğine dair bir fikir vardı. Yani, gerçekten buna karşı geri ittim. Ve yüzde yüz hazır olan bir editör bulduğum için çok mutluyum. Konsepti açıklamaya hiç gerek duymadım. O bu projenin şampiyonuydu.

MR: Gerçekten hoşuma giden bölümlerden biri, "Modayla, katılmaktan başka seçeneğiniz yok. Bunu bir çıplaklar kolonisinde okuyor olsanız bile, muhtemelen yazmanız gerekecek. bir noktada DMV'ye gitmek gibi. Çok komik ama aynı zamanda çok doğru bir ifade tarzıydı. Kendinizi bir “moda insanı” olarak görseniz de görmeseniz de, moda hakkında ne hissederseniz hissedin moda bizi gerçekten zorluyor. Yani sizin açınızdan, bu kesinlikle bazı insanların fark ettiğinden bile daha evrensel.

VH: Evet, kesinlikle. Ve insanların modanın üzerinde olduklarını ya da vazgeçtiklerini söylemeleri beni hayal kırıklığına uğratıyor, çünkü bu gerçekten vazgeçemeyeceğiniz birkaç şeyden biri, diğeri güzellik. Ama Mark Zuckerberg gibi biri, "Ah, her gün aynı tişörtü giyiyorum" dediğinde, ama bu bir tasarımcı tişörtü. Ama aynı zamanda, tasarımcı bir tişört olmasa bile, bunu yaparak bir seçim yapıyor. Gerçekten de, bir influencer'ın bir imajı tasvir ettiği şekilde bir imajı tasvir ediyordu. Hepimiz. Sadece biraz samimiyetsiz olduğunu hissediyorum. Tanrı biliyor, insanlar modayı takip etmek zorunda değil. zevk almak zorunda değiller. Bununla ilgilenmek zorunda değiller. Ve bana güven; Modanın neden insanlar için sinir bozucu olabileceğini anlıyorum. Bütün bu trendler var. Şeyler benim vücudum için yapılmadı. Pahalı. Bütün bunlar bana tamamen mantıklı geliyor. Ama kimsenin dikkatini çekmediği ve önemli olmadığı fikri beni rahatsız ediyor.

MR: Bu konuda sizinle tamamen aynı fikirdeyim. Bir moda insanı olarak bile özellikle son iki yıldır modayla boğuşuyorum. Geçen gün, en son ne zaman eşofman giymediğimi hatırlayamadığımı düşünüyordum. “Artık kişisel tarzım ne?” dedim. Moda ile olan bu ilişkilerin her zaman geliştiğini ve değiştiğini gösteriyor.

VH: Kesinlikle bende de oldu. Birçok insanda var. Ve bu benim için büyüleyici, özellikle pandeminin Zoom'u kullanmadan önceki ilk günleri ve her şey bir telefon görüşmesindeydi. Bir nevi, "Evet, ne giymek istiyorum? Kimin için giyiniyorum? Ve ne yapmak istiyorum?" Gördüğümüz şeyin, muhtemelen gitmeyecek olan bu rahatlık kucaklaması olduğunu düşünüyorum. İnsanların son derece rahatsız edici kıyafetlere geri dönmek ve tam bir 180 yapmak isteyeceklerini sanmıyorum.

MR: Kitabın sonunda, son moda fotoğrafçısı Bill Cunningham'a bir nevi övgü niteliğinde olan sonsözle her şeyi tamamladınız. Bitirmek için umut verici bir not. Modanın geleceğinin çocukların, “gösteri bozanların” ve son sıradaki insanların ellerinde olduğuna dair son satırı seviyorum. Bu nereden geldi?

VH: Fark ettiğim bir şey, gösterilere, özellikle de gösteri hakkında en heyecanlı ve en az yorgun olan kişilerin Central Saint Martins çocukları olduğu Londra Moda Haftası'na giderdim. İçeri gelirlerdi ve [ayakta durma bölümünde] ya da onun gibi bir şeyde olurlardı. Modayla ilgili bu coşkunun bazı durumlarda moda dışındaki insanlardan gelmesi ilginçti. Bu coşkuyu kanalize etmek istedim. Çünkü bu sergilere gitme, bu tasarımcılarla tanışma ve tüm bu yaratıcılığı deneyimleme gerçeğinden asla bıkmak istemiyorum. Bunu asla bir slogan olarak görmek istemiyorum. Şu anda insanlar, bir defile mekanının yakınında olmayan ve sadece aşk için bir şeyler bir araya getiren sokakta rastgele insanları görmekten daha heyecanlı. Çok fazla ileri dönüşüm, tasarruf ve diğer tüm şeylerin içine girdiğini görüyoruz. Sanırım Bill Cunningham'ın Vietnam Savaşı protestosuna gitmek için bir Oscar de la Renta gösterisinden nasıl ayrıldığından bahsettim çünkü o, "Bu özel gösteride değil, sokaklarda neler olup bittiğini belgelemek istiyorum." Bunu yapmak için ani bir karar verdi. İnsanların gerçekte ne yaptıklarını ve kıyafetlerini nasıl kullandıklarını “Bunu giymek için bir anlaşmam var; Biri tarafından giydirildim.”

MR: Okuyucuların kitaptan ne çıkarmasını umuyorsunuz?

VH: İnsanlara yüzey seviyesinin ötesine geçen bir şey verebileceğini umuyorum. Çünkü modern yaşam kafa karıştırıcıdır. Sosyal ekosistemde olup biten her şey kafa karıştırıcı. Moda çok kafa karıştırıcıdır ve belki de tasarımı gereği gerçekten kapalı olabilir. Bence insanlar dünyayı anlamlandırmanın yollarını arıyorlar ve bunun gibi alanlarda bile cevaplar arıyorlar. Yani, umarım bunu insanlar için yapabilir.

Kaynak: Shondaland

• Admin
Gönderi tarihi:

Brooklyn Beckham ve nişanlısı Nicola Peltz, Pepe Jeans çekimi için poz veriyor

AAVb3Su.img?w=634&h=846&m=6&x=195&y=58&s

AAVbfdN.img?w=634&h=417&m=6&x=190&y=73&s

AAVb7Z3.img?w=634&h=423&m=6

AAVaOQk.img?w=634&h=475&m=6&x=314&y=46&s

AAVb7Za.img?w=634&h=476&m=6&x=224&y=110&

AAVb7Zd.img?w=634&h=846&m=6&x=0&y=99&s=1

AAVbaie.img?w=634&h=417&m=6&x=350&y=30&s

AAVb5bf.img?w=634&h=417&m=6&x=258&y=49&s

AAVb7Zn.img?w=634&h=634&m=6&x=272&y=65&s

AAVbsze.img?w=634&h=503&m=6&x=190&y=48&s

Kaynak: DailyMail

• Admin
Gönderi tarihi:

Reese Witherspoon Kohls'dan aldığı elbiseyle

AAVbIel.img?w=768&h=569&m=6&x=375&y=104&

• Admin
Gönderi tarihi:

Megan Fox ve Gigi Hadid'in Sahip Olduğu Farklı Renklerde O Çanta Bugün Satışta

Her ürün, editör ekibimiz tarafından bağımsız olarak seçilmiştir. Bu sayfadaki bazı ürünlere verilen bağlantılardan komisyon alabiliriz. Promosyonlar, müsaitlik durumuna ve perakendeci şartlarına tabidir.

Uygun fiyatlı modanın gizli mücevherlerini keşfetmeyi seviyoruz - Gigi Hadid ve Emily Ratajkowski ile birlikte yeni nişanlanan Megan Fox da öyle. Henüz en iyilerinden birini bulmuş olabilirler - ve indirimde. JW PEI, hem ünlüler hem de TikTok kullanıcıları için dolabın temel unsuru haline gelen süper şık ve inkar edilemez derecede havalı çantaların arkasındaki uygun fiyatlı moda markasıdır. 2022 Baharından önce JW PEI, SS2022 promosyon koduyla site genelinde %10 indirim sunuyor.

Geçen yıl Fox, New York'ta bir "iş toplantısına" giderken tam teşekküllü bir iç çamaşırı topluluğu içinde görüldü - yedekte şık, siyah toka tarzı bir çantayla. Hadid, Ratajkowski'nin Instagram'da çantayı uzun siyah bir elbiseyle kombinlediği bir dizi fotoğraf yayınlamasından sadece aylar sonra, Salı günü New York'ta yürürken, toka tarzı saplı sarı bir omuz çantası takarken görüldü. El çantasının bir versiyonunu gördüğümüz tek zaman bu değildi; Ratajkowski de New York'ta aynı stilin parlak turuncu bir versiyonunu giyerken görüldü. Bu yüzden marka hakkında daha fazla şey öğrenmemiz gerekiyordu.

AAOtCON.img?w=768&h=693&m=6AASL6pU.img?w=768&h=791&m=6

BB1gSBg8.img?w=768&h=1152&m=6

AAPYVao.img?w=768&h=432&m=6&x=198&y=99&sBB1goAh4.img?w=768&h=769&m=6

• Admin
Gönderi tarihi:

Dünya Güzeli: Polonya Güzeli Karolina Bielawska, Ukrayna'da barış çağrıları arasında taç giydi

AAVbvAo.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Polonyalı Karolina Bielawska, Çarşamba günü, yarışmacılar ve organizatörlerin, televizyonda yayınlanan finalde sahnede bir mum haraç sırasında Ukraynalılarla dayanışmalarını ifade etmeleriyle 70. Dünya Güzeli'ni taçlandırdı.

Model olarak çalışan ve yüksek lisans eğitimi gören Bielawska, Porto Riko'nun başkenti San Juan'da, Covid-19 salgını nedeniyle yarışma ertelendikten üç ay sonra ünvanı aldı. Miss USA Shree Saini ikinci olurken, Fildişi Sahili'nden Olivia Yacé ikinci oldu.

Gösterişli törende, olağan performanslar ve canlı yargının yanı sıra, Rusya'nın Polonya ile sınır paylaşan ülkeyi sebepsiz yere işgalinin ardından Ukrayna'ya destek mesajları da yer aldı. Bir bölümde, 2019 yılında Miss World'ü kazanan Jamaikalı Toni-Ann Singh, sahnede ve seyirciler havada mum tutarken Celine Dion ve Andrea Bocelli'nin "The Prayer" adlı şarkısını seslendirdi.

Finalistlerin arkasındaki ekranda "barış için dua" yazısı belirdi. Resmi Miss World Twitter hesabı, performansın yarışmanın "Ukrayna ile birlikte durma" çabalarının bir parçası olduğunu tweetledi. Organizatörler ayrıca 100'den fazla ülkede yayınlanan gösteri için 7 binden fazla mumun hazırlandığını söyledi.

Miss World Ltd.'nin CEO'su Julia Morley, yarışmadan önce yayınlanan bir açıklamada, "Bir mum yakmak asla yeterli görünmese bile, bir şeyler yapmalıyız, eğer hep birlikte bir mum yakarsak, onu değiştirebiliriz" dedi. dünyanın dört bir yanından insanları "Ukrayna'ya ışık tutmaya" ve sosyal medyaya fotoğraf göndermeye davet ederken.

Bu haftanın başlarında, Miss World organizatörleri 2016'nın Bayan Ukrayna'sı Oleksandra Kucherenko'dan bir video mesajı yayınladılar. Çatışmanın sanal bir fonunda, dünyanın dört bir yanındaki ülkelere "bizi desteklemeye, Ukrayna'nın üzerindeki gökyüzünü kapatmaya ve dünyayı (bir) nükleer felaketten kurtarmaya" çağrıda bulundu ve şunları ekledi: "Bizim barışımız sizin barışınızdır. "

Organizasyon, final etkinliğine katılamayan şu anki Ukrayna Güzeli Oleksandra Yaremchuk'un şu anda Kiev'de olduğunu söyledi.

Başlangıçta Aralık ayında yapılması planlanan Dünya Güzeli yarışması, 97 yarışmacının 23'ü de dahil olmak üzere, etkinlikle bağlantılı birden fazla kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından günler kala ertelendi.

İngiliz şarkıcı ve televizyoncu Peter Andre ile Meksikalı şarkıcı ve aktör Fernando Allende'nin ev sahipliğinde Çarşamba günkü yeniden düzenlenen etkinliğe yalnızca 40 yarı finalist davet edildi.

Yacé, yarışmanın Top Model bölümünün galibi, Moğol temsilcisi Burte-Ujin Anu, Miss World Talent içeriğini ve Meksika'nın Karolina Vidales'i Miss World Sports adlı yarışmacı ile o zamana kadar zaten yapılmıştı.

Top image caption: Polonya Güzeli Karolina Bielawska (ortada), 16 Mart 2022'de Porto Riko, San Juan'daki Coca-Cola Müzik Salonu'nda düzenlenen 70. Dünya Güzeli güzellik yarışmasını kazandıktan sonra gülümsüyor.

AAVblXp.img?w=768&h=432&m=6&x=489&y=66&s

AAVb6Wm.img?w=768&h=432&m=6&x=174&y=47&s

Kaynak: CNN

• Admin
Gönderi tarihi:

Irina Shayk, Markanın İlk Kampanya Yüzü Olarak Anine Bing'e Katıldı: 'Giysileri Kadınların İyi Görünmesini ve İyi Hissetmesini Sağlıyor'

AAV2Zf8.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Irina Shayk dünyanın dört bir yanındaki podyumlara komuta eden bir süper model olabilir, ancak mesai dışında, giymesi kolay ve elbette şık, rahat bir gardırop isteyen meşgul bir annedir.

Bu nedenle, moda endüstrisi süperstarının, anında kıyafet hazırlayan klasik gardırop parçalarını kutlayan yeni bir kampanyada It kız markası Anine Bing ile bir araya gelmesi şaşırtıcı değil.

Shayk PEOPLE'a "Benim tarzım basit" diyor. "Anine Bing, zamansız, şık stiller ve modern gardırop temelleri yaratıyor. Giymesi ve karıştırması kolay. Giysileri her kadının iyi görünmesini ve iyi hissetmesini sağlıyor."

"Klasikler" koleksiyonu, Anine Bing'in birinci sınıf yeteneklerle ilk kampanyasını işaret ediyor ve etiketin 10. yıl dönümü ile uyumlu.

Shayk, çekimler sırasında "tüm görünüşlere aşık olduğunu" söylerken, favori parçaları markanın Quinn Blazer ve Sonya Jean'i.

AAV2WNR.img?w=768&h=1020&m=6&x=347&y=59&

PEOPLE'a "Sonunda onları çekimden eve getirdim" diyor.

Shayk, "muhteşem" Anine Bing ekibi ve fotoğrafçı Chris Colls ile işbirliği yapmanın zamanının "iş gibi gelmediğini" söylüyor.

"Bu kampanyayı Aralık ayının ortasında Noel'den hemen önce çektik. Biz de bir Covid artışının ortasındaydık, ancak New York'taki stüdyoda bunun gerçekliğinden kaçabilmek ve hepimizin sevdiği bir şey yaratabilmek inanılmaz ve çok özeldi. "

Anine Bing'in Tiger Sweatshirt'ünü ve Colette Çantasını Şimdi Satın Alın
Shayk için, giyinme söz konusu olduğunda rahatlık her zaman kraldır. Bu yüzden yeni Anine Bing parçaları, sokak stili gardırobunda sürekli rotasyonda.

"En büyük kuralım, rahatlığın önce gelmesidir" diye paylaşıyor. "İyi hissetmeye öncelik veriyorum ve bunu sadece mevcut trendin değil, uzun süre zımba olabilecek klasik parçalardan oluşan bir gardıropla eşleştiriyorum."

Kaynak: PEOPLE

• Admin
Gönderi tarihi:

Haftanın Görüntüleri: Bella Hadid Vogue'a Kapak Oldu

AAVgqsp.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Süper model Bella Hadid, bu hafta yayınlanan Vogue'un Nisan sayısında akıl sağlığı ve kariyer hedefleri hakkında konuştu. Ethan James Green tarafından fotoğraflandı, mavi kot pantolon ve John Galliano tarafından tasarlanan beyaz bir Maison Margiela Artisanal, dikkat çekici derecede ham kapağın üstüne bol dökümlü görünüyor.

Bu hafta açıklanan tek ünlü haberi bu değildi. Met Gala eşbaşkanları da belli oldu. Regina King, Blake Lively, Ryan Reynolds ve Lin-Manuel Miranda, onursal eşbaşkanlar Anna Wintour, Adam Mosseri ve Tom Ford ile birlikte ev sahipliği yapacak. Yaldızlı ilişki için kırmızı halı görünümlerine dikkat edin.

AAVgqsq.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Yaldızlı işlerden bahsetmişken, ünlüler Pazar günü Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'nde şenlikli, altın bir enerjiden yararlanıyorlardı. Elle Fanning, Hoyeon Jung ve Itso Mbedu, dağıtılan heykelcikleri hatırlatan ışıltılı elbiseler giymişti.

Billie Lourd ayrıca Cabo San Lucas'ın Austen Rydell ile olan düğününün fotoğraflarını da yayınladı. Annesi, merhum Carrie Fisher'a saygı için özel bir Rodarte elbisesi giydi.

Son olarak, Ferragamo'dan büyük haber. Yükselen bir İngiliz yıldızı olan Maximilian Davis, İtalyan evinin yaratıcı yönetmeni olacak. Tasarımcı için tebrikler sırayla.

Kaynak: Vogue

• Admin
Gönderi tarihi:

Bella Hadid, modelvari vücudunu kısa kazak içinde sergiliyor

Bella Hadid, Pazar günü New York'ta kahve içmek için dışarı çıkarken her santiminde son moda yirmili yaşlarda görünüyordu.

25 yaşındaki podyum kraliçesi, ince belini üzerine oturan beyaz bir üst ve renkli kısa bir kazak içinde sergiledi.

Bella, bol kahverengi pantolonuna aksesuar olarak gümüş kalp tokalı mavi bir kemer kullandı.

AAVkwPQ.img?w=634&h=916&m=6&x=313&y=107&

Gözlerini bir çift ince retro tonla korudu ve şık bir etki için sarkan inci küpeler taktı.

Crocs'larıyla kaldırımda yürürken, parlak esmer bukleleri aşınmış ve esinti ile dalgalanıyordu.

Güzel, omzuna küçük bir çanta astı ve sağ elinde bir dizüstü bilgisayar taşıyordu.

Pazartesi günü Bella, hayranlarına Balenciaga'nın bu ayın başlarındaki Paris Moda Haftası gösterisine bir dizi sahne arkası fotoğrafıyla içeriden bir bakış attı.

AAVkzmX.img?w=306&h=911&m=6&x=173&y=57&s

AAVkwPZ.img?w=306&h=911&m=6&x=145&y=63&s

AAVk0mT.img?w=634&h=953&m=6&x=290&y=128&

AAVkwQ7.img?w=634&h=793&m=6

Kaynak: DailyMail

• Admin
Gönderi tarihi:

Olivia Rodrigo Yeşil Ceketli Y2K-Moda Kanallı — Fotoğraflara Bak

AAOFOho.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Olivia Rodrigo'nun en son uyumu, şimdiye kadarki en Lizzie McGuire'dan ilham alan görünümü olabilir. Pop yıldızı, 00'lar ve 90'lar tarzına bağlı görünümler giymeyi oldukça alışkanlık haline getirdi, ancak tüylü yeşil ceketi bize Lizzie McGuire filminde giydiği bir modayı hatırlatıyor.

En yeni Insta 'formu için Olivia limon yeşili tüylü bir ceket giydi. Ceketinin fermuarını büyük ölçüde yukarıya çekmişti ama altından pembe bir gömleğin izi belli oluyordu. Yaka ve kollarda tüylü bir kumaş dokunuşu var. Olivia kıyafet ilhamının adını vermemiş olsa da, ipucunu Lizzie McGuire Filminde Isabella'dan aldığına inanmayı seçiyoruz.

Olivia, nostaljik kıyafetine uygun olarak saçlarını iki örgü halinde yaptı ve başının önünü renkli saç tokalarıyla doldurdu. Aksesuarlar üst üste yığılmıştı ve çoğu tek renkken, birinde sarı bir çiçek eklenmişti.

Instagram fotoğrafını görüntüleyin.
Tüm kıyafeti birkaç yüzük ve tamamen siyah bir manikür ile bir araya getirdi. "Sickkkkkk," diye resim atlıkarıncasını yazdı.

Hilary Duff'ın ünlü televizyon karakterinin bu stilde rol oynadığına inanmayı tercih ederken, diğer Instagram takipçilerinin kendi fikirleri vardı. Bir kişi, "Noel çekirdeğini çalan Grinch" yazdı. yorum yaptı. Başka bir takipçi, “Sana orijinal bir Raven Baxter giydirdiler” diye ekledi.

Kaynak: Teen Vogue

• Admin
Gönderi tarihi:

Versace Yıldızlar Geçidi 

AAVsUbG.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

AAVsUbI.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

AAVsUbM.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

AAVsQNu.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

AAVsLTI.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

• Admin
Gönderi tarihi:

Donatella Versace, Britney Spears ve Sam Asghari'yi ziyaret etti: 'Bak Kim Ziyarete Geldi'

AAVvBV8.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Britney Spears ve Donatella Versace yeniden bir arada!

Cuma günü Instagram'da yayınlanan bir dizi fotoğraf ve videoda, "...Baby One More Time" şarkıcısına nişanlısı Sam Asghari ve ünlü tasarımcı bir tür birleşme için katıldı.

40 yaşındaki Spears, "Bakın ziyarete gelenler… bu 2 kötü adam hiçbir işe yaramaz 💕🌹🌹…" Görüntülerin atlıkarıncasına açıklama yaptı.

İlk fotoğrafta, "Zehirli" şarkıcı, 66 yaşındaki Versace'nin yanında poz verirken, kulaktan kulağa gülümserken baskılı, kabarık kollu kısa üstte tonlu absini sergiliyor. sıcak pembe çan altları ve vücuda oturan, limon yeşili bir üst. Bu arada 28 yaşındaki Asghari, beyaz bir tişört ve kot pantolonla havalı ve rahat görünüyor.

Başka bir fotoğrafta Versace, fişekleriyle uyumlu pembe blazer ceketi giyerken, Spears ise yüzündeki kocaman gülümsemeyi korurken farklı bir baskılı kısa bluz tercih ediyor.

Pop yıldızı uzun zamandır Versace hayranı. Mayıs 2021'de, markanın kurucusu Gianni Versace'nin kız kardeşi Donatella, 2000'lerin başında Versace giyen Spears'ın tatlı bir geri dönüşünü yayınladı.

Donatella, Spears ve tasarımcının birlikte poz verdiğini gösteren gönderiye, "Bu geri dönüş, 2002'de Versace'de göz alıcı görünen şovuma geldiği zamana ait." Bu vesileyle Spears, çok renkli parıltılarla süslenmiş tek omuzlu bir elbise giydi.

"Gelip benimle kaldığın zamanı asla unutmayacağım Britney, sen her zaman büyülüydün ve öyle kalacaksın!!!!" Donatella'yı ekledi.

Kasım ayında, "Şanslı" şarkıcı Instagram'a Versace'nin gelinliğini kendisi ve Asghari'nin yaklaşan düğünü için tasarlayacağını yazdı.AAQxL35.img?w=768&h=512&m=6&x=377&y=152&

"Gimme More" şarkıcısı, o sırada Instagram'da pembe tül elbisesiyle poz verdiği bir dizi fotoğraf paylaştı. Hayranların spekülasyonlarını tahmin eden Spears, "Yaparım" dediğinde fırfırlı görünümünün spor yapacağı topluluk olmadığını açıkladı ve "Hayır... bu benim gelinliğim değil 👗 bahahah!!!!"

"Donatella Versace biz konuşurken elbisemi dikiyor 🤫 …. İyi geceler millet 🌙💖 !!!!" Spears eklendi.

Spears ve Asghari, dört yıldan fazla bir süre çıktıktan sonra geçen yılın Eylül ayında nişanlandı.

Soruyu sorduktan kısa bir süre sonra, bir kaynak PEOPLE'a Spears'ın "mümkün olan en kısa sürede evlenmek" istediğini söyledi.

Kaynak, "Tropikal bir destinasyonda bir plaj törenine bayılırdı" diye ekledi. "Küçük bir düğün olacak."

Ertesi ay, içeriden bir kişi PEOPLE'a çiftin "Yaparım" demek için mükemmel bir yer arayışında olduğunu söyledi. Kaynak, "Britney ne tür bir düğün istediğinden bahsediyor ve mekanları düşünüyor" dedi.

Kaynak: People

• 2 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Megan Fox, Instagram'da Patlama Yaptı ve Hayranlarını şaşırttı: 'Lord Have Mercy'

AAVTO0f.img?w=650&h=650&m=6&x=243&y=93&s

• Admin
Gönderi tarihi:

Cindy Crawford, Dua Lipa Versace elbisesiyle nostaljik bir fotoğraf paylaştı.

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.