Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Mayıs Yazar Admin Gönderi tarihi: 29 Mayıs Hailey Bieber, Rhode'u 1 milyar dolarlık anlaşmayla zenginliğe dönüştürüyor Hailey Bieber, güzellik imparatoru olarak statüsünü sağlamlaştırıyor. Güzellik markası rhode'u kuran Bieber, Çarşamba günü Instagram'da markanın e.l.f. Beauty ile ortaklık kurarak yeni bir sayfa açacağını duyurdu. Bir basın bülteni, e.l.f. Beauty'nin rhode'u 1 milyar dolarlık bir anlaşmayla satın aldığını duyurdu. Bieber, rhode'un Baş Yaratıcı Sorumlusu ve İnovasyon Başkanı olarak görev yapacak. Basın bültenine göre, İnovasyon Başkanı olarak "yaratıcılık, ürün inovasyonu ve pazarlamayı" denetleyecek. Ayrıca e.l.f. Beauty'nin stratejik danışmanı olacak. "2022'de @rhode'u başlattığımda, şirket için her zaman büyük hayallerim vardı ve benim için en önemli şey rhode'u küresel olarak daha fazla alana, yere ve yüze getirmekti," dedi Bieber bir Instagram gönderisinde. "Bu yüzden bugün rhode dünyasındaki bu yeni bölüme adım atarken e.l.f. Beauty ile ortaklık kurduğumuzu duyurmaktan inanılmaz derecede heyecan ve gurur duyuyorum." Devam etti, "Benim gibi büyük fikirlere ve inovasyona inanan ve markayı büyütmeye devam etmemize yardımcı olacak farklı bir şirket olma vizyonuna sahip, benzer düşünen bir bozguncu buldum." Bieber, bu hareketin kendisini "canlı, heyecanlı ve rhode'un Baş Yaratıcı Yöneticisi ve İnovasyon Başkanı ve e.l.f. Beauty'nin stratejik danışmanı olarak daha da büyük bir role adım atmaya her zamankinden daha hazır" hissettirdiğini söyledi. Bir basın bültenine göre Bieber'ın güzellik serisi "cildinizi iyilikle parlatmayı" amaçlıyor. Ünlü sırlı süt de dahil olmak üzere cilt bakım ürünleri ve cep allığı ve peptit dudak boyası da dahil olmak üzere makyaj ürünleri içeriyor. E.l.f.'in markayı satın alması, bir basın bültenine göre "güç merkezi ittifakı" olarak tanımlanıyor ve "dönüştürücü küresel genişleme için sahneyi hazırlayan, bozulma ve ürün inovasyonuna" odaklanıyor. "e.l.f. Beauty, Rhode'da benzer düşünen bir bozguncu buldu," dedi e.l.f. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Tarang Amin. "Rhode, prestijin en iyisini erişilebilir kılan hızlı büyüyen bir marka ile portföyümüzü daha da çeşitlendiriyor. Rhode'un güzellik engellerini yıkma yeteneğinden heyecan duyuyoruz ve e.l.f. Beauty'nin farklı bir şirket yaratma vizyonuyla tam olarak uyumlu. Rhode, roket hızında büyümeye hazır olduğuna inandığımız güzel bir marka." Bieber, Instagram gönderisini Rhode ekibine ve topluluğuna teşekkür ederek sonlandırdı. "En destekleyici olduğunuz ve bu yolculukta olduğunuz için teşekkür ederim, bu sonraki bölüm birlikte daha da inanılmaz olacak! Dediğim gibi, bu sadece bir başlangıç." diye yazdı. Kaynak: ABC News
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın