Φ mugmuge Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 üni.de ders çalısırken balık hafızalı oldugum icin beyin cimlastiine ihtiyac duydum ve zeka soruları diye arama motorunda arastırmalar yaptım.ve hersabah 15 20 dakka sorularla ugrastım.gelzaman git zaman turkish media da yaratıcı sorular ve zeki insanlar beni bu foruma bağladıı..iyiki burdayım..iyi ki burdasınızz.heppinize kaliteli günler. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 hoşgeldin müge sende iyiki bizi tercih ettin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Reklam yapma kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 reklam değil kankim doğrular bunlar Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 HOŞGEL DİM GÖRDÜM BULDUMM YAZIYAZMAYA GELDİM VE YAZDIMM.OKUYUN.GUZEL YORUMLARINIZ ELEŞTİRİLERİNİZ VE ARKADASLIĞINIZ İLGİNİZ İCİN TUM ARKADASLARIMA TEŞEKKURLERR Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Hoşgeldin ! Umarım iyi vakit geçirirsin ............. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 teşekkürler. acemi olduğum için her aklıma geleni yazıom işte Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 hoşgeldin... ben de artık arkadaşlar 1 2 aya kadar forumun en geveze üyesi olmaya devam edeceğim yine Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.