Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 türlülerin yönü değişmez, Türkü Türküdür, kardeşim yarotasını mı kıracaz allaallaaaaaaaa gerekirse evet abla bundan sonra kanun çıkardım gerekli çoğunluk sağlandığı sürece bütün türkülerin rotaları kırılabilir Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 pis pis pis ... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 gerekirse evet abla bundan sonra kanun çıkardım gerekli çoğunluk sağlandığı sürece bütün türkülerin rotaları kırılabilir olabilemez, müsade etmiyorum Türküler değişmez, gerekli çoğunluk nerdeymiş ben bi göreyim şu çoğunluğu, topuna kibrit suyu dökerim patlatırım hepsinizi :lol: pis pis pis ... ama çok güzeller, bende istiyom onlardan ay nasıl sevesim geldi, benim kedim öldü 2 ay önce :crying: Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 olabilemez, müsade etmiyorum Türküler değişmez, gerekli çoğunluk nerdeymiş ben bi göreyim şu çoğunluğu, topuna kibrit suyu dökerim patlatırım hepsinizi :lol: ama çok güzeller, bende istiyom onlardan ay nasıl sevesim geldi, benim kedim öldü 2 ay önce :crying: çoğunluk benim al hepsi senin olsun kedilerin ablacım ben kedi sevmem benim favorim köpeklerdir hemide kangal olacakki Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ben köpekleride severim hayvanları severim atları çok severim hep bir atım olsun isterdim küçükken olamadı ama binicilik yaptım acemice olsada, aklıma anım geldi dur bi başınızdan geçenlere yazayım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 kleopatra o kangalı nerden buldun kıs ama ben o kedilerden istiyom Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 gel kuçu kuçu sen ne güzel şeysin diloş gelince atıl dedimmi onu ısır tamammı köpekçik Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 selam siyah x...nasılsın..pek bi tanışamadık...kangal köpeğini seversin demek..daha dün yavru sayılan 3-4 aylık bir kangal köpeğini sevmiştim..babamlar da gördüm..bahçeye almışlar..ne sevimli şeydi o öylee..dikkat ettim de bahçedeki tavuklarla çok didişiyordu..hani anlıyamadığım..tavuklar bizim küçük kangalcığın kemiklerine mi musallatı...yoksa bizim küçük kangalcık tavukların buğdayına mı...aralarında payda ettim ..baş edemedim..bide horoz tarafından kekelendim..tabi onun derdide başka..tavuklarına yaklaşım hudutlarını aşmıştım herhal..kekelenme işi canımı sıktı..ne haliniz varsa görün dedim..sonra köpek arkamdan hırsız görmüşçesine havlamaya..tavuklar figanımsı bir gıdaklamaya..horozsa en illet sesiyle ötüyordu... onlara yardım edeyim derken..savaş meydanından kaçan bir düşman edası yarattım herhal..yoksa onların ki zafer naralarımıydı... ...ne olduysa anlamadım ama..kafam karıştı............ya kafanı da ağrıttım kusuruma bakma... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 gel kuçu kuçu sen ne güzel şeysin diloş gelince atıl dedimmi onu ısır tamammı köpekçik sana yarın uygun bir resimle cevap vericiim.. bekle bakalım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 selam siyah x...nasılsın..pek bi tanışamadık...kangal köpeğini seversin demek..daha dün yavru sayılan 3-4 aylık bir kangal köpeğini sevmiştim..babamlar da gördüm..bahçeye almışlar..ne sevimli şeydi o öylee..dikkat ettim de bahçedeki tavuklarla çok didişiyordu..hani anlıyamadığım..tavuklar bizim küçük kangalcığın kemiklerine mi musallatı...yoksa bizim küçük kangalcık tavukların buğdayına mı...aralarında payda ettim ..baş edemedim..bide horoz tarafından kekelendim..tabi onun derdide başka..tavuklarına yaklaşım hudutlarını aşmıştım herhal..kekelenme işi canımı sıktı..ne haliniz varsa görün dedim..sonra köpek arkamdan hırsız görmüşçesine havlamaya..tavuklar figanımsı bir gıdaklamaya..horozsa en illet sesiyle ötüyordu... onlara yardım edeyim derken..savaş meydanından kaçan bir düşman edası yarattım herhal..yoksa onların ki zafer naralarımıydı... ...ne olduysa anlamadım ama..kafam karıştı............ya kafanı da ağrıttım kusuruma bakma... Merhaba figgaro teşekkürler iyiyim evet inşallah daha çok muhabbet etme fırsatımız olur dahada bi tanışırız.Kangalı sevmemmi hemde çok severim ama uzaktan bu arada kafamı ağrıtmadın herzaman seni dinlemeye hazırım arkadaşım sana yarın uygun bir resimle cevap vericiim.. bekle bakalım Boyutunu iyi ayarla ama korkmuyorum senden Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 artık resim yapıştırmayı öğrenmiş yarını merakla bekliyoruz Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 artık resim yapıştırmayı öğrenmiş yarını merakla bekliyoruz büyük ihtimal bit gibi bişey yapıştıracak tahminimce Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 galiba bana da öyle geliyor, yanında büyüteç getir bari bende büyüteç bulundurucam görebilmek için Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 galiba bana da öyle geliyor, yanında büyüteç getir bari bende büyüteç bulundurucam görebilmek için dün ona resim eklemeyi öğretene kadar göbeğim çatladı 30 kere anlattım ama nafile anlamıyo işte bide boyundan büyük işlere kalkıp tehdit ediyo beni ben onu resimlerle boğmammı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 imdat diloşumun adına tırstım biras neyse bende yardım ederim diloşuma diloşla birlikte resim savaşı yaparız seninle o bilmiyorsada bilen bir arkadaşı var :whistling: Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 imdat diloşumun adına tırstım birasneyse bende yardım ederim diloşuma diloşla birlikte resim savaşı yaparız seninle o bilmiyorsada bilen bir arkadaşı var :whistling: Belli abla seninde ne kadar bildiğin bi avatarı bile ekleyemedin bilmem anlatabildimmi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Belli abla seninde ne kadar bildiğin bi avatarı bile ekleyemedin bilmem anlatabildimmi yahu kardeşim o teknik bir hata sebebiyle şey oldu yoksam beceremediğimden değil çok teessüf ederim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 yahu kardeşim o teknik bir hata sebebiyle şey oldu yoksam beceremediğimden değil çok teessüf ederim Ben anlamam abla site sahibini tanırım ben sen çözemeyecende kim çözecek alla alla ya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Ben anlamam abla site sahibini tanırım ben sen çözemeyecende kim çözecek alla alla ya site sahibinin ehliyeti yok bu hususta, en kısa zamanda edinecek Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 site sahibinin ehliyeti yok bu hususta, en kısa zamanda edinecek Bencede iyi olur ablacım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ya canım kardeşim, bu site işleri, bilgisayar işleri öğren öğren bitmiyor ardı arkası kesilmiyor beaa birini öğreniyorum yenisi çıkıyor ama bende kabiliyet var, her türlü elektronik cihazı kullanırım, uçak bilem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ya canım kardeşim, bu site işleri, bilgisayar işleri öğren öğren bitmiyor ardı arkası kesilmiyor beaa birini öğreniyorum yenisi çıkıyor ama bende kabiliyet var, her türlü elektronik cihazı kullanırım, uçak bilem Kadınlar hep öle der ama elektronik ne varsa evde bozar Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 siyahx...yoksun...kaçtın tabii doğal olarak... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 siyahx...yoksun...kaçtın tabii doğal olarak... Niye kaçayım dün okadar tehditler savurdun ama ortada bişey yok ben bit kadar bi resim bekliyodum ama onu bile becerememişsin :lol: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.