Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Hoşgeldin Erbay Usta Bugün yemekte ne vaa Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 piranhalı pilav var yermisin... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 herkesin bir derdi var durur içerisinde................... hoş geldin canım............. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 kopya çekmek yok... hoşbulduk kalbimin huzur köşesi... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 tamam yookta mns asık surat ne..hemen değiş.....şole gülen bişey koy oraya......... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 yüzüm gülüyor ama ya içim... Büyüklerle ben yapamıyorum çocuklar da almıyor beni oyunlarına devlet dairesinde yangından kurtarılmayacak sıkışmış bir çekmece gibiyim açılamıyorum sana Kardeşiyle sokaklarda hep bir örnek giydirilen sen nasıl sevmezsin eşitliği yürürken düşen çoraplarını aynı hizaya getirmek için annen değil miydi önünde diz çöken Öpüşme sahnesinin tam ortasında içeri girdiğin yazlık sinemanın yer göstericisiyim yürüyorsun fenerimin ışığında yer: Kız Kulesi ve sonu ayrılıkla bitecek hüzünlü bir aşk filmini oynuyor beyaz duvarında Bir kez olsun çıkmazken ağzından seni sevdiğimi her gün söylememi yadırgama bil ki bu şehirde iskelenin verilmesini beklemeden atlarım vapurlara Son karesi gibi Red Kit'in batan güneşe doğru sürerken atımı gitme kal demeni bekliyorum ama yalnızca rüzgar çekiştiriyor atkımı.......... Sunay Akın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Karadenizin dağlarında gezio şimdi o Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Sen de ordasın dimi dün buluşmuşsunuz zaten Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 ham erukler olmuş abi kırmızi kırmızi yedum onları hep... Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 merhaba arkadaşlar bugün kayıt oldum aslında hiç aklımda buraya kayıt olma yoktu fakat bir gün forumlar ilgili bir arama yapmam gerekiyordu google dan arattığımda burayı gördüm hoşuma da gitti üye olmaya karar verdim 22 yaşındayım aslen trabzonluyum istanbul zeytinburnunda oturuyorum dekorasyon dükkanımız var herhangi bir dekorasyon işiniz olursa itina ile yapılır dekorasyon dükkanı ha bayıldm valla ya hoşgelmissin abi ((geçmi oldu ne Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Nesine hoşgeldin diosun şunun ya Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 yazmazsam çok kırılırsın biliyorum sırf onun için yazıyorum aman sen kırılma Hoşgeldin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 hoşbulduk yav burda kaç gündür ağlıyom sen yazmadın diye.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2014 merhaba arkadaşlar bugün kayıt oldum aslında hiç aklımda buraya kayıt olma yoktu fakat bir gün forumlar ilgili bir arama yapmam gerekiyordu google dan arattığımda burayı gördüm hoşuma da gitti üye olmaya karar verdim 22 yaşındayım aslen trabzonluyum istanbul zeytinburnunda oturuyorum dekorasyon dükkanımız var herhangi bir dekorasyon işiniz olursa itina ile yapılır :biggrin: 22 yaşındayım.........................30 yaşındayım................... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2014 Admin Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2014 22 yaşındayım.........................30 yaşındayım................... Çok alemsin be Erbay... Hoş geldin ayrıca... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2014 Çok alemsin be Erbay... Hoş geldin ayrıca... 22 yaşındayım yazısını görünce irkildim yaşlandığımı farkettim moralim bozuldu :S hoşbulduk ayrıca Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2014 22 yaşındayım yazısını görünce irkildim yaşlandığımı farkettim moralim bozuldu :S hoşbulduk ayrıca Erbay döverim seni! 30 yaşında yaşlanılmaz.. Ben de üye olduğumda 37 idim, şimdi kaç yaşındayım hiç bilmiyorum.. Hoş geldin.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2014 Erbay döverim seni! 30 yaşında yaşlanılmaz.. Ben de üye olduğumda 37 idim, şimdi kaç yaşındayım hiç bilmiyorum.. Hoş geldin.. Hoşbuldum Radya button 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2014 Hoşbuldum Radya button :D Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2014 Merhabalar gormeyeli site bayagi degismis ve sanki biraz kisalmis gibi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2014 Admin Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2014 Merhabalar gormeyeli site bayagi degismis ve sanki biraz kisalmis gibi Hoşgeldin MonDieu http://www.turkish-media.com/forum/topic/333656-ana-sayfanin-kisa-tutulmasi-degisimi/ Alıntı
Φ eskisehirc Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2014 Çok eski bi konu ama,sonradan fark ettim msj sayısını görünce,uzun zaman olmus tekrar hos geldin diyeyim:D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.