Φ mystic river Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 hem müzik te var "esinlenme" hem sözler zaten tamamen kopya.. yaratıcılık bekliyoruz.. hatta ondan hiçbişi beklemiyoruz.. Alıntı
Φ tarlabaşı Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 ohooo yoncaya gelene kadar ne berbat müzik ler var. mesela seden güreli biz azda olsa iyi pop yapanlardan olarak biliriz ama sözleri "ödedim düşeni payıma yaşıyorsam aşk sebebim ........dön gel afftettim" olan bir şarkısı var ve kardeş türküler grubunun söylediği siya van-voghperk isimli parçanın çalıntısı. arka arkaya dinleyin anlarsınız.bizim şu pop piyasasının içinde birazda olsa iyi diye baktıımız biri bile yapıosa ne yoncalar yapar... ohooo yoncaya gelene kadar ne berbat müzik ler var. mesela seden güreli biz azda olsa iyi pop yapanlardan olarak biliriz ama sözleri "ödedim düşeni payıma yaşıyorsam aşk sebebim ........dön gel afftettim" olan bir şarkısı var ve kardeş türküler grubunun söylediği siya van-voghperk isimli parçanın çalıntısı. arka arkaya dinleyin anlarsınız.bizim şu pop piyasasının içinde birazda olsa iyi diye baktıımız biri bile yapıosa ne yoncalar yapar... ohooo yoncaya gelene kadar ne berbat müzik ler var. mesela seden güreli biz azda olsa iyi pop yapanlardan olarak biliriz ama sözleri "ödedim düşeni payıma yaşıyorsam aşk sebebim ........dön gel afftettim" olan bir şarkısı var ve kardeş türküler grubunun söylediği siya van-voghperk isimli parçanın çalıntısı. arka arkaya dinleyin anlarsınız.bizim şu pop piyasasının içinde birazda olsa iyi diye baktıımız biri bile yapıosa ne yoncalar yapar... ohooo yoncaya gelene kadar ne berbat müzik ler var. mesela seden güreli biz azda olsa iyi pop yapanlardan olarak biliriz ama sözleri "ödedim düşeni payıma yaşıyorsam aşk sebebim ........dön gel afftettim" olan bir şarkısı var ve kardeş türküler grubunun söylediği siya van-voghperk isimli parçanın çalıntısı. arka arkaya dinleyin anlarsınız.bizim şu pop piyasasının içinde birazda olsa iyi diye baktıımız biri bile yapıosa ne yoncalar yapar... ohooo yoncaya gelene kadar ne berbat müzik ler var. mesela seden güreli biz azda olsa iyi pop yapanlardan olarak biliriz ama sözleri "ödedim düşeni payıma yaşıyorsam aşk sebebim ........dön gel afftettim" olan bir şarkısı var ve kardeş türküler grubunun söylediği siya van-voghperk isimli parçanın çalıntısı. arka arkaya dinleyin anlarsınız.bizim şu pop piyasasının içinde birazda olsa iyi diye baktıımız biri bile yapıosa ne yoncalar yapar... hobaaaaaa bu ne ya. gitmio diye tekrar bastım bi kaç sefer dört kere göndemiş yoksa bu kadarda hırslı deilim ))))) Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 ohooo yoncaya gelene kadar ne berbat müzik ler var. mesela seden güreli biz azda olsa iyi pop yapanlardan olarak biliriz ama sözleri "ödedim düşeni payıma yaşıyorsam aşk sebebim ........dön gel afftettim" olan bir şarkısı var ve kardeş türküler grubunun söylediği siya van-voghperk isimli parçanın çalıntısı. arka arkaya dinleyin anlarsınız.bizim şu pop piyasasının içinde birazda olsa iyi diye baktıımız biri bile yapıosa ne yoncalar yapar... ohooo yoncaya gelene kadar ne berbat müzik ler var. mesela seden güreli biz azda olsa iyi pop yapanlardan olarak biliriz ama sözleri "ödedim düşeni payıma yaşıyorsam aşk sebebim ........dön gel afftettim" olan bir şarkısı var ve kardeş türküler grubunun söylediği siya van-voghperk isimli parçanın çalıntısı. arka arkaya dinleyin anlarsınız.bizim şu pop piyasasının içinde birazda olsa iyi diye baktıımız biri bile yapıosa ne yoncalar yapar... ohooo yoncaya gelene kadar ne berbat müzik ler var. mesela seden güreli biz azda olsa iyi pop yapanlardan olarak biliriz ama sözleri "ödedim düşeni payıma yaşıyorsam aşk sebebim ........dön gel afftettim" olan bir şarkısı var ve kardeş türküler grubunun söylediği siya van-voghperk isimli parçanın çalıntısı. arka arkaya dinleyin anlarsınız.bizim şu pop piyasasının içinde birazda olsa iyi diye baktıımız biri bile yapıosa ne yoncalar yapar... ohooo yoncaya gelene kadar ne berbat müzik ler var. mesela seden güreli biz azda olsa iyi pop yapanlardan olarak biliriz ama sözleri "ödedim düşeni payıma yaşıyorsam aşk sebebim ........dön gel afftettim" olan bir şarkısı var ve kardeş türküler grubunun söylediği siya van-voghperk isimli parçanın çalıntısı. arka arkaya dinleyin anlarsınız.bizim şu pop piyasasının içinde birazda olsa iyi diye baktıımız biri bile yapıosa ne yoncalar yapar... ohooo yoncaya gelene kadar ne berbat müzik ler var. mesela seden güreli biz azda olsa iyi pop yapanlardan olarak biliriz ama sözleri "ödedim düşeni payıma yaşıyorsam aşk sebebim ........dön gel afftettim" olan bir şarkısı var ve kardeş türküler grubunun söylediği siya van-voghperk isimli parçanın çalıntısı. arka arkaya dinleyin anlarsınız.bizim şu pop piyasasının içinde birazda olsa iyi diye baktıımız biri bile yapıosa ne yoncalar yapar... hobaaaaaa bu ne ya. gitmio diye tekrar bastım bi kaç sefer dört kere göndemiş yoksa bu kadarda hırslı deilim ))))) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.