Φ bozkurt34-mehmet Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 arkadaşlar üsküdardan ben mehmet yeni katıldım aranızda bana da yer vaarmı ALLAH a emanet olun.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 arkadaşlar üsküdardan ben mehmet yeni katıldım aranızda bana da yer vaarmı ALLAH a emanet olun.... hoşgeldin arkadaşım elbetteki var olmazmı Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 arkadaşlar üsküdardan ben mehmet yeni katıldım aranızda bana da yer vaarmı ALLAH a emanet olun.... Hoş geldin arkadaş Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 arkadaşlar üsküdardan ben mehmet yeni katıldım aranızda bana da yer vaarmı ALLAH a emanet olun.... hoş gelmişsin yer olmaz olurmu elbette var saygılar...sende her daim ALLAH'A emanet ol. Alıntı
Φ bozkurt34-mehmet Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 hepinize teşekkürler arkadaşlar ALLAH razı olsun Alıntı
Φ bozkurt34-mehmet Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 hosgeldin teşekkürler gülsün Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.