Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl Sevgli Erbay ,yeğenciğim ve Murti Abim şiirleriniz gerçekten çok güzel çok anlanlamlı,hepinize gönülden teşekkürler
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl Sevgli Erbay ,yeğenciğim ve Murti Abim şiirleriniz gerçekten çok güzel çok anlanlamlı,hepinize gönülden teşekkürler Sen ne anlarsın şiirden be
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl naber fıstıkım Şeker ablam şeref verdin sayfama İyidir,sen de iyisindir inşallah
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Ailemdensin,İzmir'den Konya'ya,Konya'dan İzmir'e uçan kelebeğimsin..
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Ailemdensin,İzmir'den Konya'ya,Konya'dan İzmir'e uçan kelebeğimsin.. Teşekkür ederim sen de benim sevdiklerimdensin.. abimsinn Uçtum yine, Konya semalarında dolaşıyorum artık
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl Nasılsın bacım görüşemiyik sen derslerle yidin kafayı herhal arada bi uğra
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Nasılsın bacım görüşemiyik sen derslerle yidin kafayı herhal arada bi uğra Yaaaa ewt çok çalışkan sürekli ders çalışan inek bi öğrenciyim ya :woot: ama cidden çok yoğun dersler bu dönem o yüzden kayboldum,yanlız bakıyorum da unutulmuşum,unutmuşsunuzz,üzüldüm
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl nerelerde bu koca kelebek yav... bi şiir bırakıyım defterine bari sen seversin... Hamal Özü bilmeden bilimi kurcalama Sözü bilmeden sohbette bocalama ''bunca yükle öleceksin''dedim hamala ''ölüm kolay! sen umuttan haber ver.''dedi. ''umut var oldukça dünyayı ver sırtıma.'' Erhan Güleryüz
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 18 yıl unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl Sayın LilaC... Kelebek yollamışsınız, bu çiçeğe konsunlar e mi?
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 18 yıl Sayın LilaC...Kelebek yollamışsınız, bu çiçeğe konsunlar e mi? Konsunlar bakalım.. çok güzelmiş çiçeğiniz teşekkürler
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 17 yıl merhaba güzeller güzeli leylak.. merhaba diloşcum çok teşekkür ederim hem kelebek hem de iltifat için Gerçekten çok güzel bi kelebek
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 17 yıl şimdilik öylesine uğradım geniş bir zamanda şiirle geleceğim Her zaman her şekilde beklerim ablacım
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 17 yıl Sen! Sen, esirliğim ve hürriyetimsin, Çıplak bir yaz gecesi gibi Yanan etimsin, Sen, memleketimsin. Sen, ela gözlerinde yeşil hareler, Sen, büyük, güzel ve muzaffer Ve Ulaşıldıkça ulaşılmaz olan Hasretimsin... Nazım HİKMET
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.