Misafir olivia Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 O benim kuşummm Çok tatlı, şeker mi şeker arkadaşım.. Bakındım bakındım birde ne göremeyeyim kuşumun anı defteri yok.. Seni seven üyelerden biri olarak, canımcığımın defterini ilk ben karalayayım dedim.. Uzun zamandır aramızda... Herkese pozitif yaklaşanlardan... On-line olarak gördüğümde sevindiğim bir arkadaşım.. Herşey gönlünce olsun lilac.. Seni seviyorum kuşumm.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 LilaC senin anı defterin yokmuydu ? Bu açıldığına göre yokmuş ? LilaC içinde iyi bir kalp ve yürek taşıyan , anlayışlı , hal hatır soran gönlü geniş biri. siteye gerçekten iyi birşeyler katan sevecen bir arkadaşım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 ben hayatımda böyle tuhaf birini sevmemiştim.. şaka bi yana burdan tanıdığım kadarıyla seviyesini hiç bozmayan burda nasılsa reelde de aynısı olduğuna inandığım bir arkadaş...İnşallah ömrün boyunca ailene vatanına milletine layık olursun..sevgiler saygılar... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Kuşuumm cnmmm tatlı şekeriimm ya ben bunu neden hiç görmedim..ben de üzülüyordum kendi kendime neden benim de bi anı defterim yok diye,varmışta haberim yokmuşş hepinize ne kadar çok teşekkür etsem azdır..ben de sizleri burda görünce o kadar çok mutlu oluyorum ki.. hepiniz benim için çok özelsiniz Oliviacığım: o benim bitaneciğim,candyim zaten Murti san: kendisinin de dediği gibi büyükle büyük küçükle küçük olabilen cnmm abim(artık abi diyim ha ne dersin ) The boss:bazen anlayamasam da çok iyi olduğuna inandığım büyük insan Erbay : tuhaf bişi ama çok seviyorum ya ben onu daa çok saolun dostlarım Sevgiler ,Saygılarr Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Kuşuumm cnmmm tatlı şekeriimm ya ben bunu neden hiç görmedim..ben de üzülüyordum kendi kendime neden benim de bi anı defterim yok diye,varmışta haberim yokmuşş Oliviacığım: o benim bitaneciğim,candyim zaten Nihayet görmüşsün kuşşş anı defterini.. Yazdıkların seni anlatıyor tatlım.. Anlamak mı..? yok öyle kolay birşey... Bazılarının bir ömür tüketse de başaramayacağı bir iştir..Beni anlamak.. Anlaşılacak ilk şey anlayamadığınızdır..anlasanız.. sevmenin başlangıcıdır.... Ben anlama güçlüğü çekmiyorum mesela... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Bu nick değildi,değiştirebilip anlayasın.. eğer bir başkasına veya başkasını anlatabilecek duruma geldiysen pekala buyur... Anlat bakayım...beni..??? Ya the boss sen kendi kendine neyi açıklığa kavuşturmak istiyorsunki.. Yazdığın şeyleri tekrar okurmusun.. Fark, seni anlatmam ve yazdıklarının tümü.. Bu fark değil bir problemdir.. Peki ortadaki problem nedir..Bunu da sen düşün.. Düşündüğün ve sonra cvp verdiğin beni tasvip etmezse bişey yazmıcam.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Sevgili the boss.. Doktorlar senin için de" kendi haline bırakın" dedi.. Hadi sende sağlıcakla kal.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Murti san: kendisinin de dediği gibi büyükle büyük küçükle küçük olabilen cnmm abim(artık abi diyim ha ne dersin ) çok saolun dostlarım Sevgiler ,Saygılarr Sağol LilaC tabi diyebilirsin ! Tabi Öz abin gibi olamasamada düşünmen yeter teşekkürler İstersen dede bile diyebilirsin ! Hala,teyze demede İnsanlara bakış açısı ve cana yakınlığıyla iyi birisisin sağol.......! Unutma iyilik insanın önce kendinde olmalı buda sende var Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Burası benim anı defterim diill mii Ama ben sizi tartışmalarınızla hatırlamak istemiyorum,hep sevdiğim en güzel yanlarınızla hatırlamak istiyorum.. kuşum oliviacım ve sevgili The boss lütfen...sizi barışa davet ediyorum,bir daha asla birbirinizi kırmamak üzere.. Sağol LilaC tabi diyebilirsin ! Tabi Öz abin gibi olamasamada düşünmen yeter teşekkürler İstersen dede bile diyebilirsin ! Hala,teyze demede İnsanlara bakış açısı ve cana yakınlığıyla iyi birisisin sağol.......! Unutma iyilik insanın önce kendinde olmalı buda sende var Murti abicim sen de abimsin bundan sonra ewt haklısın iyilik insanın önce kendinde olmalı tıpkı sende fazlasıyla olduğu gibi herşey için çok teşekkür ederim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 LilaC cigimla fazla karsilasip gorusmemis olsak da ilginc bir sekilde aramizda sevgi olusuverdi.En azindan benim tarafimdan.Isim benzerliginden mi bilmiyorum,adimiz da cok yanyana geliyor,hosuma gidiyor Kendisini cok seviyeli,canayakin,sevgi dolu ve cokk tatli buluyorum ve eminim daha bilmedigimiz bir cok guzel ozellikleri vardir..hep mutlu olmasini diliyorum,seni seviyorum LilaC Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 LilaC cigimla fazla karsilasip gorusmemis olsak da ilginc bir sekilde aramizda sevgi olusuverdi.En azindan benim tarafimdan.Isim benzerliginden mi bilmiyorum,adimiz da cok yanyana geliyor,hosuma gidiyor Kendisini cok seviyeli,canayakin,sevgi dolu ve cokk tatli buluyorum ve eminim daha bilmedigimiz bir cok guzel ozellikleri vardir..hep mutlu olmasini diliyorum,seni seviyorum LilaC Duygular karşılıklı cnmm ben de seni çok seviyorum..yazılarından anladığım kadarıyla da çok sempatiksin Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sevgili arkadaşım leyla Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 *SİZL£Rİ ÇOK S£VİYORUM* Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Bucucum çok teşekkür ederim,sevilmeye layık bi insansın ben de seni çok seviyorum Ayrıca bu güzel çalışmanı anı defterimde paylaştığın için çok teşekkürler Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Bucucum çok teşekkür ederim,sevilmeye layık bi insansın ben de seni çok seviyorum Ayrıca bu güzel çalışmanı anı defterimde paylaştığın için çok teşekkürler duygularımız karşılıklı arkadaşım sevgiyle kal... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 bütün sevdiklerim burda ne güzel, çok teşekkür ederim burcu Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Burası benim anı defterim diill mii Ama ben sizi tartışmalarınızla hatırlamak istemiyorum,hep sevdiğim en güzel yanlarınızla hatırlamak istiyorum.. kuşum oliviacım ve sevgili The boss lütfen...sizi barışa davet ediyorum,bir daha asla birbirinizi kırmamak üzere.. Sağol kuşum ben almıyım.. Özür diliyorum.. Topiği ben açtım ben batırdım.. Sevgiyle kal kuşş.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 sevgili Prusias çok teşekkür ederim çok naziksin Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 rica ederim ne demek Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa demiş ki suya: Gel sevdalım ol,hayatıma anlam veren mucizem ol... Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüreğim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına... Zamanla su, buhar olmaya,ateş, kül olmaya başlamış.Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı...Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su... Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları... Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış;aşkın bazen gitmek olduğunu. Ama gitmenin yitirmek olmadığını.... Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla. İşte o zamandan beridir ki:Ateş sudan, su ateşten kaçar olmuş..Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini sadece ateş alır olmuş... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 kuşummm çok teşekkür ederim canımın içii Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş. __Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş.. __Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve; __Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş. Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma; __Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış.. Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş.. Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla: __Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle: __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.