Φ bulenttg Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Dört kafadar akşam kafaları çekerler ve arabalarına binip evlerine giderken kaza geçirip dördüde ölür. Günahkar bulunup cehenneme giderler. Cehennem girişinde kendilerine sorulur; Türk cehennemi veya avrupa cehennemi mi,hangisine gitmek istersiniz? ikisi arasında ne fark var? Avrupa cehenneminde her gün bir kepçe ********* yiyeceksiniz, Türk cehennemin de her gün bir kova diye yanıt alırlar. Üç arkadaş avrupa olanını tercih eder.. diğeri türk doğdum,türk öldüm ben türk cehennemini istiyorum der ve giderler. Aradan 3 ay geçmiştir,avrupa cehenneminde olan 3 arkadaş biz burda her gün bir kepçe ********* yiyip durmaktan perişan olduk derler; Ya bizim diğer arkadaş her gün bir kova yemekten ne hale gelmiştir diyerek izin alıp arkadaşlarını ziyarete giderler. O da ne gittiklerinde ne görsünler Türk cehenneminde olan yan gelip yatmakta;bu ne hal diye sorarlar... O da ne desin, Burası türk cehennemi ..Bir gün ********* bulunuyor,kova yok....Diğer gün kova var,********* yok....Üç aydan beri burda bir ********* yediğim yok.. Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Fıkra güzel. Ama türkiye bu kadar kötü durumda mı? Her yerde türkiye ile ilgili bu tür hikayeler fıkralar yayınlanıyor. Bence kendimize acıyacağımıza, çalışmalıyız. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.