Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 3u1 arada bir tatil olacak italya, belcika, hollanda Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 3u1 arada bir tatil olacak italya, belcika, hollanda benden tatli istiyordun ama belcika olursa aslinda senin bize cukulata yollaman gerekiyor belcika'nin bir sehiri var Brugge galba ismi orasi en guzel sehiri diye duymustum . Italyanin bir cok guzel sehiri var gidinci bence zaman ayirip sehir gezisi yapilmali Hollandayi zaten benden daha iyi taniyorsun sanirim Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 benden tatli istiyordun ama belcika olursa aslinda senin bize cukulata yollaman gerekiyor belcika'nin bir sehiri var Brugge galba ismi orasi en guzel sehiri diye duymustum . Italyanin bir cok guzel sehiri var gidinci bence zaman ayirip sehir gezisi yapilmali Hollandayi zaten benden daha iyi taniyorsun sanirim Normal degilmi tatile gidecek olan sensin yakin zamanda ben simdi gitmeyecegim .. Ustelik ben tatile gittigimde havasindanmi suyundanmi nedir anlamis degilim yemeden icemeden kesiliyorum... Belcikaya daha onceleride gittim ama hic cikolata gormedim... Hollandayi senin kadar taniyorum hollandada yasamiyorum cunku.. italyada ise cizmeye sigarmiyim bilmiyorum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 şimdi ben ne desem hava nasıl memleketinde desem... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 burasi halen ilk bahar havasi suan 18 derece 3 olum yolundan birtanesini secmek zorunda olsan ( yanarak, bogularak, yada duserek ) hangisini secersin desem Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 Normal degilmi tatile gidecek olan sensin yakin zamanda ben simdi gitmeyecegim .. Ustelik ben tatile gittigimde havasindanmi suyundanmi nedir anlamis degilim yemeden icemeden kesiliyorum... Belcikaya daha onceleride gittim ama hic cikolata gormedim... Hollandayi senin kadar taniyorum hollandada yasamiyorum cunku.. italyada ise cizmeye sigarmiyim bilmiyorum ben seni hollanda'da yasiyorsun biliyordum alttaki sorum yukarda yazili Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 ben seni hollanda'da yasiyorsun biliyordum alttaki sorum yukarda yazili Yanlis biliyorsunuz ozaman nyx-fallen angel... Sorunuzun cevabina gelince d) hicbiri ... ama illada birini secmek zorunda kalirsam ozaman c sikki yani duserek.. sarkilardan fal tutulurmu desem... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 mutlu ederse tutun derim bu da ne yagmuru desem Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 Mayis yagmuru ... gonder gonder bu tarafada yagmur hatta kar elinizde varsa onuda gonderebilirsiniz desem.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 kar yok ama butun yagmurlar sizin olsun derim yarin kahvalti yaparken kahve icmeyin desem Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 kahve sevmem ben derim tam gezmelik oldu hava serinledi desem Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2009 valla burda tamda isiniyordu havalar derim hadi kalk pc basindan evi temizle desem Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 Birak daginik kalsin derim... Son zamanlarda oyun bolumleri neden bukadar durgunlasti desem.... Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 pek aktiflik yok kendi kendinede zor oluyor derim canın sıkkınmı desem Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2009 Oradan oylemi gozuyor derim... Oyunlara katilmayan arkadaslara ceza sistemi getirilmeli desem... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 bencede derim tembel ol desem Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Derhal derim Dürüstsün desem Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Öleyim derim Karnın tok desem Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Salatadan şişti derim Hareketli birisin desem... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Eeee atalarimiz ne demis nerede hareket orada bereket... Aksama yemekte ne var desem... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2009 kapuz, kola, peynir, ekmek ? neden desem, aklına ilk gelen şey ne olur ? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 KOlaaaaaa valla yanıyorum şimdi annem yemeği tuzlu yapmış.oyyyy Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 KOlaaaaaa valla yanıyorum şimdi annem yemeği tuzlu yapmış.oyyyy durmadan cevap veriyorsun ama soru sormuyorsun gelin sercani dovelim dersem ne dersin ? Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Siddet kotu bir seydir ... El kadar cocuk dovulurmu hic... Aciktim desem.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 afiyet olsun derim... ne desem ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.