Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 kolundan tutalımda düşmesin derdim nasılsın desem ? ? ? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 kolundan tutalımda düşmesin derdim nasılsın desem ? ? ? iyiyim teşekkür ederim derim... hayret yetişebildim bu güzel sorunu cevaplaayabildim peki sen nasılsın? desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 geçmiş olsun sardunyam... Allah acil şifalar versin.... çok teşekkür ederim arkadaşım Yeni gördüm bende geçmiş olsun arkadaşım Allah sağlık sıhhat versinNen yokkene bu başlık aşağılara düşmüş desem... saolasın honest... iyiyim derim... sıcak bir sahlep istedi canım desem... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 sıcak bir sahlep istedi canım desem... al canım ablamm..(canım annem) benim...doya doya iç ...derim.. bugün de hava düne göre soğuk desem... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 birasçıkkk derimmm...... gününn nasıldı desem___?? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 bugün okula gitmedim...anladın sen beni..=)) derim hayat olduğun yerde nasıl desem? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 arkadaşım nilgüne gittim biraz gevezelik ettik ve çok güldük... ah bu kocalar insanı öldürüyorlar... günüm iyi gidiyor şuana kadar inşallah iyi bitecek. sürprizleri sever misin desem? Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 bayılırımmmm derimm.... bu arada çoktandır görüşemioss canımm ablamm iyisin inşallahh... yağmurlu havalar içini karartır mı desem...?? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 tam teerrrsii derim...yağmurları severim... derim peki yağmurlar sana en çok ne hatırlatır desem... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 evet görüşemiyoruz nihayet karşılaştık... ben iyiyim umarım sizde iyisiniz, canım kızım ve sen... hayır içimi karatmaz yapmurlu havalar... kardan adam yapmayı özledin mi?(canım kısım benden hızlı davranıyor eee boynuz kulağı geçermiş değil mi? benden hızlısı yoktu eskiden) Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 iiyimm ablacımm saoll.... kardan adamm yapmayıı o kadar çook ösledimm kii keşke kar yağsadaaa yapsakkk.... şarkı sölemeyi mii dinlemeyi mii sewersin desemmm...? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 evet görüşemiyoruz nihayet karşılaştık... ben iyiyim umarım sizde iyisiniz, canım kızım ve sen...hayır içimi karatmaz yapmurlu havalar... kardan adam yapmayı özledin mi?(canım kısım benden hızlı davranıyor eee boynuz kulağı geçermiş değil mi? benden hızlısı yoktu eskiden) :hug: ama kıyamam kiii...o zaman ben bekleyim seni... boynuzun kulağı geçmek ne haddine... kulak olmasa biz nasıl olurduk ki... --bu aarada şarkı dinlemeyi severim...öyle söylemek gibi bi yeteneğim yokk kii...havada karga kalmaz... --- özlemek mi...özlenmek mi... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 şarkı dinlerim hemde çok dinlerkende söylerim ama söylerken kargalar kaçıyor o bakımdan konserlerimi kendi kendime yaparım. sesime dayanamazsınız... (bak görüyormusun hemen hemen aynı cümleyi kurmuşuz sen bana benzemeye başladın ve geçeceksin beni kızım benim varisim sensin) bu aralar en çok hangi şarkıyı seviyorsun? Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 bu aralarrr emre aydın dayan yalnızlığımaa takmışş durumdayımmm.... müzikk ruhun gıdası mı gerçektenn??? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 bence evet ben ney dinlemeyi çok severim ve dinlerkende huzur bulurum (mercan dede) özellikle çocukluğundan en çok neyi özledin? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 ben çoocukluğumu özledim....ve en çok çocukluk hislerimi özledim.......ağlarken sadece ağlamak için ağladığım şımarık anlarımı özledim... bide ben amcamı özledim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 amcamı bende özledim yakışıklılar yakışıklısı Tarık Akan gibi karizma amcamı özledim kaybedeli 6 yıl oldu... sana kırçiçeklerinden tac yapsam ne dersin? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 bişey demem...sadece eğilirim... senin yaptığın tacı da bir ömür çıkarmam başımdan.... bide sımsıkı sarmalarım ssenii Allah rahmet eylesin ablam..(canım annem) hem senin amcana hem benim amcama...Allah nur içinde yatmalarını nasip etsin...mekanları cennet yerleri nur dolsun... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 aminnn birtanem sana tac yaptım yıldızlardan ve aralarında papatyalar var... senin gibi ışıl ışıl ve senin gibi bembeyazlar... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 aminnn birtanem sana tac yaptım yıldızlardan ve aralarında papatyalar var... senin gibi ışıl ışıl ve senin gibi bembeyazlar... aldım...taktım tacımı....yarın sınavımda da başımda uğur olsun... teşekkürler... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 uğurun bol olsun ve iyi haberlerle gel... güzel kızım... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 abla bısıler yazmayı unutmussun desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 haklısın derim... ne var ne yok desem. yine okulu bırakma taktikleri deniyormusun desem? Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 yok yok hair tirnaklarini törpülürsün desem Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 yuk artık moderen takılıyoz kalemtraş kullanıyoruz artık depresyondamısın desem ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.