Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

.............Desem ne dersin?

Önerilen İletiler

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
geçmiş olsun sardunyam... Allah acil şifalar versin....

çok teşekkür ederim arkadaşım :clover:

Yeni gördüm bende geçmiş olsun arkadaşım Allah sağlık sıhhat versin

Nen yokkene bu başlık aşağılara düşmüş desem...

saolasın honest... :clover:

iyiyim derim...

sıcak bir sahlep istedi canım desem... :stuart:

Gönderi tarihi:

evet görüşemiyoruz nihayet karşılaştık... ben iyiyim umarım sizde iyisiniz, canım kızım ve sen...

hayır içimi karatmaz yapmurlu havalar...

kardan adam yapmayı özledin mi?(canım kısım benden hızlı davranıyor eee boynuz kulağı geçermiş değil mi? benden hızlısı yoktu eskiden) :P:wub:

Gönderi tarihi:

iiyimm ablacımm saoll.... :hug:

kardan adamm yapmayıı o kadar çook ösledimm kii keşke kar yağsadaaa yapsakkk.... :ermm::whistling:

şarkı sölemeyi mii dinlemeyi mii sewersin desemmm...? :whistling:

Gönderi tarihi:
evet görüşemiyoruz nihayet karşılaştık... ben iyiyim umarım sizde iyisiniz, canım kızım ve sen...

hayır içimi karatmaz yapmurlu havalar...

kardan adam yapmayı özledin mi?(canım kısım benden hızlı davranıyor eee boynuz kulağı geçermiş değil mi? benden hızlısı yoktu eskiden) :P:wub:

:hug: :hug: ama kıyamam kiii...o zaman ben bekleyim seni... :) boynuzun kulağı geçmek ne haddine... kulak olmasa biz nasıl olurduk ki...:kiss:

--bu aarada şarkı dinlemeyi severim...öyle söylemek gibi bi yeteneğim yokk kii...havada karga kalmaz... :blushing::D ---

özlemek mi...özlenmek mi...

Gönderi tarihi:

şarkı dinlerim hemde çok dinlerkende söylerim ama söylerken kargalar kaçıyor o bakımdan konserlerimi kendi kendime yaparım. sesime dayanamazsınız... (bak görüyormusun hemen hemen aynı cümleyi kurmuşuz sen bana benzemeye başladın ve geçeceksin beni kızım benim varisim sensin) :wub:

bu aralar en çok hangi şarkıyı seviyorsun?

Gönderi tarihi:

bişey demem...sadece eğilirim...:) senin yaptığın tacı da bir ömür çıkarmam başımdan.... bide sımsıkı sarmalarım ssenii :hug:

Allah rahmet eylesin ablam..(canım annem) hem senin amcana hem benim amcama...Allah nur içinde yatmalarını nasip etsin...mekanları cennet yerleri nur dolsun... :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.