Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 evet severim siyah bir kaplanım olmasını çok istemişimdir evde hayvan beslemek sağlıklımı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 evet çok severim ama korkarım.. akıl yaştamıdır yoksa baştamıdır desem? kiminin başındadır kiminin değildir evet severim siyah bir kaplanım olmasını çok istemişimdir evde hayvan beslemek sağlıklımı ben kedi bakıyorum şimdiye kadar bir sağlıksızlığını görmedim (üstelik kendimi bildim bileli) yüksekten korkarmısın desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 yuk korkmam alışığım fobilerin neler Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 yook beee korkmammm pekii en korktuğunn hayvann yuuk deme vardıırr elbett bi tanee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 eskiden vardı yedim fobilerimi ekmek arası acıktınmı desem? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 yılan en sevdiğin hayvan yok açıkmadım sen acıktın galiba desem Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 kuşşlarr hobilerinn desemm...... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 hobim de yok ben çok tembelim ya sende tembelmisin yoksam desem? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 tembelın onde gıdenıyım ıddayı kaybettım bısı yazacammı desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 hobim de yok ben çok tembelim ya sende tembelmisin yoksam desem? çok tembelim coookk..etobur mu otobur mu..otobur mu otobus mu desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 otobur de, vejeteryanım ben yaşasın otcullar ne desem ne desem? ben gidiyom desem... okul vakti geliyor çocukları alayım desem... sizi seviyom desem ve gitsem... hoşçakalın... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 hooşçakkall biz de senii seeviyoss derimm ehh yıllarr çabuuk geçioo geçmişşten en çççok özlediğinizz şey yada kişi desemmm Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 bi cadı sabrina vardı onu özledim senin desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 otobur de, vejeteryanım ben yaşasın otcullar ne desem ne desem? ben gidiyom desem... okul vakti geliyor çocukları alayım desem... sizi seviyom desem ve gitsem... hoşçakalın... gulegule gidin gulegule gelin.. rock mı klasik muzuk mı desem Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 yaww senin iki lafındann birii cadı alışkanlıkk yaptıı galibaa bnn de bebekliğimii özlediimm hatırlamıyorum ama hayatımın en rahat ekmek elden su gölden günleri olmalıı istanbuluunn en sevdiğinn yönüü desemm...... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 muhteşemm boğazıı ehh bana müsadee çıkmamm gerekk hoşçakall kib desemm Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 güle güle cadı'cım havamı sumu Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 ikisi de Tatil mi mesai mi Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 hiçbiri mause artık tarih oluyor desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 sen tarih olacan derim beş kardeş senin hatırını sormaya gelcek desem Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 sen tarih olacan derim beş kardeş senin hatırını sormaya gelcek desem buyursun gelsinler bendeki beş kardeşle çok iyi anlaşacaklarına eminim derim bu ay sonunda doğalgaz faturası fena yakacak...acaba kapatsam mı hava da güzel gibi sanki desem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 ''Seni cimri lale'' derim.. Ege'mi uyutmam gerekiyor desem.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 ''Seni cimri lale'' derim.. Ege'mi uyutmam gerekiyor desem.. Egeyi uyutcam diye amannn sen uyumaaaaa derimm.. bu arada belki ben cıkmış olurum gorusemeyebiliriz ders çalışcam biraz kendine iyi bak görüşemezsek... bana cimri diyeceğinini biliyodum desemm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.