Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2009 16 yıl seni buralarda görürmüydük desen sonra bende beni özlediniz mi derim
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 16 yıl Geçen hafta ben de taşıdım,kolay gelsin derim Yedi numara dizisi çok güzel desem...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 16 yıl Her guzel olan sey gibi onunda sonu geldi derim.... Yagmur yagiyor arap kizini gordunmu desem...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 16 yıl Ben gordum yagmur yagmadigindada goruyorum... Bilgisayar basinda fazla dusunme desem...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 16 yıl ben düşünmekten vazgeçtim,hastayım zati uyumak istiyorum desem...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 16 yıl Muazzez Ersoy - At kadehi elinden cal derim ... Radyoya reklam verelim desem...
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 16 yıl hiç işin gücün yok mu derim şu okulun sitesi bi düzelmedi gitti desem
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 16 yıl Hangi okul derim Ben bugün çok yoruldum gel yemekleri sen yap desem
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 16 yıl oldu abla hazır gelmısken yerı sılım bulasıkları falanda yıkayım yarın denıze mı yaylaya mı gıtsem desem
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 16 yıl İkisi birarara da olsa Kahveyi ikisi bir arada mı üçü bir arada mı içersin desem
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 16 yıl abla hıc tanıyamadın mı benı ortadan cok sekerlıden az telvesı bol ama bataklık kıvamında olmayan derım sımdı buz gıbı bıra eslıgında bı sıgara yakmak ısterdım desem
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 16 yıl yak ne duruyorsun çok istiyordun derim.. bugün içmeden başım dönüyor desem..
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 16 yıl bıra ıc abla ıyı gelır basının donmesını gecırır her derde deva atalar bosuna dememıs cıvı cıvıyı soker dıye derım gercekten azıcık karete bılyomusun desem
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 16 yıl ) 15 gun once kısa bır voleybol macı yaptım en son ne zaman kıtap okudun ?
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 16 yıl mecburen mecburen işe gitmek mecburen mecburen mecburen mecburiyetten diye bi şarkı vardı nedense aklıma geldi şimdi tatil
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 16 yıl mecbur kılmanaa üzüldümm..)) tatil ıs arası kısa bı cay molası ) gelecek
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 16 yıl işsiz adamı kim ne yapar mecbur tabi bak tatilde benim için hersene 30 gün gezmek demek gelecek : bilinmeyen huzur desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.