Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 16 yıl 3u1 arada bir tatil olacak italya, belcika, hollanda benden tatli istiyordun ama belcika olursa aslinda senin bize cukulata yollaman gerekiyor belcika'nin bir sehiri var Brugge galba ismi orasi en guzel sehiri diye duymustum . Italyanin bir cok guzel sehiri var gidinci bence zaman ayirip sehir gezisi yapilmali Hollandayi zaten benden daha iyi taniyorsun sanirim
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 16 yıl benden tatli istiyordun ama belcika olursa aslinda senin bize cukulata yollaman gerekiyor belcika'nin bir sehiri var Brugge galba ismi orasi en guzel sehiri diye duymustum . Italyanin bir cok guzel sehiri var gidinci bence zaman ayirip sehir gezisi yapilmali Hollandayi zaten benden daha iyi taniyorsun sanirim Normal degilmi tatile gidecek olan sensin yakin zamanda ben simdi gitmeyecegim .. Ustelik ben tatile gittigimde havasindanmi suyundanmi nedir anlamis degilim yemeden icemeden kesiliyorum... Belcikaya daha onceleride gittim ama hic cikolata gormedim... Hollandayi senin kadar taniyorum hollandada yasamiyorum cunku.. italyada ise cizmeye sigarmiyim bilmiyorum
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 16 yıl burasi halen ilk bahar havasi suan 18 derece 3 olum yolundan birtanesini secmek zorunda olsan ( yanarak, bogularak, yada duserek ) hangisini secersin desem
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 16 yıl Normal degilmi tatile gidecek olan sensin yakin zamanda ben simdi gitmeyecegim .. Ustelik ben tatile gittigimde havasindanmi suyundanmi nedir anlamis degilim yemeden icemeden kesiliyorum... Belcikaya daha onceleride gittim ama hic cikolata gormedim... Hollandayi senin kadar taniyorum hollandada yasamiyorum cunku.. italyada ise cizmeye sigarmiyim bilmiyorum ben seni hollanda'da yasiyorsun biliyordum alttaki sorum yukarda yazili
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 16 yıl ben seni hollanda'da yasiyorsun biliyordum alttaki sorum yukarda yazili Yanlis biliyorsunuz ozaman nyx-fallen angel... Sorunuzun cevabina gelince d) hicbiri ... ama illada birini secmek zorunda kalirsam ozaman c sikki yani duserek.. sarkilardan fal tutulurmu desem...
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 16 yıl Mayis yagmuru ... gonder gonder bu tarafada yagmur hatta kar elinizde varsa onuda gonderebilirsiniz desem..
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 16 yıl kar yok ama butun yagmurlar sizin olsun derim yarin kahvalti yaparken kahve icmeyin desem
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2009 16 yıl valla burda tamda isiniyordu havalar derim hadi kalk pc basindan evi temizle desem
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl Birak daginik kalsin derim... Son zamanlarda oyun bolumleri neden bukadar durgunlasti desem....
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 16 yıl pek aktiflik yok kendi kendinede zor oluyor derim canın sıkkınmı desem
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2009 16 yıl Oradan oylemi gozuyor derim... Oyunlara katilmayan arkadaslara ceza sistemi getirilmeli desem...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 16 yıl Eeee atalarimiz ne demis nerede hareket orada bereket... Aksama yemekte ne var desem...
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2009 16 yıl kapuz, kola, peynir, ekmek ? neden desem, aklına ilk gelen şey ne olur ?
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 16 yıl KOlaaaaaa valla yanıyorum şimdi annem yemeği tuzlu yapmış.oyyyy
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 16 yıl KOlaaaaaa valla yanıyorum şimdi annem yemeği tuzlu yapmış.oyyyy durmadan cevap veriyorsun ama soru sormuyorsun gelin sercani dovelim dersem ne dersin ?
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 16 yıl Siddet kotu bir seydir ... El kadar cocuk dovulurmu hic... Aciktim desem..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.