Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 hiç biri mi hepsi mi desem.. katil olmak mı kin tutmak mı desem..kararsızım derim..tahammületmemek daha zor önyargı mı desem.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Bi psikoloğa görünme vakti gelmiş derim.. Kafan mı karıştı,desem..? Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 katil olmak mı kin tutmak mı desem..kararsızım derim..tahammületmemek daha zor önyargı mı desem.. önyargılı yasamak daha zor derim..ben büyüyünce ölücem..intiharetmek mi eceliyle ölmek mi desem.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 önyargılı yasamak daha zor derim..ben büyüyünce ölücem..intiharetmek mi eceliyle ölmek mi desem.. duruma göre değişir bu şimdi çok sevdiğim biri gelse hadi öl dese ölürüm oracık da gerekirse intihar ederek ama ölürüm yaniiii ikizler mi tekizler mi aman be aklıma bişi gelmedi işte napimm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Bişey daha yazarsam ecelime kalmayacak sanırım iş.. Sustum Ellerini kana bulama desem.. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 önyargılı yasamak daha zor derim..ben büyüyünce ölücem..intiharetmek mi eceliyle ölmek mi desem.. ayyy içim karardı beee derim.sana oyunmoyun yasak bundanboyle derim..hahaaa hicde bile...özüne güvenmek mi özünü bilmek mi desem.. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 duruma göre değişir bu şimdi çok sevdiğim biri gelse hadi öl dese ölürüm oracık da gerekirse intihar ederek ama ölürüm yaniiii ikizler mi tekizler mi aman be aklıma bişi gelmedi işte napimm ölme yaw degmeez.iyi uzun yasayın derim..çiftizler derim..yunus mu ugurböceemi desem.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 çiftizler derim..yunus mu ugurböceemi desem.. ben uğur böcemmm diyim o halde ya hayat nası gidiyo desem ben sana olur mu ki acaba? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Atlar çekiyo,öyle gidiyo desem.. Sedoş'un hayatı bizden renkli desem.. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 ben uğur böcemmm diyim o halde ya hayat nası gidiyo desem ben sana olur mu ki acaba? nedenolmasın tabiiki nedemek derim..iyiyim cok sükür dikkatetmeye ozenliyim kendime derim.ya siz nasılsınız bu aralar desem Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 nedenolmasın tabiiki nedemek derim..iyiyim cok sükür dikkatetmeye ozenliyim kendime derim.ya siz nasılsınız bu aralar desem ben de iyiyim valla... sen İHD'ye gittin mi bu arada Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 ben de iyiyim valla... sen İHD'ye gittin mi bu arada gitmedim ama yarın gitmeyi düşünüyorum..pek kendimi hazır hissetmedim de ondan gidemedim..bu arada "happy kids" diye bi organizasyonda gonullu staj yapmayı düşünüorum,ne dersiniz desem Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 gitmedim ama yarın gitmeyi düşünüyorum..pek kendimi hazır hissetmedim de ondan gidemedim..bu arada "happy kids" diye bi organizasyonda gonullu staj yapmayı düşünüorum,ne dersiniz desem happy kidsi bilmiyorum ama yarın bi araştırım sana öm atim olur mu desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 happy kidsi bilmiyorum ama yarın bi araştırım sana öm atim olur mu desem tesekkurederim,internetten buldum happy kids i..tabiiki gloria,iletini bekliycem..siz istediğiniz her zaman mesaj yollayabilirsiniz bana Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 tesekkurederim,internetten buldum happy kids i..tabiiki gloria,iletini bekliycem..siz istediğiniz her zaman mesaj yollayabilirsiniz bana:clover: msn adresimi de kullanabilirsiniz. forumda yeniyim ama bu forumu uzun süredir takipettiğim için siz yabancı degilsiniz artık gibi desem.. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 gunaydııııın_sabahçı mı öğlenci mi desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 gunaydııııın_sabahçı mı öğlenci mi desem sabahçı de sabahçı Alıntı
Φ gümgüme Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Bi psikoloğa görünme vakti gelmiş derim.. Kafan mı karıştı,desem..? ben de hep psikolog olmak istememe rağmen açıklıkla soylemeliyim ki benim en iyi psikoloğum kendimim.dün pek psişiktim ve bugun iyiyim.sizce bu normal mi, bi öyle bi boyle desem.. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 ben de hep psikolog olmak istememe rağmen açıklıkla soylemeliyim ki benim en iyi psikoloğum kendimim.dün pek psişiktim ve bugun iyiyim.sizce bu normal mi, bi öyle bi boyle desem.. insanlık hali dersiniz di mi.. :lol:olur boyle seyler,takmayın kafalarınıza tokadan şapkadan başka bişey desem.. kalınsağlıcakla mı kalın salıncakta mı desem.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 ..bu arada "happy kids" diye bi organizasyonda gonullu staj yapmayı düşünüorum,ne dersiniz desem dil okulunuz beleşe gelir derim kızmayın noolur desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 dil okulunuz beleşe gelir derim kızmayın noolur desem dil okulum niye beleşe gelir..kızmam gereken bişey mi soylediniz..dediğiniz iyi bişey mi kötü bisey mi desem oldu kızmıom desem haa cocuk indirimi diye mi desem Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 dil okulum niye beleşe gelir..kızmam gereken bişey mi soylediniz..dediğiniz iyi bişey mi kötü bisey mi desem oldu kızmıom desem haa cocuk indirimi diye mi desem pardom cahilim happy kids yutdışında gönüllü kamp sandım derim beleşçi dedim diye kızmayın dedim desem Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 bilmem derim sihayx nerelerde acaba desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 çalışıyodur herhalde derim... sen çalışmıyormusun desem... Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 pardom cahilim happy kids yutdışında gönüllü kamp sandım derim beleşçi dedim diye kızmayın dedim desem yokyook kızmadım,ne haddime.. derim gonullu staj kariyer için önemli,desem..eylülde mezun oldum üni.den,ocak ayından itibaren yurtdışında olucam.o zamana kadar da gonullu stajyerlik yapmak istedim,desem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.