Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

.............Desem ne dersin?

Önerilen İletiler

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Bi psikoloğa görünme vakti gelmiş derim..:w00t::D

Kafan mı karıştı,desem..?

Gönderi tarihi:

önyargılı yasamak daha zor derim..ben büyüyünce ölücem..intiharetmek mi eceliyle ölmek mi desem..

duruma göre değişir bu şimdi çok sevdiğim biri gelse hadi öl dese ölürüm oracık da gerekirse intihar ederek ama ölürüm yaniiii

ikizler mi tekizler mi :w00t: aman be aklıma bişi gelmedi işte napimm

Gönderi tarihi:

Bişey daha yazarsam ecelime kalmayacak sanırım iş..:w00t: Sustum :sweatingbullets:

Ellerini kana bulama desem..;)

Gönderi tarihi:

önyargılı yasamak daha zor derim..ben büyüyünce ölücem..intiharetmek mi eceliyle ölmek mi desem..

ayyy içim karardı beee derim.sana oyunmoyun yasak bundanboyle derim..hahaaa hicde bile...özüne güvenmek mi özünü bilmek mi desem..

Gönderi tarihi:

duruma göre değişir bu şimdi çok sevdiğim biri gelse hadi öl dese ölürüm oracık da gerekirse intihar ederek ama ölürüm yaniiii

ikizler mi tekizler mi :w00t: aman be aklıma bişi gelmedi işte napimm

ölme yaw degmeez.iyi uzun yasayın derim..çiftizler derim..yunus mu ugurböceemi desem..

Gönderi tarihi:

çiftizler derim..yunus mu ugurböceemi desem..

ben uğur böcemmm diyim o halde :)

ya hayat nası gidiyo desem ben sana olur mu ki acaba?

Gönderi tarihi:

Atlar çekiyo,öyle gidiyo desem..:w00t:

Sedoş'un hayatı bizden renkli desem..;)

Gönderi tarihi:

nedenolmasın tabiiki nedemek derim..iyiyim cok sükür dikkatetmeye ozenliyim kendime derim.ya siz nasılsınız bu aralar desem

ben de iyiyim valla... sen İHD'ye gittin mi bu arada

Gönderi tarihi:

ben de iyiyim valla... sen İHD'ye gittin mi bu arada

gitmedim ama yarın gitmeyi düşünüyorum..pek kendimi hazır hissetmedim de ondan gidemedim..bu arada "happy kids" diye bi organizasyonda gonullu staj yapmayı düşünüorum,ne dersiniz desem

Gönderi tarihi:

gitmedim ama yarın gitmeyi düşünüyorum..pek kendimi hazır hissetmedim de ondan gidemedim..bu arada "happy kids" diye bi organizasyonda gonullu staj yapmayı düşünüorum,ne dersiniz desem

happy kidsi bilmiyorum ama yarın bi araştırım sana öm atim olur mu desem :)

Gönderi tarihi:

tesekkurederim,internetten buldum happy kids i..tabiiki gloria,iletini bekliycem..siz istediğiniz her zaman mesaj yollayabilirsiniz bana:clover: :clover: msn adresimi de kullanabilirsiniz.

forumda yeniyim ama bu forumu uzun süredir takipettiğim için siz yabancı degilsiniz artık gibi desem..

Gönderi tarihi:

Bi psikoloğa görünme vakti gelmiş derim..:w00t::D

Kafan mı karıştı,desem..?

ben de hep psikolog olmak istememe rağmen açıklıkla soylemeliyim ki benim en iyi psikoloğum kendimim.dün pek psişiktim ve bugun iyiyim.sizce bu normal mi, bi öyle bi boyle desem.. :P

Gönderi tarihi:

ben de hep psikolog olmak istememe rağmen açıklıkla soylemeliyim ki benim en iyi psikoloğum kendimim.dün pek psişiktim ve bugun iyiyim.sizce bu normal mi, bi öyle bi boyle desem.. :P

insanlık hali dersiniz di mi.. :lol:olur boyle seyler,takmayın kafalarınıza tokadan şapkadan başka bişey desem.. :clover::clover: kalınsağlıcakla mı kalın salıncakta mı desem..

Gönderi tarihi:

dil okulunuz beleşe gelir :P derim

kızmayın noolur desem

dil okulum niye beleşe gelir..kızmam gereken bişey mi soylediniz..dediğiniz iyi bişey mi kötü bisey mi desem :lol: oldu kızmıom desem :lol: haa cocuk indirimi diye mi desem :lol:

Gönderi tarihi:

dil okulum niye beleşe gelir..kızmam gereken bişey mi soylediniz..dediğiniz iyi bişey mi kötü bisey mi desem :lol: oldu kızmıom desem :lol: haa cocuk indirimi diye mi desem :lol:

pardom cahilim happy kids yutdışında gönüllü kamp sandım derim

beleşçi dedim diye kızmayın dedim desem :blushing:

Gönderi tarihi:

pardom cahilim happy kids yutdışında gönüllü kamp sandım derim

beleşçi dedim diye kızmayın dedim desem :blushing:

yokyook kızmadım,ne haddime.. :angry: derim :lol:;):clover: gonullu staj kariyer için önemli,desem..eylülde mezun oldum üni.den,ocak ayından itibaren yurtdışında olucam.o zamana kadar da gonullu stajyerlik yapmak istedim,desem

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.