Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 18 yıl bana da hep spor sorusu denk geliyor bilmem desem şampiyon kim olur desem?
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl bak geldim iyi olursun belki derim.. daha önce tibete gittinmi desem ?
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl Yazar yuk derim gökteki yıldızların sayısını biliyomusun desem
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl hayır bütünüm rahatsızlık üstüne dayalı benim derim peki sen bu kadar rahatmısın desem ?
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl Rahatlık ve ben şu sıralar pek biraraya gelemiyoruz derim.. 007'nin son filmine gidecek misin desem..?
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl bilmem derim... sen sinemamı tiyatro' mu tercih edersin desem ?
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Rahatlık ve ben şu sıralar pek biraraya gelemiyoruz derim.. 007'nin son filmine gidecek misin desem..? dün gittim derim tavsiye ederim desem
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl Egzorsist'e sinema (efektlerinden dolayı) Siyahx'e tavsiyene uyacağım.. Aranıza mı giriyorum desem..?
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl fanatizm bi yaşam biçimi derim beşiktaş bu akşam alır yenilesem
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl Vay 2 beşiktaşlıyla kalmışım derim.. Maç bitince göreceğiz desem..
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl Evellallah daha bi 30 tane gelseniz hala dik dururum derim.. Yarın sizi arayacak gözlerim desem..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.