Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl İnsanlardan uzaklaşırım Yapmak istedğin ve yapamadığın içinde kalan şey neydi :?
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl Bilmiyorum iyi galiba,Aça psikopatmıymış vay be Gözlerin sağlıklı mı?
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl 2 km ilerisini görebiliyorum En son ne zaman ve hangi hastalığa yakalandın desem
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl Yazar geçen hafta başım ağrımıştı uzun süreden beri gelen ciddi bir hastalığın varmı
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 18 yıl bomba gibiyim heran patlayabilirim nasıl bi gün bugün kötü neler yaptın bugün
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl Yazar kötü neler yaptın bugün niye hastamısın gloria daha bişey yapmadım gün yeni başlıyo kış seninde ruhunu sıkıyomu
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl çok şükür hayır........ yağmurda şemsiyesiz yürüdün mü hiç??? çoookk..... hiçbişey demesem ne dersin....
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl Çok konuştun bugün doğru bi karar derim Seyahatle aran nasıl desem
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl Yazar hiçbişey derim suyun kaldırma kuvvetini anlatırmısın desem
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl deli gibi severim............................ bayılırım............... bugün yangın var desem???????
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl Ben daha bu topiğe cevap yazmadım ki derim... Nerelerdesiniz bakim desem...
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl ben genelde burdayım ama sen yoksun derim... yaptığın en çılgınca şeyi söyle desem...
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl Yazar 120 km hızla giderken duran 2 arabanın arasından geçmeye çalışmak en sevdiğin hayvan hangisi desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.