Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Daha değil derim Forumda en çok nereye takılıyorsun desem bilmecelere derim Offf canım cok sıkkın desem
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl zil takı oynayayımmı derim ee anlat desem ne anlatimmm derimm Ne anlatim desem
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl o zaman bak şimdi anlatimm diye başlarımm ben de napimm burda hava buzzz orda nasıl desem
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl bende ozaman ben niye üşümüyorumki hava sıcak derim ne bilimm kii ben üşüyorum vallaaa derim
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl dünya ters dönüyor dersen siz ne dersiniz... onlarda deli bebek derler beeeee
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl Yazar istanbul derim kadınlar neden yaşlarını gizleme gereği duyar desem
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl istanbul derim kadınlar neden yaşlarını gizleme gereği duyar desem evlendikte sonara çok çabuk yaşlandıkları için.. ankara nın kıss larımı güzel yada izmirin kısslarımı güzel dersem
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl Yazar evlendikte sonara çok çabuk yaşlandıkları için.. ankara nın kıss larımı güzel yada izmirin kısslarımı güzel dersem memleketimin bütün kızları güzel derim sen hiç uyumazmısın desem
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl walla bir uykum geldiki derim by kendinize iyi bakın by samsuna nie samsun demişler derim
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl yanlızlık Allah' a mahsus derim... her gecenin sonunda bir sabah vardır desem...
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl ben de hayret ediyorum kendime derim esas sabahci arkadaslar yok bugun desem
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl vakitleri değiştik herhalde derim... nsl bir gün geçirmek istersin...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.